December 4, 20204 yr Ne kapiram zašto su samo vojska i policija prioriteti za vakcinaciju, a ne recimo vozači GSB-a, prodavačice u samiškama... ? edit: zdravstvene radnike ne dovodim u pitanje naravno. Edited December 4, 20204 yr by Anonymous
December 4, 20204 yr mi smo potomci onih 40 % koji su preživeli kugu u 14 veku, na to je mislio ludak kada priča kako smo stari narod sa superiornom genetikom - tako da 40% nas uopšte ne može ni da zakači korolu i slične pseudonaučne nebuloze
December 4, 20204 yr 14 minutes ago, gospa buba said: i shta kazu. ko je danas kriv, sitna djeca, zli nastavnici, hrishcani, zene Žaklina
December 4, 20204 yr 12 minutes ago, Anonymous said: Ne kapiram zašto su samo vojska i policija prioriteti za vakcinaciju, a ne recimo vozači GSB-a, prodavačice u samiškama... ? edit: zdravstvene radnike ne dovodim u pitanje naravno. isto se pitam. ono, koja je to situacija u kojoj se vojska i policija masovno izlazu zarazi? 10 minutes ago, gone fishing said: mi smo potomci onih 40 % koji su preživeli kugu u 14 veku, na to je mislio ludak kada priča kako smo stari narod sa superiornom genetikom - tako da 40% nas uopšte ne može ni da zakači korolu i slične pseudonaučne nebuloze a to im je logika. interesantno. a ostali su potomci timura hromog ukrshteni odmah zatim Edited December 4, 20204 yr by gospa buba
December 4, 20204 yr 4 minutes ago, Anonymous said: Ne kapiram zašto su samo vojska i policija prioriteti za vakcinaciju, a ne recimo vozači GSB-a, prodavačice u samiškama... ? edit: zdravstvene radnike ne dovodim u pitanje naravno. To je i meni sumanuto. Zaboravise i zaposlene u prosveti, vaspitacice, zaposlene u centrima socijalne zastite... Vojska i policija bi mogli stidljivo da se ubace tamo pred kraj spiska, nesto pre politicara i svestenstva.
December 4, 20204 yr Pa Vulin im ministar, de ces vece poshasti. Ne samo vakcina, vec posuti i varikinu tamo gde prodju.
December 4, 20204 yr 6 minutes ago, gospa buba said: isto se pitam. ono, koja je to situacija u kojoj se vojska i policija masovno izlazu zarazi? Kao da nika nisi učila ONO i DSZ? Neprijatelj nikada ne spava. Zamisli Đ i Š sa snagama stranih plaćenika koji koristie situaciju naše nebudnosti izazvane koronom i hoće da odjednom zarate sa nama. Ne može to. Edited December 4, 20204 yr by Arkadija
December 4, 20204 yr 2 hours ago, renne said: Kakvo govedo ovaj seljačina Ja sam tu jajaru upoznao /i pokačio se s njim naravno/ letos. To je takva ohola pizda, da je malo falilo da govnetu zalepim šamar da se preturi. Ruku na srce nikad nisam video tako bele i besprekorno ispeglane košulje i mantile nego na njemu
December 4, 20204 yr 3 minutes ago, Misko said: o kome vi to Bivsem direktoru KC u Novom Pazaru, koji je tako dobro™ handlovao letos sve, da je nagradjen transferom u BG...
December 4, 20204 yr U Beogradu je primećeno da se povećao broj smrti u kući. Lekar sudske medicine (mrtvozorac) sada dolazi 6-8 sati po prijavi smrti, u praksi se dešavalo da se čeka i do 15 sati. U drugim vestima, video sam danas na Novom groblju, valjda došao da... Ma, bolje da čutim.
December 4, 20204 yr Dnevnik RTS, pacijenti dolaze sami u novu bolnicu da leže. Mesta ima koliko hoćeš, ali mole ih da ne dolaze tako već da se ide preko infektivne klinike ili kovid ambulanti.