October 26, 20204 yr 7 minutes ago, gospa buba said: mislish dal ce da pogodi? sent from bubamoto Misliš da sme neko da kaže da nije tako?
October 26, 20204 yr slažem se, ovo stižu rezultati testiranja od petka i subote, tj.vikenda. Do sad su ponedeljkom brojke uvek bile nešto manje od trenutnog proseka.
October 26, 20204 yr Author Ako testiraju 8000 i bude oko 1000 zarazenih to je 12-13% sto se uklapa u jucerasnji rezultat tj malo je vece. Sve zavisi koliko prijave da su testirali i od toga 12-13% ce biti pozitivni. Da mogu da testiraju 15.000 rezultat bi bio nesto ispod 2000. Mogli bi da ulete na neki Cunami, koji i tako radi celu noc i posle 23h, pa da testiraju random 80% splava... i onda da krenu po Makiskoj strani Ade, pa kod Jugoslavije... pa kafanice po Zemunu... kafane po Ibarskoj... ima tu kandidata koliko hoces. A ne da testiraju fudbalere i kosarkase po 3 puta dnevno i tako vade prosek.
October 26, 20204 yr ja mislim da oni uopshte ne moraju da rade apsolutno nishta da bi nashtimali prosek. za to je i random generator nepotrebno slozena mashina [emoji38]ol:sent from bubamoto
October 26, 20204 yr Nije važno koliko prijave da su testirali danas, to je bitno za sutra. Svake nedelje se testira gotovo duplo manje ljudi i svakog ponedeljka bude duplo manje novih.
October 26, 20204 yr Zar nije pre neki dan Tio rekao da sa preko 500 dnevno zatvaramo skole? Vidim od jutros pominje novu granicu od 1500. Pa oni nisu usaglaseni ni sami sa sobom
October 26, 20204 yr 32 minutes ago, gospa buba said: to svi rade. ali nema josh mnogo ni takvih. kako ste vi danas? ja sam sad srela neke svoje drugarice sestre koje su bile angazovane u kovidu. kakve priche mila majko, sve ko na filmu. samo fale zombiji mislim da ce se preprichavati i praunucima sent from bubamoto Ma dobro, antibiotici rade za sve pare. I sisalice. I opet glede brojki: ja moj rezultat očekujem tek sutra. To znači da se neće pojaviti u današnjem pregledu i da broj zaraženih u odnosu na broj testiranih nema nikakvog smisla.
October 26, 20204 yr Author 25 minutes ago, de Sisti said: preko 500 dnevno zatvaramo skole To je bilo pre 2 nedelje... od tada je dao jos 17 razlicitih izjava, pa gospoja Ministarka, pa Kon, pa Knele... ko ce ih pohvatati sta pricaju Član Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa Branislav Tiodorović najavio je mogućnost zatvaranja škola i fakulteta u Srbiji ukoliko broj novozaraženih na dnevnom nivou bude veći od 500. 11Piše: Beta12. oktobra 2020. 09.23 Izmenjeno: 11.10
October 26, 20204 yr Medijska firma bliska na prst u dupe ™ sa vlastima prelazi na online rezim 01.11.,naravno oni koji mogu
October 26, 20204 yr Medijska firma bliska na prst u dupe [emoji769] sa vlastima prelazi na online rezim 01.11.,naravno oni koji mogu .to je ista ona firna iz koje je za vikend ishao aber da od vecheras ide policijski chas, jer oni spremaju dozvole.sent from bubamoto
October 26, 20204 yr Nisu predvideli u budžetu grejanje škola, neko je to pisao, zar ne? Tamana, od 1 novembra, do 1. marta da se ne ide u škole, pa da se malo ušedi...