October 30, 20204 yr 1 hour ago, renne said: Razumem da ministara ne nosi masku zbog pjuge ali se divim ovoj sto joj cacka noge i nema masku.
October 31, 20204 yr gde je beogradu najjeftiniji test elisa? kod nekih lopova u njegosevoj 3 iljadarke. bel medik dve. da trazim dalje ili da uzmem ove bel medik? treba mi da bi me pustili u mne sledece nedelje. traze crnogorci na granici
October 31, 20204 yr Teško da ćeš naći ispod dve hiljade. Ali možda neko zna neku labaratoriju koja ide ispod te cene.
October 31, 20204 yr 6 minutes ago, Jozef K. said: Teško da ćeš naći ispod dve hiljade. Ali možda neko zna neku labaratoriju koja ide ispod te cene. nasao neke, guglajuci. konzilijum lab. hvala @Jozef K.
October 31, 20204 yr Kafici otvoreni, koncerti se održavaju, klubovi dupke puni, škole i vrtići rade do daljnjeg, koga boli qrac šta donosi prekosutra Ne razumem ovaj srpski eksperiment itch Ej, zvaničnih 1500 (dakle nezvaničnih minimum pet hiljada) i nikom ništa, ajde da pišamo po zdravstvenim radnicima dok ne dignu svi ruke i sve ode u djavola Edited October 31, 20204 yr by Caligula
October 31, 20204 yr Brt i pametni moraju da rade, voze se prevozom i odlaze u samoposluge/rade po apotekama, kasama, bolnicama, školama. Ono, jeste prirodna selekcija ali ne stradaju samo idioti.
October 31, 20204 yr Realno srljamo u katastrofu bez da išta i pokuša da se učini. Počela i sezona slava ,biće sve hladnije i zatvoren prostor...Ne znam, biće ovo baš loše i dugo će trajati
October 31, 20204 yr Prirodna selekcija ne poznaje termine pametni ili idioti. Samo jaki i slabi. Esid: što se tiče nastupajuće zezone slava, konačno i moj stav, da prezirem i ne odlazim na takve ivente, dobija smisao Edited October 31, 20204 yr by Filozof manijak
October 31, 20204 yr 1 hour ago, arkonada said: Realno srljamo u katastrofu bez da išta i pokuša da se učini. Počela i sezona slava ,biće sve hladnije i zatvoren prostor...Ne znam, biće ovo baš loše i dugo će trajati Minus 1. Gospodža ministarka je objasnila da smo povećali kapacitete i da budemo opušteni.