Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

I naravno cutace svi dok ne prodju novogodisnji sopinzi i proslave da se potrose pare 

hahahahaha

brat mi je busterovan pre mesec dana fajzerom, nakon 2 rusa... uglavnom, malopre da ode do Tostera u NSu, pokaze sertifikat, a ovi mu zabrane ulaz jer nije EU sertifikat (ima onaj obican srpski, nije izvadio onaj EU digitalni).. zatim otisao do Irish Puba, i tamo popio zabranu :D

je l' to Srbija usla u EU u medjuvremenu pa ne priznaje svoje obicne sertifikate? :D

Ko ga šljivi kad ide na takva mesta :D

4 hours ago, gospa buba said:

tri knjige???

shta je on, habjanovic djurovic??? shta fali jednoj knjizi jebote? jednoj :dry:

Pa ne postizava i veštački virus i plandemiju i Brnabu u istu knjigu (cela njena izjava pri vakcinaciji ubačena je u opis knjige). :ajde:

Autor, nizom činjenica iz štampe, društvenih mreža i literature, pokušava da čitaocu pruži odgovor kako je virus nastao i gde se prvi put pojavio. Istražuje njegovo poreklo i analizira teorije zavera po kojima je virus veštački, namerno stvoren „negde“ u laboratoriji i pušten među svet!

Autor, u ovoj knjizi, prenosi delove planetarno popularnog filma „Plandemija" snimljenog po istoimenoj knjizi autora, doktorke, naučnika Džudi Mikovič, specijaliste infektologije, koji se neprestano uklanja i blokira na društvenim mrežama (Jutjub i Fejsbuk) s objašnjenjem da se radi o lažnoj vesti. Ovaj novi dokumentarac razgolićuje zdravstveni sistem, razotkrivajući šta pokreće programe vakcinacije, koje su stvarne uloge Svetske zdravstvene organizacije (WHO), Bila Gejtsa Tedrosa Adhanoma, Entonija Faučija i još mnogo toga.

Vakcinu protiv virusa korona u Srbiji prva je primila premijerka Ana Brnabić, u Intitutu za virosologiju, vakcine i serume "Torlak" pred kamerama. Reč je o vakcini "Fajzer–Biontek".  

- Mi se nećemo zaustavljati dok se ne završi imunizacija stanovništva u Srbiji. Nećemo stati dok ne pobedimo korona virus - rekla je premijerka. Kao što smo i obećali, građani će imati na raspolaganju sve vakcine koje imaju dozvole u svojim zemljama i odobrenja relevantnih međunarodnih agencija, a koje će naravno proći i sve naše agencije i institute - rekla je Brnabić, a pedantno beleži :ziga: autor knjige Milorad Komrakov.

Edited by vememah

Jel vazi onaj neki sertifikat preko sajta e-uprava? Prelezao krajem oktobra, pocetkom novembra, odradio sta treba na sajtu i izaslo to nesto, ima bar kod, ima sve.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

@Zli GliGli Trebalo bi da vazi, ali možeš i sam proveriti otvarajući link sa QR koda jer će ti pokazati zeleno odnosno crveno.

Pojma nemam za uzroke problema brata @Have_Fun, kontam da je neka budalaština / slučajnost.

Rekli mu da priznaju samo EU green pass :D
On ima samo onaj nas obican zeleni sertifikat, sto moze da se skenira obicnim mobilnim telefonom, i kao eto, ne priznaju to iz nekog razloga :D

Srbija ne priznaje sopstvene digitalne sertifikate :D 

Prvi problem je što je u Novom Sadu. :fantom:

Autonomaši

a ima i novih momenata
Престао сам да носим маску јер човек је чудак у тој ситуацији. 

verujem da je srbijica i po ovome izuzetak u svetu, da se najprominentniji clan kriznog staba stidi da nosi masku.
a sinoc sam u toj svojoj radnoj kafani pochela da nosim masku pre i posle kafe. mene nije sramota [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

6 hours ago, Have_Fun said:

Rekli mu da priznaju samo EU green pass :D
On ima samo onaj nas obican zeleni sertifikat, sto moze da se skenira obicnim mobilnim telefonom, i kao eto, ne priznaju to iz nekog razloga :D

Srbija ne priznaje sopstvene digitalne sertifikate :D 

Ja trenutno imam samo obični. Juče sam ušao u Mekdonalds bez problema posle osam. Nevakcinisani ne mogu ni u Mek.:D

4 hours ago, Gylfi said:

Nije lepo porediti, znam.

Korona u novembru kao dva bombardovanja.

Da su bar od starta tako poredili, umesto sa komarcima i najsmešnijim virusima. Jbt, crtali nam krugove po livadi na manje od sto zaraženih, vojska držala prst na obaraču da puca u virus, morali pse da krijumčarimo na pišanje noću, a posle nas pustili da crkavamo.

Pa narod to hoce, vecinu zabole. Moze pola Srbije da umre, druga polovina bi se pravila da je sve ok. 

Stignu do bolnice i brecaju se na lekare kad ih pitaju da li su se vakcinisali