October 27, 20204 yr shto kancelariji? mada, da sam ja on, ova nedonoshchad bi me izludjivala. verujem da je i on u shocku ko ti dosho na firminu slavu rodjache sent from bubamoto
October 27, 20204 yr 38 minutes ago, slepa živana said: 38 minutes ago, slepa živana said: Ko je ovaj dilov u crnom odelu sa crnom karavatom..Ne ga prepoznavam. Ovako podseca na DJV ali cenim da je to prevelika uloga za njega.
October 27, 20204 yr Ko je ovaj dilov u crnom odelu sa crnom karavatom..Ne ga prepoznavam. Ovako podseca na DJV ali cenim da je to prevelika uloga za njega.misliš belom kravatinom sa crnim krstovimaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 27, 20204 yr 6 minutes ago, mlatko said: misliš belom kravatinom sa crnim krstovima Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Ne, to je Mica megatrend, njega sam odmah prepoznao. Ovaj sa zaliscima koji rotira lebac.
October 27, 20204 yr Ne, to je Mica megatrend, njega sam odmah prepoznao. Ovaj sa zaliscima koji rotira lebac.aha, to mora da je sin vladike KačavendeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 27, 20204 yr 1 minute ago, mlatko said: aha, to mora da je sin vladike Kačavende Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Svaka cast Katchie-u..ima ih ko Canak bratanica.
October 27, 20204 yr Quote Očekuje se taj porast da traje još ove nedelje i sledeće. Ako uspemo da ga usporimo, onda će i treće nedelje da ide taj porast, ali onda bi to bilo usporeno i dobro bi bilo što je ovako paradoksalno.
October 27, 20204 yr Nisam odgovorila na ona neka pitanja. Dakle, neko (ne mogu sada da se setim ko) je ovde pisao za našu situaciju u julu. Da su dakle lagali cca 10x su umanjivali broj zaraženih a i broj umrlih, a 10x uvećavali broj testiranih. Ok, možda je malo preterano ali ne mislim da je previše. A u drugim vestima. Danas mi slava. Bilo samo porodično. A ovo, slava stranke, slava firme, slava auta, slava kamiona, aviona, badnjak na autu, dodaj po želji. Najgore izrugivanje veri, tradiciji, malograđanština, primitivizam, ma ne znam, nisam dovoljno rečita da imenujem tu ružnu pojavu.
October 27, 20204 yr 34 minutes ago, dùda said: A u drugim vestima. Danas mi slava. Bilo samo porodično. Isto.
October 27, 20204 yr 48 minutes ago, hefaca said: A Rumuni gas do daske 7 meseci... Kraljevi Na šta misliš?