Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

steta, jebesga.

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Eto ipak ne lažu sa brojem testiranih. Tri puta otadžbinska uprava sa satelitima, tri puta fk i kk zvezda i partizan, pa cece, zadruge i ostali kurci palci i skupi se tu a za ostale koliko bude

11 minutes ago, arkonada said:

Eto ipak ne lažu sa brojem testiranih. Tri puta otadžbinska uprava sa satelitima, tri puta fk i kk zvezda i partizan, pa cece, zadruge i ostali kurci palci i skupi se tu a za ostale koliko bude

Kriminal

Ubice

9 minutes ago, InvisibleLight said:

Ubice

Eto parole i transparenta za proteste

8 minutes ago, Filozof manijak said:

Eto parole i transparenta za proteste

Ubice_2-768x943.jpg

To je to. Insistirao bih samo na tom narativu

U ovom momentu i sa ovakvim zvaničnim protokolima, sama kategorija "pozitivnih asimptimatičnih" je ne samo apsurdna već i vrhunski bezobrazluk. 

Muta Nikolic

Miroslav Muta Nikolić pozitivan je na virus korona i primljen je na bolničko lečenje.

Kao navijač zvezde mogu samo da kažem- drži se Muto!

Saša Milošević, bivši gradonačelnik Užica i direktor užičkog EPS-a preminuo je od posledica izazvanih korona virusom, potvrdio je direktor ZC Užice Miloš Božović.

Milošević je preminuo u užičkoj bolnici u 47. godini života, nije imao nikakve druge bolesti i sve se desilo za nekoliko dana.

Saša Milošević bio je na funkciji gradonačelnika Užica od 2012. do 2014. godine. Oženjen je i ima troje dece.

https://zoomue.rs/preminuo-sasa-milosevic/

Nakon informacije da je naš pevač Era Ojdanić pozitivan na koronavirus, pozvali smo ga da proverimo u kakvom je stanju.

Era se javio vidno uznemiren i uplašen.

- Evo me u bolnici "Dragiša Mišović". Tačno je da sam pozitivan na koronavirus. Sve se desilo veoma turbulentno, evo trenutno radimo sve pretrage - rekao je Era.

- Ja se osećam fenomenalno, nemam nikakve simptome, niti bolove, ne kašljem, ne kijam, samo je test pozitivan. Uradio sam rendgen pluća i sve je u redu, sada čekam doktora da uradimo skener pluća, kako bi bio bio siguran, da je sve u redu, ali dosadašnji nalazi su dobri i nema nikakvih promena - rekao je Ojdanić.

Dakle, Era fucking Ojdanić spada u grupu onih koji mogu da se testiraju i budu pozitivni i asimptomatični, dok se masa njih raspada pod temperaturom i upalama pluća dok im se konačno neko ne smiluje da uradi test čije rezultate čekaju nedelju dana. Pa jebote. 

Ako kod njega mutira virus, svet je najebao

Prvo je uznemiren I uplasen, a inace se oseca fenomenalno...

Mora da je hteo na tezgu u Nemacku ili Austriju pa se testirao...

Sve se desilo veoma turbulentno [emoji849]

Background Picker
Customize Layout