November 2, 20204 yr Njemu je mukici mozda zaista i stalo do nas..cim ide ovim, zaobilaznim putem..a drzava ga ne firca 2%. I kako bre treci talas...jel ono letos bio drugi pik prvog talasa..kud nam se dede drugi talas ?Da mu je stalo do nas drugačije bi se ponašao. Sve ove njegove "objave" služe samo jednom da sutra može da kaže:Ja sam upozoravao, nisu me slušali ni ovi u KŠ ni građani.Da mu je stvarno stalo "do nas" postojali su drugi načini na koje je mogao da deluje. .... Shiit has hit the fan!
November 2, 20204 yr ... bukvalno. Odstampace ovaj skrinshot i pokazivace ga po emisijama, ovo mu je alibi. Debil bezmudi.
November 2, 20204 yr Author Nova fora.. ne uvode policijski cas, nego nas mole da se ponasamo kao da je uveden
November 2, 20204 yr Jel Peca to kuckao sa terasice svog apartmana u BW ili dok je stajao na semaforu u svom džipu?
November 2, 20204 yr nece komunalna milicija ni stici da pokaznjava naroda kolko treba da dodje do dolazenja iz dupeta u glavu sent from bubamoto
November 2, 20204 yr "Moramo da naučimo da živimo sa virusom, nama u ugostiteljstvu radi 40.000 radnika. Svaka mera koja se donosi mora da bude usklađena sa ekonomijom. Ako privreda radi, biće para i za lekare, sestre i zdravstvo", poručio je Vesić.
November 2, 20204 yr jel rekao kako namerava to da postigne? mislim, ja bih volela da sve shto moze nastavi da funkcionishe, dok se za to vreme ljudi ponashaju maksimalno svesno i odgovorno. koje su shanse za to?.sent from bubamoto
November 2, 20204 yr "To znači da ugostiteljski objekti ne mogu da rade posle 23 časa i da moraju da se nose maske u zatvorenom prostoru. Mali broj građana ne poštuje mere, a nije u redu da kažnjavamo veliki broj građana koji poštuje mere", kaže Vesić.
November 2, 20204 yr Odakle pare ljudima koji odu u ugostiteljski objekat da trose, jel i oni rade u ugostiteljstvu? Ima li neko ko ne zaradjuje od ugostiteljstva, tipa radi u fabrici ili na gradjevini, blizu drugih ljudi, izlozen zarazi koja dolazi iz UGOSTITELJSTVA? Mamu im mafijasku.
November 2, 20204 yr 47 minutes ago, Apollo Creed said: "To znači da ugostiteljski objekti ne mogu da rade posle 23 časa i da moraju da se nose maske u zatvorenom prostoru. Mali broj građana ne poštuje mere, a nije u redu da kažnjavamo veliki broj građana koji poštuje mere", kaže Vesić. Da, svi dzuskaju maskirani
November 2, 20204 yr Author U poslednja 24 sata na korona virus u Srbiji je testirano 7.487 osoba, njih 802 bile su pozitivne, dok je na žalost preminulo sedam lica. Prema poslednjim podacima Minsitarstva zdravlja i Instituta "Batut" na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 57 pacijenata.
November 2, 20204 yr Sutra znači tipa preko 2500... Koja je uopšte fora u tome da se manje testira preko vikenda? Ono kao neko je zaražen ali neće da ide preko vikenda da se testira zbog...?
November 2, 20204 yr 9 minutes ago, James Marshall said: Pa ima i vatreno oko dušu, nedjelja je dan odmora gospodu bogu tvome Moram da primetim da taj odmora ne važi za sve... Recimo, juče su radnici radili na Sarumanovoj kuli(tj, Vladičanskom dvoru u NS) sve u 11 prepodne... Nedelja je dan božiji, osim za one koji rade...