Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ma ona je 100%, ovo su one njene čobanske ručice

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 hour ago, renne said:

Elmf2qIWoAE1P9e?format=jpg&name=large

Razumem da ministara ne nosi masku zbog pjuge ali se divim ovoj sto joj cacka noge i nema masku.

Deluje da su “rani radovi”, čim se fura “divčibar” Hilfiger dukserica...

Matoro je ovo, DKT ne izgleda skupo i dostojanstveno

gde je  beogradu najjeftiniji test elisa? kod nekih lopova u njegosevoj 3 iljadarke. bel medik dve. da trazim dalje ili da uzmem ove bel medik?

treba mi da bi me pustili u mne sledece nedelje. traze crnogorci na granici

Teško da ćeš naći ispod dve hiljade. Ali možda neko zna neku labaratoriju koja ide ispod te cene.

6 minutes ago, Jozef K. said:

Teško da ćeš naći ispod dve hiljade. Ali možda neko zna neku labaratoriju koja ide ispod te cene.

nasao neke, guglajuci. konzilijum lab.

hvala @Jozef K.

1817 zaraženi za poslednja 24 časa, 6 umrlo.

Galopiramo ka imunitetu krda.

Kafici otvoreni, koncerti se održavaju, klubovi dupke puni, škole i vrtići rade do daljnjeg, koga boli qrac šta donosi prekosutra

Ne razumem ovaj srpski eksperiment itch

Ej, zvaničnih 1500 (dakle nezvaničnih minimum pet hiljada) i nikom ništa, ajde da pišamo po zdravstvenim radnicima dok ne dignu svi ruke i sve ode u djavola

Edited by Caligula

Vrlo prosto: primena epidemiološkog modela, tip - prirodna selekcija :fantom:

Brt i pametni moraju da rade, voze se prevozom i odlaze u samoposluge/rade po apotekama, kasama, bolnicama, školama.

Ono, jeste prirodna selekcija ali ne stradaju samo idioti.

Realno srljamo u katastrofu bez da išta i pokuša da se učini. Počela i sezona slava ,biće sve hladnije i zatvoren prostor...Ne znam, biće ovo baš loše i dugo će trajati

Prirodna selekcija ne poznaje termine pametni ili idioti. Samo jaki i slabi.

Esid: što se tiče nastupajuće zezone slava, konačno i moj stav, da prezirem i ne odlazim na takve ivente, dobija smisao :fantom:

Edited by Filozof manijak

1 hour ago, arkonada said:

Realno srljamo u katastrofu bez da išta i pokuša da se učini. Počela i sezona slava ,biće sve hladnije i zatvoren prostor...Ne znam, biće ovo baš loše i dugo će trajati

Minus 1.

Gospodža ministarka je objasnila da smo povećali kapacitete i da budemo opušteni.

Background Picker
Customize Layout