Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ili je Vučićevo lupetanje posledica toga što je provalio/neku mu rekao da se ljudi lože na to.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ljudi se lože na to, to je poznata psihološka zajebancija...No, to se pre AV nikad nije tako masovno zloupotrbljavalo i nije tako agresivno ulazilo u javni prostor...

Zanimljivi i komentari

Znaci, 17, 20, to je u opticaju, zasada..cudi me da nema vec neka kladionica za to ..

Edited by Misko

Da odslušamo lajv Vojaž and Breskvicu i uvek neugodnog Kikija Pilota pa mogu da nas zatvaraju,nek ide život!:covid19:

13 hours ago, radisa said:

Pa prognoziraju, od 1 septebra počinje širenje, do 10 će se proširiti, inkubacija 7-10 dana, to dođe oko 20-og da počinje ozbiljno uvećanje... Eto, nisam sa Batuta, ali dajem neki sled razmišljanja...

Mozes u krizni stab odma :D

U ponedeljak idem da promenim adresu u Ljermontovoj i to rano ujutru, posle u banku i kraj...Posle mogu da šetam samo po mom kraju.

Ponedeljak je  14.09. :) 

A što se tiče tog datuma 17.09. i drugog talasa, to mi je sestra javila pre neki dan ( iz pouzdanih izvora ) i ona spominje lockdown kad se formira Vlada. 

Najiskrenije, i bez ljutnje, ne verujem mnogo u te priče. 

Zašto baš lockdown sa ali..i baš 17.09.?

Ne volim teorije zavere, protivim se njima, međutim, moram da postavim pitanja.

Da li se i sada fingiraju brojke i priča priča kako je stanje stabilno a od 17.09. kreću sa pravim informacijama? 

I zašto nema podataka za Beograd od 10.06.? 

Da, sigurno lockdown 17.09. Sutra kupujem zalihe.

Da, ali 17.09 pre podne ili popodne? Mislim, bitno je.

U 16:22:53.

7 hours ago, Anonymous said:

Da, sigurno lockdown 17.09. Sutra kupujem zalihe.

ja imam zalihe :D

mene vlada srbije vishe nikad nece iznenaditi :hihi:

boze shto je narod magijski raspolozen. i blesav :dry:

Sta vam je opet sa tim zalihama i lockdownom 😔

igramo se :lolol:

mi smo svi mladji maloletnici, da ne kazem dica, malo nas puste da se igramo, pa nas poteraju kuci. pa sutra opet. volimo i da se igramo, ali i da nas poteraju. pa zivot mora da ima neku strukturu, majkumubozju imperijalisticku™ :s_w:

Edited by gospa buba

ja svaki dan idem u školu, juče sam bila na sharani, majstori mi špartaju po kući, sutra držim obuku za 30 učesnika... svima vam se više isplati da se ja ne inficiram :)

Mislim da je kod nas bio masivan talas jun/jul. Nisam siguran da će biti toliko jak novi ukoliko zabrane svadbe i slavlja i ukoliko kafići nastave da rade do 21h. Naravno bez koncerata u zatvorenom prostoru.

Background Picker
Customize Layout