December 23, 20213 yr I naravno cutace svi dok ne prodju novogodisnji sopinzi i proslave da se potrose pare
December 23, 20213 yr hahahahaha brat mi je busterovan pre mesec dana fajzerom, nakon 2 rusa... uglavnom, malopre da ode do Tostera u NSu, pokaze sertifikat, a ovi mu zabrane ulaz jer nije EU sertifikat (ima onaj obican srpski, nije izvadio onaj EU digitalni).. zatim otisao do Irish Puba, i tamo popio zabranu je l' to Srbija usla u EU u medjuvremenu pa ne priznaje svoje obicne sertifikate?
December 23, 20213 yr 4 hours ago, gospa buba said: tri knjige??? shta je on, habjanovic djurovic??? shta fali jednoj knjizi jebote? jednoj Pa ne postizava i veštački virus i plandemiju i Brnabu u istu knjigu (cela njena izjava pri vakcinaciji ubačena je u opis knjige). #1 Quote Autor, nizom činjenica iz štampe, društvenih mreža i literature, pokušava da čitaocu pruži odgovor kako je virus nastao i gde se prvi put pojavio. Istražuje njegovo poreklo i analizira teorije zavera po kojima je virus veštački, namerno stvoren „negde“ u laboratoriji i pušten među svet! #2 Quote Autor, u ovoj knjizi, prenosi delove planetarno popularnog filma „Plandemija" snimljenog po istoimenoj knjizi autora, doktorke, naučnika Džudi Mikovič, specijaliste infektologije, koji se neprestano uklanja i blokira na društvenim mrežama (Jutjub i Fejsbuk) s objašnjenjem da se radi o lažnoj vesti. Ovaj novi dokumentarac razgolićuje zdravstveni sistem, razotkrivajući šta pokreće programe vakcinacije, koje su stvarne uloge Svetske zdravstvene organizacije (WHO), Bila Gejtsa Tedrosa Adhanoma, Entonija Faučija i još mnogo toga. #3 Quote Vakcinu protiv virusa korona u Srbiji prva je primila premijerka Ana Brnabić, u Intitutu za virosologiju, vakcine i serume "Torlak" pred kamerama. Reč je o vakcini "Fajzer–Biontek". - Mi se nećemo zaustavljati dok se ne završi imunizacija stanovništva u Srbiji. Nećemo stati dok ne pobedimo korona virus - rekla je premijerka. Kao što smo i obećali, građani će imati na raspolaganju sve vakcine koje imaju dozvole u svojim zemljama i odobrenja relevantnih međunarodnih agencija, a koje će naravno proći i sve naše agencije i institute - rekla je Brnabić, a pedantno beleži autor knjige Milorad Komrakov. Edited December 23, 20213 yr by vememah
December 23, 20213 yr Jel vazi onaj neki sertifikat preko sajta e-uprava? Prelezao krajem oktobra, pocetkom novembra, odradio sta treba na sajtu i izaslo to nesto, ima bar kod, ima sve. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
December 24, 20213 yr @Zli GliGli Trebalo bi da vazi, ali možeš i sam proveriti otvarajući link sa QR koda jer će ti pokazati zeleno odnosno crveno. Pojma nemam za uzroke problema brata @Have_Fun, kontam da je neka budalaština / slučajnost.
December 24, 20213 yr Rekli mu da priznaju samo EU green pass On ima samo onaj nas obican zeleni sertifikat, sto moze da se skenira obicnim mobilnim telefonom, i kao eto, ne priznaju to iz nekog razloga Srbija ne priznaje sopstvene digitalne sertifikate
December 24, 20213 yr a ima i novih momenata Престао сам да носим маску јер човек је чудак у тој ситуацији. verujem da je srbijica i po ovome izuzetak u svetu, da se najprominentniji clan kriznog staba stidi da nosi masku.a sinoc sam u toj svojoj radnoj kafani pochela da nosim masku pre i posle kafe. mene nije sramota [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
December 24, 20213 yr 6 hours ago, Have_Fun said: Rekli mu da priznaju samo EU green pass On ima samo onaj nas obican zeleni sertifikat, sto moze da se skenira obicnim mobilnim telefonom, i kao eto, ne priznaju to iz nekog razloga Srbija ne priznaje sopstvene digitalne sertifikate Ja trenutno imam samo obični. Juče sam ušao u Mekdonalds bez problema posle osam. Nevakcinisani ne mogu ni u Mek.
December 24, 20213 yr 4 hours ago, Gylfi said: Nije lepo porediti, znam. Korona u novembru kao dva bombardovanja.
December 24, 20213 yr Da su bar od starta tako poredili, umesto sa komarcima i najsmešnijim virusima. Jbt, crtali nam krugove po livadi na manje od sto zaraženih, vojska držala prst na obaraču da puca u virus, morali pse da krijumčarimo na pišanje noću, a posle nas pustili da crkavamo.
December 24, 20213 yr Pa narod to hoce, vecinu zabole. Moze pola Srbije da umre, druga polovina bi se pravila da je sve ok. Stignu do bolnice i brecaju se na lekare kad ih pitaju da li su se vakcinisali