July 12, 20204 yr Eto ipak ne lažu sa brojem testiranih. Tri puta otadžbinska uprava sa satelitima, tri puta fk i kk zvezda i partizan, pa cece, zadruge i ostali kurci palci i skupi se tu a za ostale koliko bude
July 12, 20204 yr 11 minutes ago, arkonada said: Eto ipak ne lažu sa brojem testiranih. Tri puta otadžbinska uprava sa satelitima, tri puta fk i kk zvezda i partizan, pa cece, zadruge i ostali kurci palci i skupi se tu a za ostale koliko bude Kriminal Ubice
July 12, 20204 yr U ovom momentu i sa ovakvim zvaničnim protokolima, sama kategorija "pozitivnih asimptimatičnih" je ne samo apsurdna već i vrhunski bezobrazluk.
July 12, 20204 yr Miroslav Muta Nikolić pozitivan je na virus korona i primljen je na bolničko lečenje.
July 14, 20204 yr Saša Milošević, bivši gradonačelnik Užica i direktor užičkog EPS-a preminuo je od posledica izazvanih korona virusom, potvrdio je direktor ZC Užice Miloš Božović. Milošević je preminuo u užičkoj bolnici u 47. godini života, nije imao nikakve druge bolesti i sve se desilo za nekoliko dana. Saša Milošević bio je na funkciji gradonačelnika Užica od 2012. do 2014. godine. Oženjen je i ima troje dece. https://zoomue.rs/preminuo-sasa-milosevic/
July 14, 20204 yr Quote Nakon informacije da je naš pevač Era Ojdanić pozitivan na koronavirus, pozvali smo ga da proverimo u kakvom je stanju. Era se javio vidno uznemiren i uplašen. - Evo me u bolnici "Dragiša Mišović". Tačno je da sam pozitivan na koronavirus. Sve se desilo veoma turbulentno, evo trenutno radimo sve pretrage - rekao je Era. - Ja se osećam fenomenalno, nemam nikakve simptome, niti bolove, ne kašljem, ne kijam, samo je test pozitivan. Uradio sam rendgen pluća i sve je u redu, sada čekam doktora da uradimo skener pluća, kako bi bio bio siguran, da je sve u redu, ali dosadašnji nalazi su dobri i nema nikakvih promena - rekao je Ojdanić. Dakle, Era fucking Ojdanić spada u grupu onih koji mogu da se testiraju i budu pozitivni i asimptomatični, dok se masa njih raspada pod temperaturom i upalama pluća dok im se konačno neko ne smiluje da uradi test čije rezultate čekaju nedelju dana. Pa jebote.
July 14, 20204 yr Prvo je uznemiren I uplasen, a inace se oseca fenomenalno...Mora da je hteo na tezgu u Nemacku ili Austriju pa se testirao...