Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Moj nije ni dobacio do Solunskog fronta, poginuo u I Balkanskom ratu.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ne kapiram zašto su samo vojska i policija prioriteti za vakcinaciju, a ne recimo vozači GSB-a, prodavačice u samiškama... ?

edit: zdravstvene radnike ne dovodim u pitanje naravno.

Edited by Anonymous

mi smo potomci onih 40 % koji su preživeli kugu u 14 veku, na to je mislio ludak kada priča kako smo stari narod sa superiornom genetikom

- tako da 40% nas uopšte ne može ni da zakači korolu i slične pseudonaučne nebuloze

14 minutes ago, gospa buba said:

i shta kazu. ko je danas kriv, sitna djeca, zli nastavnici, hrishcani, zene :unsure:

Žaklina

12 minutes ago, Anonymous said:

Ne kapiram zašto su samo vojska i policija prioriteti za vakcinaciju, a ne recimo vozači GSB-a, prodavačice u samiškama... ?

isto se pitam. ono, koja je to situacija u kojoj se vojska i policija masovno izlazu zarazi? :unsure: :cry:

10 minutes ago, gone fishing said:

mi smo potomci onih 40 % koji su preživeli kugu u 14 veku, na to je mislio ludak kada priča kako smo stari narod sa superiornom genetikom

- tako da 40% nas uopšte ne može ni da zakači korolu i slične pseudonaučne nebuloze

a to im je logika. interesantno. a ostali su potomci timura hromog :hihi:

ukrshteni odmah zatim :s_w:

Edited by gospa buba

4 minutes ago, Anonymous said:

To je i meni sumanuto.

Zaboravise i zaposlene u prosveti, vaspitacice, zaposlene u centrima socijalne zastite...

Vojska i policija bi mogli stidljivo da se ubace tamo pred kraj spiska, nesto pre politicara i svestenstva. :)

Pa Vulin im ministar, de ces vece poshasti. Ne samo vakcina, vec posuti i varikinu tamo gde prodju.

6 minutes ago, gospa buba said:

isto se pitam. ono, koja je to situacija u kojoj se vojska i policija masovno izlazu zarazi? :unsure: :cry:

Kao da nika nisi učila ONO i DSZ? Neprijatelj nikada ne spava. Zamisli Đ i Š sa snagama stranih plaćenika koji koristie situaciju naše nebudnosti izazvane koronom i  hoće da odjednom zarate sa nama. Ne može to.

Edited by Arkadija

2 hours ago, renne said:

Kakvo govedo ovaj seljačina

Ja sam tu jajaru upoznao /i pokačio se s njim naravno/ letos. To je takva ohola pizda, da je malo falilo da govnetu zalepim šamar da se preturi. 

Ruku na srce nikad nisam video tako bele i besprekorno ispeglane košulje i mantile nego na njemu :unsure:

o kome vi to

3 minutes ago, Misko said:

o kome vi to

Bivsem direktoru KC u Novom Pazaru, koji je tako dobro™ handlovao letos sve, da je nagradjen transferom u BG...

1 hour ago, renne said:

Žaklina

Penicilin za osionost :happy:

38 minutes ago, Misko said:

o kome vi to

Đerlek

U Beogradu je primećeno da se povećao broj smrti u kući. Lekar sudske medicine (mrtvozorac) sada dolazi 6-8 sati po prijavi smrti, u praksi se dešavalo da se čeka i do 15 sati.

U drugim vestima, video sam danas :covid19:na Novom groblju, valjda došao da... Ma, bolje da čutim.

Dnevnik RTS, pacijenti dolaze sami u novu bolnicu da leže. Mesta ima koliko hoćeš, ali mole ih da ne dolaze tako već da se ide preko infektivne klinike ili kovid ambulanti. 

Background Picker
Customize Layout