March 8, 20214 yr 2 hours ago, Tale said: Evo me u GO Zemun. Čekam MKU za preminulo lice, jedno od više desetina za koje su jutros COVID bolnice na ovoj opštini izdavale potvrde o smrti za period od petka do jutros. Nikada ranije nisam ovako dugo čekao. opštini zemun teritorijalno pripdaju kbc zemun, kbc bežanijska kosa i mislim ona covid bolnica u bataji, možda je i zbog toga jezivi su brojevi bez obzira na sve što kaže kš. bez ikakvih saznanja deluje mi da smo blizu decembarskog pika ako ga i ne prelazimo
March 8, 20214 yr 4091I naravno 17to je bukvalno kao neki demon u hororima kad se pritaji i zaboravish da je tu, samo ti sevne s vremena na vreme: 15 15 16 16 17 17da se ne zanesesh sent from bubamoto
March 8, 20214 yr Izgleda je plan da se drze 30%, povecavace broj testiranih. Eto ga sutra 4500/15000. A nema ni Kriznog staba sutra Edited March 8, 20214 yr by Sandradjer
March 8, 20214 yr to je bukvalno kao neki demon u hororima kad se pritaji i zaboravish da je tu, samo ti sevne s vremena na vreme: 15 15 16 16 17 17da se ne zanesesh sent from bubamotoLol, kao DnD kockice da bacaju. Demogorgon čuva prelaz, bacam 15... critical!Sent from my M2002J9G using Tapatalk
March 8, 20214 yr A kad su ono naglo skočile brojke zaraženih, pre jedno dve nedelje? Već se moralo odraziti i na smrtnost.
March 8, 20214 yr Popular Post 20 minutes ago, renne said: ladno nema kriznog, koji debili Predlog za izmenu Ustava.....Republika Srbija je država ugostitelja, koji su nosioci suvereniteta, i svih ostalih gradjana, čiji interesi su periferni u odnosu na interese nosilaca suverenosti. Gradjani suverenost ostvaruju u kaficu, restoranu, nocnom klubu, kladionici i hotelu, kao osnovnim oblicima drzavnog uredjenja.
March 8, 20214 yr Eno ga konara ispizdeo u hroniciKaže bruka i sramotaneka podnese ostavku i ide kuci. dovoljno dugo je mislio da necedu moci bez njega, sad je valjda jasno da ce se nekako snaci nije sramota pogreshiti. chak ni nekoliko puta sent from bubamoto
March 8, 20214 yr 15 minutes ago, renne said: Eno ga konara ispizdeo u hronici Kaže bruka i sramota Koga više briga za njega.
March 8, 20214 yr Update stanja onog hotela koji sam pominjao ovih dana... 20-oro radnika razvilo simptome... testirani i svi su pozitivni