Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

nema shta da se ushtedi, toga vec nema.

sent from bubamoto

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, gospa buba said:

nema shta da se ushtedi, toga vec nema.

sent from bubamoto

Pa to i kažem, već su letos računali na to, da neće biti škole u novembru...

Ko je ono pisao to za grejanje, na forumu?

4 minutes ago, radisa said:

Mislim da je Aleksija to pominjala za Zlatiborski okrug.

4 minutes ago, radisa said:

Pa to i kažem, već su letos računali na to, da neće biti škole u novembru...

mua. videti cemo. 

situacija je za sada soliidna po skolama, valjalo bi da ostanemo jos malo. nije da je i ovo super smisleno, al ajde...

Medijska firma bliska na prst u dupe [emoji769]  sa vlastima prelazi na online rezim 01.11.,naravno oni koji mogu 
Koja firma?

.... Shiit has hit the fan!

mua. videti cemo. 
situacija je za sada soliidna po skolama, valjalo bi da ostanemo jos malo. nije da je i ovo super smisleno, al ajde...
idenje 1 dan da 1 dan ne meni izgleda superiorno kao vanzemaljski zivot u poredjenju sa neidenjem uopshte. pa kako god bilo, odrzava neku mentalnu i fizichku kondiciju svih uchesnika.

neidenje uopshte sve preko mesec dana je tragedija i katastrofa.

sent from bubamoto

4 minutes ago, Aleksija said:

mua. videti cemo. 

Situacija u školama je odlična.

Konkretno na mojoj godini faksa trenutno niko nema simptome koliko znam , a ima 200+ ljudi.

U kevinoj školi takođe niko sa simptomima.

Pre će zatvoriti škole kada bude grip nego zbog ovoga

Pre će zatvoriti škole kada bude grip nego zbog ovoga
pa kad god je bio grip nije bilo pola odeljenja. chim opet ne bude pola neka zatvore. za sad deluje da nema potrebe.

sent from bubamoto

Deluje tako. Izgleda da deca mnogo teže podnose "pravi" grip nego ovo, u mnogo su većoj opasnosti nastavnici i ostali koji rade u školama a samim tim i njihove porodice.

Deluje tako. Izgleda da deca mnogo teže podnose "pravi" grip nego ovo, u mnogo su većoj opasnosti nastavnici i ostali koji rade u školama a samim tim i njihove porodice.
istina. mada se meni chini da sa ovim sistemom idenja, maskiranja i pracenja moze to lepo da se odradi sve na vreme i da ne bude shtete. bar za sada deluje tako.

plus shto, kako stvari stoje na sveckoj sceni, gripa nece biti [emoji38]ol:

sent from bubamoto

• Author

U poslednja 24 sata u Srbiji su na korona virus testirane 6.503 osobe, 341 bila je pozitivna, dok je nažalost preminulo jedno lice.

U bolnice je primljeno 107 osoba.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 39 pacijenata.

zasto je ponedeljkom drasticno manji broj novozarazenih u odnosu na druge dane?

Mi smo stvarno cudo prirode. U celoj Evropi svaki dan se obaraju crni rekordi po broju zarazenih, samo kod nas, broj obolelih opada.

ljudi! brojevi! to su brojevi u srbiji!

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout