Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

On 31.7.2020. at 22:51, fandorin said:

Ugljanin jeste stomatolog

Ugljanin je mom kumu popravljao zube - kaze kum da je u to vreme bio ok stomatolog/zubar. Kum se cim'o iz Rashke u Novi Pazar - izgleda da je vredelo.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

3 hours ago, arkonada said:

E da bar imaju dvokasetaše pa na rame...

spacer.png

31 minutes ago, Haralampije said:

Poceo sam da verbalno napadam mandrile bez maske po prodavnicama. :D

Juce sam ovde napisao kako je pola ljudi ne nosi maske u Univeru, danas odem do Maxija i sasvim suprotno. Valjda se potrefilo (oce i tamo  mesari da ne nose) ali svi kupci i prodavci su imali maske! Osim jednog celavog silosa koji izgleda kao neki krimos i njegove debele gospodje.Tip paja po celoj radnji, trpa u velika kolica i usput glaba neku kiflu..bez maske. Kad sam naisao na njih pitam jel primetio da se razlukuje od ostalih posetilaca, on kao tele gleda i kaze : Sto?

Paa, zemljace nemas masku! Kaze da mu nije potrebna. Ja ga pitam jel zna da postoji naredba da svi nose maske u zatvorenom i misli li da je on najpametniji a on gleda jedno dve sekunde i kaze : Gledaj svoja posla a ja cu svoja! Gospodja se smeje! Pogledao sam ga kao hrpu govana i cak je izgledalo kao da bi da me mozda udari ali kako ces kasikom na buldozer, ipak sam ja stokilas od skoro dva metra :) 

Ako ni to ne upali, sledeći korak je očigledan.

They Live- Rowdy Roddy Piper “I have come here to chew bubblegum ...

40 minutes ago, Haralampije said:

Juce sam ovde napisao kako je pola ljudi ne nosi maske u Univeru, danas odem do Maxija i sasvim suprotno. Valjda se potrefilo (oce i tamo  mesari da ne nose) ali svi kupci i prodavci su imali maske! Osim jednog celavog silosa koji izgleda kao neki krimos i njegove debele gospodje.Tip paja po celoj radnji, trpa u velika kolica i usput glaba neku kiflu..bez maske. Kad sam naisao na njih pitam jel primetio da se razlukuje od ostalih posetilaca, on kao tele gleda i kaze : Sto?

Paa, zemljace nemas masku! Kaze da mu nije potrebna. Ja ga pitam jel zna da postoji naredba da svi nose maske u zatvorenom i misli li da je on najpametniji a on gleda jedno dve sekunde i kaze : Gledaj svoja posla a ja cu svoja! Gospodja se smeje! Pogledao sam ga kao hrpu govana i cak je izgledalo kao da bi da me mozda udari ali kako ces kasikom na buldozer, ipak sam ja stokilas od skoro dva metra :) 

boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka

52 minutes ago, Goranz said:

Ako ni to ne upali, sledeći korak je očigledan.

They Live- Rowdy Roddy Piper “I have come here to chew bubblegum ...

Sve imam osim AM zastave, jel može bez tog?

Edited by Haralampije

Metnuli te na nije se desilo na IG

3 hours ago, Haralampije said:

Samo "ah, ok, gledam svoja posla", skines svoju masku i pocnes da kasljucas... :)

• Popular Post
9 hours ago, Haralampije said:

Juce sam ovde napisao kako je pola ljudi ne nosi maske u Univeru, danas odem do Maxija i sasvim suprotno. 

U maksiju pola ljudi nosi maske? :)

Izgleda da se konrad zaista primirio, sudeći po ovom topiku.

Dobra vest.

Edited by Anonymous

Vidi... IMG_20200812_091240.jpg

.... Shiit has hit the fan!

Video sam malopre na b92 da se pripremaju mere za strance, i da ce biti obavezan PCR test ili karantin u trajanju od 2 nedelje prilikom dolaska u SRB.

Imam jedno pitanje pa ako neko zna odgovor, znacilo bi mi

Da li se ovo odnosi i na ljude koji nisu stranci ali rade van granica drzave Srbije?

Pitam jer planiram da dodjem u SRB pa da znam sta me ceka

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• Author

Verovatno za sve koji nemaju srpski pasos, a u goroj varijanti, za sve koji ulaze u Srbiju.

Ako su mere za strance državljanin Srbije se na bi mogao smtrati strancem nikako, pa i ako dolazi iz inostranstva.

Druga je stvar ako su mere za sve koji ulaze u Srbiju, ali onda je to nezavisno od državljanstva, pa bi pominjanje stranaca bilo besmisleo u vesti koja se navodi.

bilo bi logicno da su to mere za sve koji ulaze u srbiju (iz podrucja gde epidemija divlja) nezavisno od toga ciji su drzavljani. svugde je tako. i u prvom talasu su svi koji su dolazili morali ili u karantin ili u samoizolaciju. nije postovano al tako je bilo propisano.

a ovo sa pominjanjem stranaca je moguca novinarska podmetacina da se vidi da i mi zatvaramo granice strancima a ne samo oni nama. tante za kukuriku.

2 hours ago, Have_Fun said:

Video sam malopre na b92 da se pripremaju mere za strance, i da ce biti obavezan PCR test ili karantin u trajanju od 2 nedelje prilikom dolaska u SRB.

Imam jedno pitanje pa ako neko zna odgovor, znacilo bi mi

Da li se ovo odnosi i na ljude koji nisu stranci ali rade van granica drzave Srbije?

Pitam jer planiram da dodjem u SRB pa da znam sta me ceka

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Upravo to sto si prinudjen da pitas bi trebalo da te odvrati od planova...

Ako nije bas pod moranje, ovaj prostor na kome se odluke donose na dnevnom nivou a menjaju jos cescce je za izbegavanje !

mi koji smo ovde jbg, ali ko se vec spasao - sta ce mu to u zivotu

Background Picker
Customize Layout