Jump to content

Roditeljstvo, 2-8 Nedelja pakla

Featured Replies

• Replies 413
  • Views 35.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• BRIO - 34019 Pinball Challenge - U Becu se moze naci za 36 eur. Jako visok kvalitet jedno sto su mogli biti mastovitiji sa preprekama.    

• Ovo nam je glavna zabava od nove godine. Klinci (3 i 6)u pocetku nisu bili zainteresovani ali u medjuvremenu su postali jako dobri. Sin vec izvodi trikove i zna tacno sta treba da uradi da se nepogres

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

https://www.ebay.com/itm/Football-Spring-Five-a-Side-Football-Game-Desk-Toy-Gift-Christmas-50-CM-X-36-CM-/224232187411?_trksid=p2349624.m46890.l49286   teško da će biti nešto kvalitetnije, sve

On 19.3.2020. at 9:20, adam said:

i frankestajn junior je super za juniore. 

ja sam inace za to da se deca od malena naviknu na crno-bele filmove jer ako se ne krene na vreme, tesko da ce im se zapatiti kasnije. 

AHahaa, ja skoro pustio klinki. I, da, film je i dalje super, ali ima par scena pred kraj koje su za malo stariju publiku ili problematicne.

Ja nisam izvodila decu nekoliko dana već. Stariji pati za drugarima ali imamo viber grupu pa kačimo fotke da se gledaju i pozdrave ponekim video klipom. To mi znači jer vidi da nije jedini kod kuće već i ostali drugari.

Bebu boli dupe de je, samo da sam ja u vidokrugu.

Ako se situacija stabilizuje u smislu (ne)discipline stanovništva i rizičnih, vodiću ih na kratko u šetnju i to bebu u nosiljci a dečaka za ruku i vojničkim maršom krug oko bloka. Ništa lopta, tobogan i ostalo. Sašiću starijem i masku sa Blejzom ako treba. 

A ejdzej i gabi?! 

Mozda pomogne.. bar na kratko

f417499aa363d0c3ab7ad978a1648544.jpg

meni to nije lepo :cry:

sent from bubamoto

pomaze :D

e, nekima :happy:

Edited by villiem

svejedno. nije mi lepo. jeste da je privlachno praviti malu decu na kretene, ali meni bash bash :sad:

sent from bubamoto

13 minutes ago, gospa buba said:

svejedno. nije mi lepo. jeste da je privlachno praviti malu decu na kretene, ali meni bash bash :sad:

sent from bubamoto

+1

Nekako je skroz trulo praviti budalom nekog ko ti bezgranicno veruje

Edited by Lezilebovich

Kad razmislim, jest bzvz totalno.
Ali dozivljavam kao jednokratnu foru, ne verujem da mozes da ih drzis na taj "fazon", bez obzira.

idem sad ds odjavim

4 hours ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

Ijao bre, kenjas, gospo. biti zatvoren s malom decom u kuci nedeljama, treba ostati normalan i sacuvati svaki promil snage kako bi smo im bili na roditeljskoj usluzi.

ovo je ko da kazes da ih pravimo kretenima kad im serviramo deda mraza. ili kao da roberto benigni pravi malog u "zivot je lep" kretenom u konc logoru kad mu izmislja prevode nemackih naredjenja.

I mi đuskamo i skačemo uz muziku. Izlazimo minimalno. Mnogo je mala i ne možemo da joj objasnimo da ne sme da pipa ništa. Imamo veliki balkon pa tu izlazi da se igra.

Meni je spas sto sam u prizemlju pa imam i bastu, inace bi ovaj mali odlemio u kuci

• Author

Da, mora se napolje. Mi bili do placa. Moracu da uzmem nesto privremeno za tamo odmah. Neki kontejner, samo da ima gde da stavim stvari

Background Picker
Customize Layout