April 3, 20214 yr dobri maršal konara se opet naljutio https://nova.rs/vesti/drustvo/kon-da-li-neko-misli-da-ce-korona-nestati-ako-dam-ostavku/
April 4, 20214 yr U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 11.711 osoba, od kojih je pozitivno 3.304, dok je, nažalost, 36 osoba preminulo. Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut" na respiratorima su 292 pacijenta.
April 4, 20214 yr narediti masovna okupljanja svi na ulicu bez maske, svi da pevaju i kliču, grle se i ljube
April 4, 20214 yr Mi se vecito vrtimo oko 30% zarazenih od testiranih, samo se broj testiranih menja.
April 4, 20214 yr ja sam tek danas cula pjesmu o gari i vakcini. ona i kolo oko zira, jedan od najbizarnijih dogadjaja ikad.
April 4, 20214 yr 4 minutes ago, morgana said: ja sam tek danas cula pjesmu o gari i vakcini. ona i kolo oko zira, jedan od najbizarnijih dogadjaja ikad. Imam ja apdejtovanu verziju. Nece Aca da s' bode vakcinom. strah je jaci od prijateljstva s Kinom. Neka hvala pre ce da saceka nego da se astrazazeneka. Nece Fajzer ni Sputnjik da stavi, na Rudnoj Glavi on ce da zvalavi.