Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Kog uzrasta su ti klinci?
Ma, za mene su klinci 20+

.... Shiit has hit the fan!

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

sve od 15 do 25 trenutno neogranicheno luduje [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Malopre dobih vest: inficirani koronom su moja rođena tetka, njena ćerka, zet i baba, koja živi zajedno s njima. Sve ih je zarazio zet koji radi kao komercijalista za Imlek.

U Boru je veliko žarište, a vidim da se nigde ne spominje.

Uh jebem ti

1 hour ago, gospa buba said:

dal cemo da se iznenadimo vishe nego u drugom piku prvog talasa :dry:

To sigurno, biće veliko iznenadjenje, samo da se strpimo dok ne zatvore kafane i kafiće, zabrane okupljanja jer izgleda da još uvek niko nije dovoljno iznenadjen.

Edited by Caligula

To sigurno, biće veliko iznenadjenje, samo da se strpimo dok ne zatvore kafane i kafiće, zabrane okupljanja jer izgleda da još uvek niko nije dovoljno iznenadjen.
bice posle aleksandre spashavaj zatvaraj :isuse:

sent from bubamoto

Pa jasno je da je to strategija.

Pusti ih da pocnu da padaju po ulicama, onda se niko nece buniti ni obarati mi rejting.

Dobre vesti:

KjtikGW.png

:covid19:

image.png.c1378732dab914c16cffdc3d2b344d19.png

image.png.e4500a7d2ecafd11b92fb86902923bb2.png

Dva paralelna univerzuma, sahrana Anfibolija i bolnica D.Misovic, ovi ljudi u skafanderima ginu od posla bez slobodnog dana izmedju ostalog i zbog ovakvih kretena

uel, ko jebe ljude u skafanderima, ne umeju da se zabavljaju. korona je izmishljena a oni su ionako potpisali zakletvu da ginu pa neka im :dry:

sent from bubamoto

1449
Rekordan konarin kvocijent

13 minutes ago, Haralampije said:

image.png.c1378732dab914c16cffdc3d2b344d19.png

image.png.e4500a7d2ecafd11b92fb86902923bb2.png

Dva paralelna univerzuma, sahrana Anfibolija i bolnica D.Misovic, ovi ljudi u skafanderima ginu od posla bez slobodnog dana izmedju ostalog i zbog ovakvih kretena

Različite države, zabolje nas :fantom:

to. situacija jeste užasna, al kad čovek vidi da postoji država u kojoj već tri dana široke narodne mase ljube leš čoveka koji je umro od korone, onda mu dođe malo lakše.

nadam se da je irinej okej.

pa to, nikad sam srecniji sto su se odvojili

A najsmešnije što su posle WWII predvodili u jahanju popova.

Background Picker
Customize Layout