Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

do 20% maskirano, plus minus chovek. u obichnom busu oko 5-6 maskiranih i to je to.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ako neko nije video:

15 minutes ago, gospa buba said:

do 20% maskirano, plus minus chovek. u obichnom busu oko 5-6 maskiranih i to je to.

Neretko sam jedini sa maskom u busu/marketu.

Neretko sam jedini sa maskom u busu/marketu.
videcemo shta mogu da izmutiraju mladi i nevakcinisani, ja nisam bez nade :hihi:

jedino ako bi se kupao narod malo temeljnije, ali to nije kovid rilejtid :cry:

Poznato je da često kupanje uništava imunitet :dry:

Edited by mraki

Stara kineska mudrost kaže: ako hoćeš da umreš zdrav kupaj se što redje. 

ovi se vala nece istanjiti [emoji38]ol:

Korona virus i Srbija: Komisija utvrdila da je 10.356 preminulih u 2020. imalo kontakt sa Kovidom-19, dsopštio ministar zdravlja

Dobro, to je već neki pomak u priznanju da je mnogo više umrlo.

predivno.

A vakcina ima.  Da covek poludi 

15 minutes ago, Jozef K. said:

Dobro, to je već neki pomak u priznanju da je mnogo više umrlo.

ovo ih je neko naterao da urade, milijardu odsto. neki zamenik pomoćnika iz briselske kancelarije u podrumu je dobio zadatak da malo zavrće uši kome treba, pa su radikali morali da ga skinu s one stvari.

i dalje ne objašnjavaju 14000 više umrlih u odnosu na 2019, ali i dalje se morbidno insistira na tome da bi većina tih ljudi svakako umrla i da su to samo tako neki brojevi, to su samo svedočenja rodbine, eventualni kontakti sa virusom, PCR negativni, ono što želim da naglasim mi ustvari ni ne znamo ko je umro od kovida jer se ne rade obdukcije

pa neke ludačke konstrukcije tipa smrtnost jeste povećana, ali to je ukupno u poslednje 4 godine, a u odnosu na 2012-2016. ali tako je i u litvaniji i austriji i svuda u svetu.

dovoljno je samo pogledati ko je preneo vest: danas, n1, al džazira, slobodna evropa i par režimskih medija koji to verovatno moraju preneti po službenoj dužnosti (beta, tanjug i slični). a blic, informer, alo i ta udarne pesnice se izgleda prave da spavaju.

sve u svemu, bolest

Background Picker
Customize Layout