September 30, 20204 yr Kako neko kod drugog može izazvati sram jer ovaj nosi masku? Šta mu radi, smeje mu se?
September 30, 20204 yr Pa generalno posramljivanje funkcioniše tako što nikome od nas nije zapravo baš prijatno da odstupamo, a još manje da nam se to ističe. U celoj priči oko nošenja maski ima dosta subtexta, tipa pička si što se plašiš™, ispran ti je mozak / bivaš član stada maskiranih, itd. Pričao mi ortak u manjem mestu da je ulazio u radnju s maskom i da su mu se neki građevinci što su pili ispred pivo podsmevali, pokazivali prstom u njega i dobacivali mu nešto na temu maske. U zavisnosti od karaktera (koliko si generalno podložan posramljivanju) i trenutnih okolnosti (kakav ti je dan bio, da li si se sinoć naspavao, etc) takva neprijatnost može kod nekih da izazove stid.
October 1, 20204 yr 9 hours ago, Misko said: A zasto su sad objavili, a ranije nisu? Pa da bi balavi kleptoman sebi obezbedio-osigurao prćiju za kradju jos 4 godine. Veliki rizik nosi ova elementarna nepogoda, imao je procene za leto i izlaznost, za novembar ili januar sledeće godine nije mogao da ima, jer ekonomija, opšta kriza, ljudi istrošeni, sjebanih živaca, SNS sa svih strana curi krcat aferama, prosto izbori su morali da se održe pa sada može da maše legitimnošću, policijom i vojskom i u naredne četiri godine. Zna da su ljudi pred pucanjem, to se vidi po brzini kojom je povukao odluku za studentske domove (bukvalno za sat vremena) a kasnije i za vanredno stanje (nije više progovorio o tome kada su se ljudi skupili na ulici). Usrao se, ali nas boli djordje da iskoristimo tu situaciju. Ovo sa brojkama je kriminal za koji će neko morati da odgovara, stavljanje čitave nacije u rizik e da bi mafija nastavila da sisa krv. @Shitgenstein stoka je to. Ja (rekoh vec) ne nosim masku po ulici nego kada ulazim negde - desi se da zaboravim da je skinem i bukvalno po pogledima osetim da mi je na licu. Ruku na srce, u Zemunu ima dosta ljudi koji nose maske i po ulici, kada kazem dosta mislim recimo svaki deseti. Ima i jako mladih koji nose, vrv u kuci cuvaju od virusa nekog starijeg. Edited October 1, 20204 yr by Caligula
October 1, 20204 yr ja je i na ulici nosim, navika, jbg,iako kod mene jos uvek nista dramaticno, a i ide mi na zivce da stalno spustam dizem, dezinfikujem ruke dodatno..pa neka bulji ko hoce Edited October 1, 20204 yr by Misko
October 1, 20204 yr 14 hours ago, Misko said: A zasto su sad objavili, a ranije nisu? bot mode on: To je sve Psiho genijalno smislio. Prvo pustio da se korona razmaše pred sezonu godišnjih odmora, ali istovremeno umanjivao stvrane brojke zbog izbora i veće izlaznosti. Tajming je bio savršen, čim su izbori obavljeni, isplivavaju prave brojke jer je postalo nemoguće prikrivati, a posledica toga - nijedna država nam nije dozvoljavala ulazak (sem Turske i Albanije valjda). Time je sačuvao par stotina miliona evra koji su potrošeni po Zlatiborima i Vrnjačkim Banjama umesto na Halkidikiju, tj. pomogao domaćoj privredi. Korona se istutnjala preko leta, kada je inače i bilo najbolje vreme za to i evo sad kad je krenula škola - mi super, a cela Evropa sranje. Državnik, vizionar, genije! bot mode off Odgovor na tvoje pitanje - sad su objavili jer su procenili da će reakcija naroda biti nikakva, ljudi su se ohladili, nema energije ni za šta.
October 1, 20204 yr +1 ... + i lagana priprema za neke predstojeće brojke, da nebude kako onda 2 a sada 222 ?? Pupupu daleko bilo
October 1, 20204 yr 21 hours ago, kud u maglu Simoviću said: što se smeješ žiksi? zabavlja me kako je to sročeno. ne znam da li si ti to uradio ili si preveo iz linkovanog teksta. spektakularno: srbija u prvih 100 najbezbednijih zemalja sveta. a svet ima 7000 zemalja. pa još na 99. mestu. na osnovu broja zaraženih, mrtvih, testiranih i ukupnog broja stanovnika, a te brojeve ne zna ni sveti petar.
October 1, 20204 yr 1 minute ago, slepa živana said: zabavlja me kako je to sročeno. ne znam da li si ti to uradio ili si preveo iz linkovanog teksta. spektakularno: srbija u prvih 100 najbezbednijih zemalja sveta. a svet ima 7000 zemalja. pa još na 99. mestu. na osnovu broja zaraženih, mrtvih, testiranih i ukupnog broja stanovnika, a te brojeve ne zna ni sveti petar. Bogami, Pera zna sve umrle. Ne treba mu nikakav kompjuterski sistem, sve drzi u glavi..
October 1, 20204 yr Ko ima mozga makar kao dvodnevno pile lako će dokučiti da je nošenje maske nešto sto se podrazumeva.Nije teško natuknuti masku na nos kad ulaziš u radnju.Nisam rad da zaglavim respirator
October 1, 20204 yr I ne samo fejsbuk, eno vidim profesore koji po školama organizuju kampanje protiv maski.
October 1, 20204 yr Mnogo priča ovaj Panić jbg.Mislim da je upravo rekao da zbog njegovih informacija i iznesenih datuma(ono za vanredno stanje između ostalog) vlast namerno pomera neke odluke koje su planirali za te datume Jadno vađenje. Edited October 1, 20204 yr by Milošica
October 1, 20204 yr I ti posle veruj bilo kome...Ma, tacno se sirila patka, JP su se uspanicila pa se pripremala just in case, Panic cuo, i jedva cekao da rasiri vest, i sad, kad vidi da je ispao em budala, em lazov, vadi se...nas covek, ne zna kad treba da cuti..da, sad vlast nece uviditi vs, iskljucivo da njemu tera inat, idi bre covece.. Edited October 1, 20204 yr by Misko