June 1, 20213 yr 1 hour ago, Далибор said: Da li neko zna koja je procedura za ulazak u Srbiju sa EU pasošima (Poljska)? da li je potreban PCR test? Gde to može da se jednoznačno proveri? Hvala napravi test i miran si. sva pravila u srbiji su po sistemu "'ce vidimo"
June 1, 20213 yr 1 hour ago, Далибор said: Da li neko zna koja je procedura za ulazak u Srbiju sa EU pasošima (Poljska)? da li je potreban PCR test? Gde to može da se jednoznačno proveri? Hvala Probaj ovde da nadjes svoj slucaj. Opcija 9, u boldu, verovatno. https://www.mfa.rs/gradjani/ulazak-u-srbiju/covid-19-uslovi-za-ulazak
June 2, 20213 yr i neodobri ministarstvo prosvete velikim maturantima da ih se okupe njih ukupno 100 u shkolskom dvorishtu i popije svoju kokakolu. jer korona. ne kazem da treba da se okupe, ne mislim ni da treba da se okupe, ne mislim nishta, ali koji je problem sa shkolom, ako 4000 bilmeza moze da skache i vrishti na utakmici u zatvorenom i da nema veze. pa im se poklone i one dve mrljave mutavice iz vlade. ono, koji je vash problem? hoce da se pozarazavaju maturanti sad kad smo pobedili?
June 2, 20213 yr lol kokakolu mi smo još na maloj maturi cepali žestinu imaju oni i svoje varijante za splavarenje, za koje nema korone, zeleli su da provedu par sati u shkolskom dvorishtu, na otvorenom u po bela dana, za koje iznenada ima korone.znachi govorim po sekcijama, i govorim plenarno.sent from bubamoto
June 2, 20213 yr Šta je fora sa tim autoputem? Odakle to, zašto baš autoput? Zašto policija ignoriše ta okupljanja? To mi je baš potpuni bizar. Praviš žurke na autoputu. Kome je to uopšte palo na pamet i kako se proširilo?
June 2, 20213 yr Postoji visedecenijska tradicija da kad oko ponoci obezbedjenje razjuri studente sa Klupica u Studentskom gradu ekipa predje na teritoriju van Studentskog grada na Ostrvo na iskljucenju sa autoputa na Tosin Bunar. To je ranije bio jedva dvocifren broj ljudi, pa nikom nije smetalo da oni tu dovrse pice, ali u poslednjih godinu i kusur dana kad nema gde da se izadje tu su pocele da se organizuju prave zurke sa ozbiljnim ozvucenjem i trocifrenim brojem ljudi, ne samo studenata iz Studentskog grada, nego dolaze ljudi iz celog grada. Policija ignorise jer im je neko rekao da ignorise. Pretpostavljam da se vlast plasi da studenti ne popizde i izazovu ozbiljne proteste.
June 3, 20213 yr Da povedu narod protiv vucica i mafije jbg, izbore se za pravnu drzavu i socijalnu jednakost Direkt sa ostrva
June 3, 20213 yr mislish da oni uopshte placaju porez ikakav? mozda neki mali paushal, a toalet papir i kafu iz firme nose kuci?sent from bubamoto
June 3, 20213 yr @gospa buba Da li vi mislite da studenti danas zaista znaju ko placa kakav porez..pogotovu ovi koji slusaju Garu i Djanija
June 3, 20213 yr otkud znam vidish da se i ja pitam.studenti ce se snadju, mladi su.sent from bubamoto