Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

84/1/35

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

9 hours ago, napadaj said:

Poreskoj upravi, bankama, katastru itd bilo mnogo lakše da to rade, pošto je broj ljudi koji tu cirkuliše neuporedivo manji nego na PF.

наше банке какве су и мерење температуре би наплатиле

sledeći talas u srbiji za 10 dana, vakcina s proleća.

informacija iz batuta.

@pt 2.0 Jel može nešto određenije, npr. čija vakcina s proleća?

21 hours ago, Apollo Creed said:

Sramota:angry: kad se samo setim kako su nam braća kinezi i sestre kineskinje pomogli u martu i aprilu, a mi im ovako vraćamo...

Al dobro makar su dobili po dres i hemijsku...

Kineski lekari oduševili sve na "Marakani" znanjem o istoriji Zvezde: Bari,  Piksi, Tošić... | Novosti.RS

giphy.gif

2 minutes ago, Filozof manijak said:

@pt 2.0 Jel može nešto određenije, npr. čija vakcina s proleća?

samo mi je rečeno da dobijamo na proleće. chances are - sarađivaću sa njima tesno, pa ću pitati čim bude zgodno.

Hvala, smatram da je to bitna informacija, i bio bih jako zahvalan da to podeliš s nama.

17 minutes ago, pt 2.0 said:

sledeći talas u srbiji za 10 dana, vakcina s proleća.

informacija iz batuta.

vec za 10 dana :ohmy:

treba poitati ko ima shta sa sistemom! 

3 minutes ago, gospa buba said:

vec za 10 dana :ohmy:

treba poitati ko ima shta sa sistemom! 

To je 5 dana kasnije nego što sam mislio... :)

hahaha

batut, produžili su period inkubacije na 21 dan. od kada ovde duvaju vetrovi poverenja naspram kisićkinog instituta? mora da sam propustio nešto, ne prvi put

msm nije da nije moguće, al opet. ne veruje se podacima tog istog instituta o broju zaraženih, sa pravom, sad odjednom “rekao batut” sveti gral istine

samo se hrani perpetumobile anksioznosti

ps 

ne dovodim u pitanje da li je info istinit svakako

Izvinjavam se sto upadam, ali, kako se to moze znati u dan? Jel to misljenje, ili oni nesto znaju? Mislim, virus o kome se jos uvek malo toga zna, sve je nepredvidivo,a odjednom su  svi baba Vange...

Edited by Misko

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

hahaha

batut, produžili su period inkubacije na 21 dan. od kada ovde duvaju vetrovi poverenja naspram kisićkinog instituta? mora da sam propustio nešto, ne prvi put

msm nije da nije moguće, al opet. ne veruje se podacima tog istog instituta o broju zaraženih, sa pravom, sad odjednom “rekao batut” sveti gral istine

ps 

Pa Batut samo kaže ono što narod sam može da zaključi, i bez Batuta... Krenula škola, završilo se leto, zbijeniji busevi, više ljudi po ofisima,a i koji su se opustili = veća šansa za širenje... Ne treba ti Batut da skontaš šta će da bude...

2 minutes ago, Misko said:

Izvinjavam se sto upadam, ali, kako se to moze znati u dan? Jel to misljenje, ili oni nesto znaju?

Pa prognoziraju, od 1 septebra počinje širenje, do 10 će se proširiti, inkubacija 7-10 dana, to dođe oko 20-og da počinje ozbiljno uvećanje... Eto, nisam sa Batuta, ali dajem neki sled razmišljanja...

Pa tako i ja mogu da kazem, novi talas ce biti krajem septembra, pocetkom oktobra..mislim, to i ja vidim kao mogucnost..moze biti, mogucnost nije mala, ali, nista ne mora da znaci

Edited by Misko

14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

hahaha

ps 

jednostavno je, ko ima da zavrshi neshto sa drzavnim suzbama i/ili  zdravstvenim sistemom mora da pochne da to radi juche, jer ce se sledeca prilika, da ne kazem prozor, pojaviti tek posle nove godine. sad shta je rekao batut, shta znache njihovi brojevi, nije ni bitno, 5 dana pre ili posle moze mnogo da znachi. treba biti oprezan kao zver, vidovit ko delfijska prorochica i pametan kao ______. moju kucu je recimo martovsko zatvaranje zdravstvenog sistema moglo da koshta ozbiljno, a pukom srecom nije. lekcija je naučena. kao da ce sutra pocheti rat. 

Edited by gospa buba

Background Picker
Customize Layout