Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

17 minutes ago, renne said:

Nova mera, kafići u zatvorenom do 23

Jel ovo pooštravanje mera ili popuštanje mera?

(Nemam pojma, nisam izašla u kafić uveče od pre karantina)

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

popustanje.

sent from bubamoto

У мањим градовима одавно кафићи и у затвореном простору раде до 23ч радним даном.

36 minutes ago, Tihajeza said:

Jel ovo pooštravanje mera ili popuštanje mera?

(Nemam pojma, nisam izašla u kafić uveče od pre karantina)

popuštanje, bilo do 21

Ako znaš prave ljude radi ti kafana bez ograničenja. Ne znam koga koji kurac foliraju s ovim.

pa hladno za bashtu za nas boranije hihi.gif

u cilju ubrzanja procesa mogu i ranije da ih zatvore, bashte, da ne dangubimo bezveze [emoji38]ol:

sent from bubamoto

gde su batutovi čuveni stručnjaci što su predosećali pomor srbadije treće nedelje septembra

treće oko je naš lancet

:s_w:

Sumrak covecanstva.

Daj dva sata duze da ljudi dahcu u zatvorenom bez brnjice i piju kafice i zestinu inace ode ekonomija u kurac

E kad se bude rasplamsalo onda zatvaramo fabrike a gazde otpustaju iz svih bransi masovno (sem iz javnih preduzeca), ionako ne doprinose ekonomskom tigru

pa majku vam jebem mafijasku nenormalnu

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

gde su batutovi čuveni stručnjaci što su predosećali pomor srbadije treće nedelje septembra

treće oko je naš lancet

:s_w:

Ovde se fakat nesto cudno desava, u najboljem mogucem smislu - iako drzava i krizni stab maksimalno odmazu

daj boze da se za mesec dana ne stavlja ovo

tumblr_pvv7fjvH6C1rjssdoo1_640.jpg

Edited by Caligula

1 minute ago, Caligula said:

Ovde se fakat nesto cudno desava, u najboljem mogucem smislu - iako drzava i krizni stab maksimalno odmazu

pokušaj da posmatraš kroz prizmu broda diamond princess tj ono što smo videli da se tamo dešavalo, ne podleži medijskoj histeriji i ne podgrejavaj fabriku anksioznosti u sebi

samo zdrav razum. mart/april nas je uglavnom zaobišlo jer smo gologuzija koja se nije preterano švrćkala u zimskim ferijama, onda smo glupi kakvi jesmo, i uz svesrdnu pomoć vlasti pomislili da smo pobedili i desilo se šta se desilo

sad je još uvek ok, dok se ne pojavi sezonski grip, a šta će tad da bude to ćemo da vidimo

maska sa ljudima, kad dođe sezonska vakcina vakcinacija i ima da ostanemo svi na broju

Odlična mera. Logično je da je najavi buduća ministarka. Nije mi jasno da li ovo važi i za gradove koji su proglasili vanrednu situaciju?

• Author

Mene zanima kako ce da reaguju na odluku UEFA da mogu gledaoci na stadionima sa 30% od kapaciteta. A Derbi na JNA je 17.10. :D

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pokušaj da posmatraš kroz prizmu broda diamond princess tj ono što smo videli da se tamo dešavalo, ne podleži medijskoj histeriji i ne podgrejavaj fabriku anksioznosti u sebi

... brt kakva anksioznost, cista fizika & uporedjivanje sa drugim zemljama. Od medijske histerije vise ima histericnih antikovidasha. antimaskera i antivaksera nego nauke i struke. Jedina histerija koju vidim je sa druge strane.

Dajmond Princes nije neki uzorak btw. (ne znam na sta tacno mislis kada kazes da treba gledati sta se tamo desavalo?) em je to bilo na samom pocetku epidemije, em je starosna struktura (i finansijska, to su ljudi koji zive u uredjenim drzavama, redovno servisirani) neuporediva sa nasom situacijom.

54 minutes ago, James Marshall said:

Ako znaš prave ljude radi ti kafana bez ograničenja. Ne znam koga koji kurac foliraju s ovim.

Apsolutno

Inace, juce je u Sapcu organizovan nekakav atletski miting na gradskom stadionu, ali ne lokalnog karaktera, vec je bio red parkiranih autobusa iz drugih gradova, dosta automobila sa nesabackim tablama, sve prepuno roditelja i dece. Ma sve moze, najbolji smo u evropi :covid19:

Background Picker
Customize Layout