September 10, 20204 yr Ili je Vučićevo lupetanje posledica toga što je provalio/neku mu rekao da se ljudi lože na to.
September 10, 20204 yr Ljudi se lože na to, to je poznata psihološka zajebancija...No, to se pre AV nikad nije tako masovno zloupotrbljavalo i nije tako agresivno ulazilo u javni prostor...
September 10, 20204 yr Znaci, 17, 20, to je u opticaju, zasada..cudi me da nema vec neka kladionica za to .. Edited September 10, 20204 yr by Misko
September 10, 20204 yr Da odslušamo lajv Vojaž and Breskvicu i uvek neugodnog Kikija Pilota pa mogu da nas zatvaraju,nek ide život!
September 10, 20204 yr 13 hours ago, radisa said: Pa prognoziraju, od 1 septebra počinje širenje, do 10 će se proširiti, inkubacija 7-10 dana, to dođe oko 20-og da počinje ozbiljno uvećanje... Eto, nisam sa Batuta, ali dajem neki sled razmišljanja... Mozes u krizni stab odma
September 10, 20204 yr U ponedeljak idem da promenim adresu u Ljermontovoj i to rano ujutru, posle u banku i kraj...Posle mogu da šetam samo po mom kraju. Ponedeljak je 14.09. A što se tiče tog datuma 17.09. i drugog talasa, to mi je sestra javila pre neki dan ( iz pouzdanih izvora ) i ona spominje lockdown kad se formira Vlada. Najiskrenije, i bez ljutnje, ne verujem mnogo u te priče. Zašto baš lockdown sa ali..i baš 17.09.? Ne volim teorije zavere, protivim se njima, međutim, moram da postavim pitanja. Da li se i sada fingiraju brojke i priča priča kako je stanje stabilno a od 17.09. kreću sa pravim informacijama? I zašto nema podataka za Beograd od 10.06.?
September 11, 20204 yr 7 hours ago, Anonymous said: Da, sigurno lockdown 17.09. Sutra kupujem zalihe. ja imam zalihe mene vlada srbije vishe nikad nece iznenaditi boze shto je narod magijski raspolozen. i blesav
September 11, 20204 yr igramo se mi smo svi mladji maloletnici, da ne kazem dica, malo nas puste da se igramo, pa nas poteraju kuci. pa sutra opet. volimo i da se igramo, ali i da nas poteraju. pa zivot mora da ima neku strukturu, majkumubozju imperijalisticku™ Edited September 11, 20204 yr by gospa buba
September 11, 20204 yr ja svaki dan idem u školu, juče sam bila na sharani, majstori mi špartaju po kući, sutra držim obuku za 30 učesnika... svima vam se više isplati da se ja ne inficiram
September 11, 20204 yr Mislim da je kod nas bio masivan talas jun/jul. Nisam siguran da će biti toliko jak novi ukoliko zabrane svadbe i slavlja i ukoliko kafići nastave da rade do 21h. Naravno bez koncerata u zatvorenom prostoru.