July 8, 20204 yr shto ste bezobrazni [emoji38]ol: dugalic je onaj shto ima shvajcarski kredit i chopor dece a mnogo fin chovek? I sjajan glumac.
July 9, 20204 yr pa, zbog ovog u kvotu, zbog onog što se dešavalo prethodne dve večeri, zbog toga što žandari koji su prebili onu trojicu na klupi (a oni drugi koji su mnogo nežnije pendrečili dva Brata su popili kazne i otkaz), zbog ludila u kome se nalazi ova zemlja neću se ni malo ustezati da iskažem svoju radost, učestvujem u nekoj novoj "balonijadi" i nazdravim ako sva ova bulumenta koja nas teroriše ode pod zemlju pre mene. zbog korone ili čega drugog. Quote On je govoreći o momku koji je preminuo od korone rekao da je “reč je o notornoj laži”. “Lekari su se borili do poslednjeg sekunda. Mi u Zemunskoj bolnici imamo respiratore, mislim da je treća po broju respiratora. Reč je o licu vrlo loše prošlosti, osuđivanom za krivična dela. Drugo lice je Sloba Robija, višestruko osuđivano lice. Nemojte takve da predstavljate kao junake, znamo s kim imamo posla. One koji profesoru Baziću guraju prste u usta i govore kurvo, nemojte mi predstavljati kao junake”, rekao je Vučić. ako moderacija misli da je ovaj post neprimeren pravilima i politici foruma, neka ga briše. Edited July 9, 20204 yr by djordje geprat
July 9, 20204 yr http://rs.n1info.com/Vesti/a617968/Gojkovic-Drzava-ce-zastititi-sve-institucije-i-izbornu-volju-gradjana.html Oporavila se :/
July 9, 20204 yr Ni ona nije odbolovala 14 dana. Svi iz SNS su nadljudi, pobedili koronu pre roka. Samo običan svet metiljavi 2-3 nedelje.
July 9, 20204 yr 16 minutes ago, Arkadija said: Ni ona nije odbolovala 14 dana. Svi iz SNS su nadljudi, pobedili koronu pre roka. Samo običan svet metiljavi 2-3 nedelje. sad će da je pošalju u sjenicu i tutin da obodri živalj.
July 9, 20204 yr 38 minutes ago, slepa živana said: sad će da je pošalju u sjenicu i tutin da obodri živalj. sa sve burkom.
July 9, 20204 yr 58 minutes ago, Arkadija said: Ni ona nije odbolovala 14 dana. Svi iz SNS su nadljudi, pobedili koronu pre roka. Samo običan svet metiljavi 2-3 nedelje. Vip salon+24/7 nega+hiperbaricna komara
July 9, 20204 yr 3 hours ago, Sammael said: http://rs.n1info.com/Vesti/a617968/Gojkovic-Drzava-ce-zastititi-sve-institucije-i-izbornu-volju-gradjana.html Oporavila se :/ Nekad su glasnike losih vesti....
July 9, 20204 yr 8 hours ago, Haralampije said: Vip salon+24/7 nega+hiperbaricna komara + plazma Ne znam da li je bilo. D.M. Palma je pozitivan i hospitalizovan.