Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ma ona je 100%, ovo su one njene čobanske ručice

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 hour ago, renne said:

Elmf2qIWoAE1P9e?format=jpg&name=large

Razumem da ministara ne nosi masku zbog pjuge ali se divim ovoj sto joj cacka noge i nema masku.

Deluje da su “rani radovi”, čim se fura “divčibar” Hilfiger dukserica...

Matoro je ovo, DKT ne izgleda skupo i dostojanstveno

gde je  beogradu najjeftiniji test elisa? kod nekih lopova u njegosevoj 3 iljadarke. bel medik dve. da trazim dalje ili da uzmem ove bel medik?

treba mi da bi me pustili u mne sledece nedelje. traze crnogorci na granici

Teško da ćeš naći ispod dve hiljade. Ali možda neko zna neku labaratoriju koja ide ispod te cene.

6 minutes ago, Jozef K. said:

Teško da ćeš naći ispod dve hiljade. Ali možda neko zna neku labaratoriju koja ide ispod te cene.

nasao neke, guglajuci. konzilijum lab.

hvala @Jozef K.

1817 zaraženi za poslednja 24 časa, 6 umrlo.

Galopiramo ka imunitetu krda.

Kafici otvoreni, koncerti se održavaju, klubovi dupke puni, škole i vrtići rade do daljnjeg, koga boli qrac šta donosi prekosutra

Ne razumem ovaj srpski eksperiment itch

Ej, zvaničnih 1500 (dakle nezvaničnih minimum pet hiljada) i nikom ništa, ajde da pišamo po zdravstvenim radnicima dok ne dignu svi ruke i sve ode u djavola

Edited by Caligula

Vrlo prosto: primena epidemiološkog modela, tip - prirodna selekcija :fantom:

Brt i pametni moraju da rade, voze se prevozom i odlaze u samoposluge/rade po apotekama, kasama, bolnicama, školama.

Ono, jeste prirodna selekcija ali ne stradaju samo idioti.

Realno srljamo u katastrofu bez da išta i pokuša da se učini. Počela i sezona slava ,biće sve hladnije i zatvoren prostor...Ne znam, biće ovo baš loše i dugo će trajati

Prirodna selekcija ne poznaje termine pametni ili idioti. Samo jaki i slabi.

Esid: što se tiče nastupajuće zezone slava, konačno i moj stav, da prezirem i ne odlazim na takve ivente, dobija smisao :fantom:

Edited by Filozof manijak

1 hour ago, arkonada said:

Realno srljamo u katastrofu bez da išta i pokuša da se učini. Počela i sezona slava ,biće sve hladnije i zatvoren prostor...Ne znam, biće ovo baš loše i dugo će trajati

Minus 1.

Gospodža ministarka je objasnila da smo povećali kapacitete i da budemo opušteni.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.