March 26, 20205 yr Author U jeeee. Imas pehar za najnapacenijeg roditelja za sada Doduse ima i ljudi sa po troje dece, ali cute
March 27, 20205 yr 2 hours ago, Ravanelli said: ima i ljudi sa po troje dece, ali cute Oni su se prijavili dobrovoljno za Sajam vrv. Mi, sa dva nespavača od kojih stariji ima energije za trojicu a mlađem rastu zubi, blizu smo toj ideji.
March 27, 20205 yr Oni su se prijavili dobrovoljno za Sajam vrv. Mi, sa dva nespavača od kojih stariji ima energije za trojicu a mlađem rastu zubi, blizu smo toj ideji.da li vi morate na neki posao? sent from bubamoto
March 27, 20205 yr 7 minutes ago, Valkyrie said: Ne, može od kuće a ja sam ionako na porodiljskom bolovanju. Cestitam jel zvrk ili zvrcka? koliko kasnim¿?
March 27, 20205 yr to je za nijansu bolje. ako se zajebu da zaspe iz chiste nepaznje. nemoj sluchajno da peglash ili gledash serije, ako dodje do toga sent from bubamoto
March 27, 20205 yr 13 minutes ago, Lancia said: Cestitam jel zvrk ili zvrcka? koliko kasnim¿? Pet meseci. Hvala dečak je opet. @gospa buba Nažalost, sve te greške u koracima pravim i praviću. Zapravo mi kad se njih svih rešim treba jedno pola sata samo za sebe, da ćutim i da mi niko ništa ne traži. A tih pola sata se produži...
March 27, 20205 yr sve znam -_- ja i dan danas zaspim nasred sastanka. i onda neki sheret samo kaze mama i ja se probudim. znaju ljudi sent from bubamoto
March 27, 20205 yr Blejz i Odvaženko gledali previše Cece Perece, pukli sa živcima i krenuli da vređaju sve redom.
March 27, 20205 yr sinoć sam pratio neki webinar vezan za remote rad, kao i za generalno vođenje tima u vreme krize ("Resilience in times of crisis"). i okače ovaj slajd: Par stvari: - ovo vidim i po mom timu, svi rade debelo preko 8 sati dnevno. - u ovoj konkretnoj situaciji to je verovatno dobrim delom prouzrokovano time jer i nemaju mnogo toga drugog da rade (ili bar nisu u stanju da sebi organizuju) - inače, ljudi koji rade full remote imaju taj problem da ako nemaju kvalitetnu (samo)disciplinu završe tako što po ceo dan sede ispred računara i rade, i u gaćama su. - moja supruga nema razumevanja za gornji chart. kao ni za moje novo "radno vreme". Edited March 27, 20205 yr by Svarog