July 6, 20213 yr 18 hours ago, Далибор said: https://www.exyuaviation.com/2021/07/indias-spicejet-launches-belgrade.html?m=1 Dolaze ovde u karantin očigledno i u povratku. Upravo sam na FRA čekam bording a oko mene skoro svi Indijci. Malo sam se zbunio ali očigledno svi imaju karte za BEG.
July 6, 20213 yr I drugi naš olimpijac pozitivan, i to najbolja košarkašica. Edited July 6, 20213 yr by vememah
July 6, 20213 yr 20 hours ago, vememah said: Ako sam dobro skapirao, ne mogu da odande lete direktno za Britaniju ili SAD pa dođu ovde na par nedelja u hotel da bi ih primili kao dokazano čiste kad slete tamo. Pre nekoliko nedelja sam ih viđao po Novom Sadu. Bilo mi čudno kako su se tu obreli. Divno, nova vrsta kovid turizma. Samo da se koji dinar ućari.
July 6, 20213 yr 6 minutes ago, Facundo Orellana said: Pre nekoliko nedelja sam ih viđao po Novom Sadu. Bilo mi čudno kako su se tu obreli. Divno, nova vrsta kovid turizma. Samo da se koji dinar ućari. ja danas video jednog na keju. dingospo, pantalone, košulja podvrnutih rukava, naočare za vid(znači čitao knjige) i naravno maska po propisu malo falilo da ga pitam, šta bre ti radiš ovde
July 7, 20213 yr Meni je i bukvalno muka od ovih retarda sta nam rade, ne znam kako da se izolujem vise koliko se nerviram.Karantin turizam, wtf?Mi smo zelena zona pa primamo Indijce u karatnin za njihova putovanja dalje? Kakav crni karantin? Pa jesu li oni normalni truncicu makar, da prosti cenjeni auditorijum, dupe bi svoje dali za neku kintu. Kazu trzi im se PCR test, kao i da je na aerodromu otvorena laboratorija za dijagnostiku korona virusa za sve one putnike koji nemaju PCR test, antigenski nalaz ili nisu vakcinisani.Ma vazi! Pa sto ne idu u karantin u ditrktnu zeljenu destinaciju.Jezivo.
July 7, 20213 yr Ja sam sleteo iz Dohe 11 juna i 80% aviona su bili indusi. Ta prica je ocigledno starija od mesec dana. Bile su neke devojke koje rade za Qatar Airways sa mnom na letu koje su prokomentarisale da dolaze jer im ne treba viza i uslov je samo negativan PCR test.
July 7, 20213 yr On 5.7.2021. at 16:44, Далибор said: https://www.exyuaviation.com/2021/07/indias-spicejet-launches-belgrade.html?m=1 Ključni momenti iz članka: Quote Indian expatriates residing in the United Arab Emirates, United States, Canada, Saudi Arabia, Hong Kong and several others have been stranded in India for months as countries around the world have either banned flights or arrivals from the subcontinent in response to the Covid-19 pandemic. As a result, Serbia, which is the only country in Europe not to require visas for Indian nationals, has become a popular quarantine location... According to Indian tour operators who are selling three, fourteen and 22-day quarantine packages in Serbia, over 1.000 Indian nationals have already visited the country... On select flights from Belgrade, airlines are recording over 60% occupancy by Indian passport holders... Thousands of desperate travellers have chosen to return to the UAE by quarantining themselves for fourteen days in Serbia. Edited July 7, 20213 yr by vememah
July 7, 20213 yr Biće da sami nadziru sebe. by quarantining themselves Edit Aha, već piše u postovima iznad. Edited July 7, 20213 yr by Malkmus
July 7, 20213 yr Pa to, ne znam samokoliko puta su bg hosteli jeftiniji od londonskih nhotela. Takodje imaju mogucnost iznajmljivanja namestenih kuca gde moze boraviti i po 8 ili 10 hindusa Ali dobro delta soj je u indiji u samrtnom ropcu i za nas su safa mnogo opasniji gastosi iz uk 😀 hvala bobu pa ih je malo. Kao i turisti koji se vracajy iz spabije i grcke koju su englezi uspesno zasejali delta sojem
July 7, 20213 yr Quote ...u poslednje vreme u Beograd došao veliki broj državljana Indije, zemlje iz koje se počeo širiti delta soj i koja ima ogroman broj novozaraženih. "Prvi put čujem za to 'karantin turizam'. Ali, ako se ne varam svi ti ljudi koji ulaze u našu zemlju, najpre rade PCR test a potom ih vakcinišemo, kao i ostale strane državljane koje smo vakcinisali. Oni uđu sa PCR testom i prvi dan ih vakcinišemo, četvrtog dana se opet radi PCR test", rekao je Aleksandar Vučić uz opasku da su kod nas najveći ksenofobi oni koji se javno izjašnjavaju kao kosmopolite. b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=07&dd=07&nav_category=12&nav_id=1887252
July 7, 20213 yr Author A ko placa te PCR testove? Casti ih drzava Srbija ili oni puknu 150e za 4 dana?
July 7, 20213 yr Quote Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da rastu brojevi novozaraženih od koronavirusa i da misli da novi talas stiže već tokom leta. „To je loše, plašim se svih tih novih sojeva i da nam novi talas stiže već na leto, a ne na jesen“, rekao je. https://rs.n1info.com/vesti/vucic-plasim-se-da-nam-novi-talas-epidemije-stize-vec-na-leto/
July 7, 20213 yr Još jedna indijska firma uvodi čartere za Beograd. Današnja vest: Quote IndiGo is set to become the second Indian carrier to commence charters from New Delhi to Belgrade, following SpiceJet. https://www.exyuaviation.com/2021/07/indias-indigo-plans-belgrade-charter.html
July 7, 20213 yr 5 hours ago, Jumanji said: Meni je i bukvalno muka od ovih retarda sta nam rade, ne znam kako da se izolujem vise koliko se nerviram. Karantin turizam, wtf? Mi smo zelena zona pa primamo Indijce u karatnin za njihova putovanja dalje? Kakav crni karantin? Pa jesu li oni normalni truncicu makar, da prosti cenjeni auditorijum, dupe bi svoje dali za neku kintu. Kazu trzi im se PCR test, kao i da je na aerodromu otvorena laboratorija za dijagnostiku korona virusa za sve one putnike koji nemaju PCR test, antigenski nalaz ili nisu vakcinisani. Ma vazi! Pa sto ne idu u karantin u ditrktnu zeljenu destinaciju. Jezivo. Jel stvarno neko sa foruma misli da su oni (vlast) sami sposobni da dođu na ovakvu ideju?
July 8, 20213 yr Mislim da je to manje bitno, da li su sami ili nisu. To rade zbog love i boli uh d za narod.A ovog drekavca ne mogu da slusam cak ni u ovim klipovima, srce pocelo da mi lupa. Bednik.