August 11, 20204 yr I kod mene slicna situacija, s tim da se ne cuje toliko muzika koliko vristanje i urlanje mladih babuna do duboko u noc.
August 11, 20204 yr 8 hours ago, Delija67 said: Ovako izgleda i prosecna zurka kod nas na Ostrvu, mada ume da bude i hard varijanta kad se pocne od Vozi me do Pala preko Ledina, pa mozes da zamislis kako ide dalje. Mada nesto ne cujem Ostrvo poslednjih dana. Neka mladi na vreme otkriju Zareta & Gocija (dace dobri Bog da se pomire) i Goci bend..valjace im jedan ajnspric testosterona iz postojbine predaka. Za mene je alkohol dobio novu dimenziju kada smo ih ukljucili u opijanja.
August 11, 20204 yr To je svuda isto. Još kad donesu one blutut zvučnike. Neverovatno kako se ono malo govance jako čuje.
August 11, 20204 yr Alkoholna dimenzija X. Tako su nastali Krangovi, ukrštanjem Žareta, Gocija, Sinova Manjače & maligana
August 11, 20204 yr 26 minutes ago, dvb-t manijak said: To je svuda isto. Još kad donesu one blutut zvučnike. Neverovatno kako se ono malo govance jako čuje. ma gde malo ovi imaju metar i po sa pola metra
August 11, 20204 yr 15 hours ago, Halvard said: Mora da živim u nekakvom bablu u kom 99,9% ljudi nosi maske u zatvorenom, a gomila njih i na ulici. napolju je oko lapo/lapo, malo manje bez maske... ali u zatvorenom svi nose maske. nazalost, vecina samo preko usta. ne znam sta im smeta da nos pokriju
August 11, 20204 yr 10 minutes ago, freakns said: ne znam sta im smeta da nos pokriju Ne mogu da dišu....
August 11, 20204 yr Oni od 95 i treba da nose masku, najrizičnija su grupa.mislio je na autobus star 95 godinaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
August 11, 20204 yr Poceo sam da verbalno napadam mandrile bez maske po prodavnicama. Juce sam ovde napisao kako je pola ljudi ne nosi maske u Univeru, danas odem do Maxija i sasvim suprotno. Valjda se potrefilo (oce i tamo mesari da ne nose) ali svi kupci i prodavci su imali maske! Osim jednog celavog silosa koji izgleda kao neki krimos i njegove debele gospodje.Tip paja po celoj radnji, trpa u velika kolica i usput glaba neku kiflu..bez maske. Kad sam naisao na njih pitam jel primetio da se razlukuje od ostalih posetilaca, on kao tele gleda i kaze : Sto? Paa, zemljace nemas masku! Kaze da mu nije potrebna. Ja ga pitam jel zna da postoji naredba da svi nose maske u zatvorenom i misli li da je on najpametniji a on gleda jedno dve sekunde i kaze : Gledaj svoja posla a ja cu svoja! Gospodja se smeje! Pogledao sam ga kao hrpu govana i cak je izgledalo kao da bi da me mozda udari ali kako ces kasikom na buldozer, ipak sam ja stokilas od skoro dva metra