October 26, 20204 yr 1 minute ago, gospa buba said: nema shta da se ushtedi, toga vec nema. sent from bubamoto Pa to i kažem, već su letos računali na to, da neće biti škole u novembru... Ko je ono pisao to za grejanje, na forumu?
October 26, 20204 yr 4 minutes ago, radisa said: Ko je ono pisao to za grejanje, na forumu? Mislim da je Aleksija to pominjala za Zlatiborski okrug.
October 26, 20204 yr 4 minutes ago, radisa said: Pa to i kažem, već su letos računali na to, da neće biti škole u novembru... Ko je ono pisao to za grejanje, na forumu? mua. videti cemo. situacija je za sada soliidna po skolama, valjalo bi da ostanemo jos malo. nije da je i ovo super smisleno, al ajde...
October 26, 20204 yr Medijska firma bliska na prst u dupe [emoji769] sa vlastima prelazi na online rezim 01.11.,naravno oni koji mogu Koja firma? .... Shiit has hit the fan!
October 26, 20204 yr mua. videti cemo. situacija je za sada soliidna po skolama, valjalo bi da ostanemo jos malo. nije da je i ovo super smisleno, al ajde...idenje 1 dan da 1 dan ne meni izgleda superiorno kao vanzemaljski zivot u poredjenju sa neidenjem uopshte. pa kako god bilo, odrzava neku mentalnu i fizichku kondiciju svih uchesnika.neidenje uopshte sve preko mesec dana je tragedija i katastrofa.sent from bubamoto
October 26, 20204 yr 4 minutes ago, Aleksija said: mua. videti cemo. situacija je za sada soliidna po skolama, valjalo bi da ostanemo jos malo. nije da je i ovo super smisleno, al ajde... Situacija u školama je odlična. Konkretno na mojoj godini faksa trenutno niko nema simptome koliko znam , a ima 200+ ljudi. U kevinoj školi takođe niko sa simptomima.
October 26, 20204 yr Pre će zatvoriti škole kada bude grip nego zbog ovogapa kad god je bio grip nije bilo pola odeljenja. chim opet ne bude pola neka zatvore. za sad deluje da nema potrebe.sent from bubamoto
October 26, 20204 yr Deluje tako. Izgleda da deca mnogo teže podnose "pravi" grip nego ovo, u mnogo su većoj opasnosti nastavnici i ostali koji rade u školama a samim tim i njihove porodice.
October 26, 20204 yr Deluje tako. Izgleda da deca mnogo teže podnose "pravi" grip nego ovo, u mnogo su većoj opasnosti nastavnici i ostali koji rade u školama a samim tim i njihove porodice.istina. mada se meni chini da sa ovim sistemom idenja, maskiranja i pracenja moze to lepo da se odradi sve na vreme i da ne bude shtete. bar za sada deluje tako.plus shto, kako stvari stoje na sveckoj sceni, gripa nece biti [emoji38]ol:sent from bubamoto
October 26, 20204 yr Author U poslednja 24 sata u Srbiji su na korona virus testirane 6.503 osobe, 341 bila je pozitivna, dok je nažalost preminulo jedno lice. U bolnice je primljeno 107 osoba. Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 39 pacijenata.
October 26, 20204 yr Mi smo stvarno cudo prirode. U celoj Evropi svaki dan se obaraju crni rekordi po broju zarazenih, samo kod nas, broj obolelih opada.