October 30, 20204 yr zapravo imamo kapacitete za 7k zaraženih, tako je pičao kon, da je to crvena linija posle koje bi se sistem urušio
October 30, 20204 yr Valjda o DKT. Nisam gledala konferenciju , ali sve vuče na nju.gledala sam bez tona. znachajno promenjeno drzanje. izgleda dw ministarsko mesto deluje najbrze devojka je stigla na cilj, hvala koroni i pogodnim uslovima. da nije toga, niko je se ne bi ni setio.sent from bubamoto
October 30, 20204 yr Šta je bre ovo, od kada je ovo, mora da Renne ima veze u CIA. Ovo treba da se izbacuje iz aviona odštampano koliko je fenomenalno fotka
October 30, 20204 yr Ko je doticna? Sa sve cigaretom.....kod vas maske nisu obavezne unutar objekata? Edited October 30, 20204 yr by mustang
October 30, 20204 yr 7 minutes ago, renne said: ministarka, deo kriznog štaba, DKT, i da, obavezne su cekaj bre ovo ne lici na nju, ona ima mnogo vece sise.
October 30, 20204 yr Popular Post 8 minutes ago, 3opge said: cekaj bre ovo ne lici na nju, ona ima mnogo vece sise. meni vas muškaraca stvarno ponekad žao
October 30, 20204 yr 3 hours ago, Fakundo Sava said: Mrzi me da tražim ali mislim da nije rekla da je član komisije mene ne mrzi. šta bi joj je značilo, predsednik komisije je g. stevanović i većina nas koji viđate kada su u pitanju zarazne bolesti? možda kad kaže mi misli oni padeže meša, možda joj ni zamenice ne idu.