Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 hour ago, Далибор said:

Da li neko zna koja je procedura za ulazak u Srbiju sa EU pasošima (Poljska)? da li je potreban PCR test? Gde to može da se jednoznačno proveri? Hvala

napravi test i miran si. sva pravila u srbiji su po sistemu "'ce vidimo"

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 hour ago, Далибор said:

Da li neko zna koja je procedura za ulazak u Srbiju sa EU pasošima (Poljska)? da li je potreban PCR test? Gde to može da se jednoznačno proveri? Hvala

Probaj ovde da nadjes svoj slucaj. Opcija 9, u boldu, verovatno.

https://www.mfa.rs/gradjani/ulazak-u-srbiju/covid-19-uslovi-za-ulazak

i neodobri ministarstvo prosvete velikim maturantima da ih se okupe njih ukupno 100 u shkolskom dvorishtu i popije svoju kokakolu. jer korona.

ne kazem da treba da se okupe, ne mislim ni da treba da se okupe, ne mislim nishta, ali koji je problem sa shkolom, ako 4000 bilmeza moze da skache i vrishti na utakmici u zatvorenom i da nema veze. pa im se poklone i one dve mrljave mutavice iz vlade. ono, koji je vash problem? hoce da se pozarazavaju maturanti sad kad smo pobedili? :hihi:

lol kokakolu

mi smo još na maloj maturi cepali žestinu 

lol kokakolu

mi smo još na maloj maturi cepali žestinu 
imaju oni i svoje varijante za splavarenje, za koje nema korone, zeleli su da provedu par sati u shkolskom dvorishtu, na otvorenom u po bela dana, za koje iznenada ima korone.

znachi govorim po sekcijama, i govorim plenarno.

sent from bubamoto

Nek dodju na autoput. To je korona free zona

Šta je fora sa tim autoputem?
Odakle to, zašto baš autoput? Zašto policija ignoriše ta okupljanja?

To mi je baš potpuni bizar. Praviš žurke na autoputu. Kome je to uopšte palo na pamet i kako se proširilo?

Postoji visedecenijska tradicija da kad oko ponoci obezbedjenje razjuri studente sa Klupica u Studentskom gradu ekipa predje na teritoriju van Studentskog grada na Ostrvo na iskljucenju sa autoputa na Tosin Bunar. To je ranije bio jedva dvocifren broj ljudi, pa nikom nije smetalo da oni tu dovrse pice, ali u poslednjih godinu i kusur dana kad nema gde da se izadje tu su pocele da se organizuju prave zurke sa ozbiljnim ozvucenjem i trocifrenim brojem ljudi, ne samo studenata iz Studentskog grada, nego dolaze ljudi iz celog grada. Policija ignorise jer im je neko rekao da ignorise. Pretpostavljam da se vlast plasi da studenti ne popizde i izazovu ozbiljne proteste.

studenti popizde i izazovu shta? :unsure:

sent from bubamoto

Da povedu narod protiv vucica i mafije jbg, izbore se za pravnu drzavu i socijalnu jednakost

Direkt sa ostrva

I da Djani ne placa porez..jer Djani je bracela.

I oni sto pevaju Garu.

mislish da oni uopshte placaju porez ikakav? :unsure:

mozda neki mali paushal, a toalet papir i kafu iz firme nose kuci?

sent from bubamoto

@gospa buba

Da li vi mislite da studenti danas zaista znaju ko placa kakav porez..pogotovu ovi koji slusaju Garu i Djanija :)

otkud znam vidish da se i ja pitam.

studenti ce se snadju, mladi su.

sent from bubamoto

Student nije zapalio žito!

Otišo je na ostrvo

Background Picker
Customize Layout