Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

slusajuci nase epidemiologe i strucnjake, stice se utisak da su znanja ko i prosecan srbenda koji se interesuje za ovu temu od unazad 10 dana..

izjavljivati da je virus u cirkulaciji, pa samo nakon 3 dana da nije, je malo reci neozbiljno, pogotvo od kona(ako je to zaista i bio slucaj), posto sam drzo da bar on zna sta prica...

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Uplasio se mutavi

slusajuci nase epidemiologe i strucnjake, stice se utisak da su znanja ko i prosecan srbenda koji se interesuje za ovu temu od unazad 10 dana..
izjavljivati da je virus u cirkulaciji, pa samo nakon 3 dana da nije, je malo reci neozbiljno, pogotvo od kona(ako je to zaista i bio slucaj), posto sam drzo da bar on zna sta prica...
Meni ne deluje da je znanje najveći problem već da se struka žestoko pritiska pa otuda svako malo izjave koje su u suprotnosti jedna sa drugom u razmaku od par dana kako bi se uskladilo sa hirovima ludaka.
Uplasio se mutavi
Kontam i ja isto, nije mu svejedno posle one situacije sa Brnabickom

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

očekujem uskoro kompletni lockdown, da će po nekom rasporedu moći da se izlazi u nabavku recimo jednom u 4 dana, rekoše mi da bi u Hrvatskoj to trebalo vrlo brzo da uvedu

Ja sam upravo dobio poruku od drugarice da ce to uslediti i u FRA

Ili imamo jako negativne vesti iz vlade ili izuzetno "pozitivne"

12 minutes ago, Jumanji said:

Hvala.

Inace...

0f4c449787eeb5f2653b6793fa91630b.jpg

na osnovu par desetina testova dnevno konara zakljucuje da imamo zaravnanje

Znaci, nema samohvalisanja?

Ne znam dal je bilo

Забрањује се боравак у свим парковима и на јавним површинама намењеним за рекреацију и спорт, вечерас од 20 часова.

4 minutes ago, ToniAdams said:

na osnovu par desetina testova dnevno konara zakljucuje da imamo zaravnanje

Ja sam se tome čudio isti minut kada sam to čuo i pisao na nekoj od tema. Nisam mogao da verujem šta priča čovek. Glupo malo da ja kao laik pričam o njemu, ali jbt, kakvo jebeno zaravnanje, tek krenulo.

Kada stiže taj avion iz Kine? Možda je zbog toga otkazao konferenciju.

odoše i kladže

5 minutes ago, Mil@n said:

Ja sam se tome čudio isti minut kada sam to čuo i pisao na nekoj od tema. Nisam mogao da verujem šta priča čovek. Glupo malo da ja kao laik pričam o njemu, ali jbt, kakvo jebeno zaravnanje, tek krenulo.

najblaze receno pausalna izjava

Background Picker
Customize Layout