Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

mislish dal ce da pogodi?

sent from bubamoto

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

7 minutes ago, gospa buba said:

mislish dal ce da pogodi?

sent from bubamoto

Misliš da sme neko da kaže da nije tako?

shta ja znam [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Nema šanse da bude 1000. Juče je testirano 4,7k zanači biće ~500-600

Vikendom manje testiraju, po mnogim kovid ambulantama ne radi labaratorija.

slažem se, ovo stižu rezultati testiranja od petka i subote, tj.vikenda.

Do sad su ponedeljkom brojke uvek bile nešto manje od trenutnog proseka.

• Author

Ako testiraju 8000 i bude oko 1000 zarazenih to je 12-13% sto se uklapa u jucerasnji rezultat tj malo je vece.

Sve zavisi koliko prijave da su testirali i od toga 12-13% ce biti pozitivni.

Da mogu da testiraju 15.000 rezultat bi bio nesto ispod 2000.

Mogli bi da ulete na neki Cunami, koji i tako radi celu noc i posle 23h, pa da testiraju random 80% splava...  i onda da krenu po Makiskoj strani Ade, pa kod Jugoslavije... pa kafanice po Zemunu... kafane po Ibarskoj... ima tu kandidata koliko hoces. A ne da testiraju fudbalere i kosarkase po 3 puta dnevno i tako vade prosek.

ja mislim da oni uopshte ne moraju da rade apsolutno nishta da bi nashtimali prosek. za to je i random generator nepotrebno slozena mashina [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Nije važno koliko prijave da su testirali danas, to je bitno za sutra. Svake nedelje se testira gotovo duplo manje ljudi i svakog ponedeljka bude duplo manje novih. 

Zar nije pre neki dan Tio rekao da sa preko 500 dnevno zatvaramo skole? Vidim od jutros pominje novu granicu od 1500. Pa oni nisu usaglaseni ni sami sa sobom

32 minutes ago, gospa buba said:

to svi rade. ali nema josh mnogo ni takvih.

kako ste vi danas?

ja sam sad srela neke svoje drugarice sestre koje su bile angazovane u kovidu. kakve priche mila majko, sve ko na filmu. samo fale zombiji hihi.gif

mislim da ce se preprichavati i praunucima :D

sent from bubamoto

Ma dobro, antibiotici rade za sve pare.

I sisalice.

I opet glede brojki: ja moj rezultat očekujem tek sutra. To znači da se neće pojaviti u današnjem pregledu i da broj zaraženih u odnosu na broj testiranih nema nikakvog smisla.

• Author
25 minutes ago, de Sisti said:

preko 500 dnevno zatvaramo skole

To je bilo pre 2 nedelje... od tada je dao jos 17 razlicitih izjava, pa gospoja Ministarka, pa Kon, pa Knele...  ko ce ih pohvatati sta pricaju

Član Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa Branislav Tiodorović najavio je mogućnost zatvaranja škola i fakulteta u Srbiji ukoliko broj novozaraženih na dnevnom nivou bude veći od 500.

11Piše: Beta12. oktobra 2020. 09.23 Izmenjeno: 11.10

Medijska firma bliska na prst u dupe ™  sa vlastima prelazi na online rezim 01.11.,naravno oni koji mogu 

Medijska firma bliska na prst u dupe [emoji769]  sa vlastima prelazi na online rezim 01.11.,naravno oni koji mogu 
.to je ista ona firna iz koje je za vikend ishao aber da od vecheras ide policijski chas, jer oni spremaju dozvole.

sent from bubamoto

Nisu predvideli u budžetu grejanje škola, neko je to pisao, zar ne? Tamana, od 1 novembra, do 1. marta da se ne ide u škole, pa da se malo ušedi... :fantom:

Background Picker
Customize Layout