Jump to content

Roditeljstvo, 2-8 Nedelja pakla

Featured Replies

• Author

U jeeee. Imas pehar za najnapacenijeg roditelja za sada

Doduse ima i ljudi sa po troje dece, ali cute

• Replies 413
  • Views 35.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• BRIO - 34019 Pinball Challenge - U Becu se moze naci za 36 eur. Jako visok kvalitet jedno sto su mogli biti mastovitiji sa preprekama.    

• Ovo nam je glavna zabava od nove godine. Klinci (3 i 6)u pocetku nisu bili zainteresovani ali u medjuvremenu su postali jako dobri. Sin vec izvodi trikove i zna tacno sta treba da uradi da se nepogres

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

https://www.ebay.com/itm/Football-Spring-Five-a-Side-Football-Game-Desk-Toy-Gift-Christmas-50-CM-X-36-CM-/224232187411?_trksid=p2349624.m46890.l49286   teško da će biti nešto kvalitetnije, sve

2 hours ago, Ravanelli said:

ima i ljudi sa po troje dece, ali cute

Oni su se prijavili dobrovoljno za Sajam vrv.

Mi, sa dva nespavača od kojih stariji ima energije za trojicu a mlađem rastu zubi, blizu smo toj ideji.

Oni su se prijavili dobrovoljno za Sajam vrv.
Mi, sa dva nespavača od kojih stariji ima energije za trojicu a mlađem rastu zubi, blizu smo toj ideji.
da li vi morate na neki posao? :unsure:

sent from bubamoto

Ne, može od kuće a ja sam ionako na porodiljskom bolovanju. 

7 minutes ago, Valkyrie said:

Ne, može od kuće a ja sam ionako na porodiljskom bolovanju. 

Cestitam :) jel zvrk ili zvrcka?

koliko kasnim¿?

to je za nijansu bolje. ako se zajebu da zaspe iz chiste nepaznje. nemoj sluchajno da peglash ili gledash serije, ako dodje do toga :hihi:

sent from bubamoto

ok :thumbsup:

13 minutes ago, Lancia said:

Cestitam :) jel zvrk ili zvrcka?

koliko kasnim¿?

Pet meseci. 

Hvala :heart:

dečak je opet. 

@gospa buba

Nažalost, sve te greške u koracima pravim i praviću. Zapravo mi kad se njih svih rešim treba jedno pola sata samo za sebe, da ćutim i da mi niko ništa ne traži. A tih pola sata se produži... 

sve znam -_-

ja i dan danas zaspim nasred sastanka. i onda neki sheret samo kaze mama i ja se probudim. znaju ljudi :hihi:

sent from bubamoto

jebeni šarčević glupavi nadobudni idiot

Šta oće? ^^

jedva čekam da čujem šta je sad rekao :D

Nema tona na nick junioru, wtf?? Nemojte mi to radit u doba koroneeee

Blejz i Odvaženko gledali previše Cece Perece, pukli sa živcima i krenuli da vređaju sve redom.

sinoć sam pratio neki webinar vezan za remote rad, kao i za generalno vođenje tima u vreme krize ("Resilience in times of crisis").

i okače ovaj slajd:

vQeAGuX.png

Par stvari:

- ovo vidim i po mom timu, svi rade debelo preko 8 sati dnevno.

- u ovoj konkretnoj situaciji to je verovatno dobrim delom prouzrokovano time jer i nemaju mnogo toga drugog da rade (ili bar nisu u stanju da sebi organizuju)

- inače, ljudi koji rade full remote imaju taj problem da ako nemaju kvalitetnu (samo)disciplinu završe tako što po ceo dan sede ispred računara i rade, i u gaćama su.

- moja supruga nema razumevanja za gornji chart. kao ni za moje novo "radno vreme".

Edited by Svarog

Background Picker
Customize Layout