Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 hours ago, Haralampije said:

Prosao pored dve banke, svi nesto cekaju u redu, nabili se na pola metra-metar, 2/3 nema masku ili je nosi oko vrata. Zatim otisao u Univer, pola osoblja nosi masku, pola ne, kupci isto. Tesko ce ovo ici na bolje, kako objasniti znacaj maske nekima koji duze mogu da rone  nego da razmisljaju :isuse: 

U mom Univeru ne puštaju bez maske unutra i to poodavno. Sad sam bio u drugom koji nema čuvara i samo 1 čovek nije nosio masku, obratio sam pažnju. Sad za vikend kad smo bli u Beloj Crkvi tamo je pandemonijum na plaži, ali u prodavnicu ne možeš ući bez maske, u Gomexu smo kupili masku da bi ušli.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Mora da živim u nekakvom bablu u kom 99,9% ljudi nosi maske u zatvorenom, a gomila njih i na ulici.

• Popular Post

meni je skroz gotivno sto klinci vise ne mogu da sede po kaficima posle 23h, pa su prinudjeni da ispred moje zgrade skoro svake druge noci otpanjuju muziku i urlaju kao babuni u parenju. prvo se krene sa nekom laganicom, rasta, jala, bula, onda kasnije kad se malo popije krecu ceca i jeca za pristune devojke, kao rodna ravnopravnost na borcanski nacin,  onda obavezno ide splet kosovskih pesama gde se cela prica malo uzbilji i svi se na po sekudnu zapitaju da li je ok da ovako locu ko da sutra nema dok nam otimaju kosmet, a onda kad se umore od tezine vracanja kosova ide se na tesku artiljeriju, znaci sinan, znaci mile, znaci jashar i ipce, ravnopravno da se nijedan ne naljuti, a onda se neko prizove pameti zbog previse muslimana po kubnom metru muzike i krene sa bajom malim knindzom koji zavija kao da je upravo tu sa njima i to najpijaniji, pa red vukova sa manjace, pa ej da mi je vidjeti plitvice, i tako dok ne popadaju u cik zore. 

maske ne nose. 

26 minutes ago, sherman said:

meni je skroz gotivno sto klinci vise ne mogu da sede po kaficima posle 23h, pa su prinudjeni da ispred moje zgrade skoro svake druge noci otpanjuju muziku i urlaju kao babuni u parenju. prvo se krene sa nekom laganicom, rasta, jala, bula, onda kasnije kad se malo popije krecu ceca i jeca za pristune devojke, kao rodna ravnopravnost na borcanski nacin,  onda obavezno ide splet kosovskih pesama gde se cela prica malo uzbilji i svi se na po sekudnu zapitaju da li je ok da ovako locu ko da sutra nema dok nam otimaju kosmet, a onda kad se umore od tezine vracanja kosova ide se na tesku artiljeriju, znaci sinan, znaci mile, znaci jashar i ipce, ravnopravno da se nijedan ne naljuti, a onda se neko prizove pameti zbog previse muslimana po kubnom metru muzike i krene sa bajom malim knindzom koji zavija kao da je upravo tu sa njima i to najpijaniji, pa red vukova sa manjace, pa ej da mi je vidjeti plitvice, i tako dok ne popadaju u cik zore. 

maske ne nose. 

Dobro brt, kakav narod takva i drzava, ne može bolja država za takvu mladost niti će ta mladost ikada da pravi Državu. Koji će im kurac. Reko ti ja i na onom topiku al ti nikako da prezubčiš što kažu moji Paraćinci :fantom:

39 minutes ago, Halvard said:

Mora da živim u nekakvom bablu u kom 99,9% ljudi nosi maske u zatvorenom, a gomila njih i na ulici.

Isto. U svakoj prodavnici u krugu gde zivim uvek svi nose maske. Usralo nas

^^^ bolje i to sve nabrojano nego da slušaju darkwood dub i obojeni program.

I ovde po blokovima svi su sa maskama u objektima

Ne pamtim kada sam video nekoga bez maske

7 minutes ago, mackenzie said:

^^^ bolje i to sve nabrojano nego da slušaju darkwood dub i obojeni program.

al opet bolje da slusaju i nemirne pingvine sa onom pesmom ne mogu da da da da, nego da furaju takve zute uznemirujuce fotelje

u borci se ne nose maske kao na nbgd, ali se sigurno nose vise nego u sremcici

Slaba vam je ta teorija sa muzičkim ukusom i razvijenošću države.Jako neinteligentna i van svakog dodira sa realnošću,našom i stranom(tih "razvijenih" zemalja) realnošću.

Edited by Milošica

Danas gledam dva komunalca bez maske kako opušteno ulaze u Žar Mance na Vidikovcu.

Em zajebancija u radno vreme, em poseravanje na državne mere, i onda su građani kao krivi što nisu savesniji...

Ljudi, mi smo super. Država nam je sranje.

Sent from fav toy

I ovde po blokovima svi su sa maskama u objektima
Ne pamtim kada sam video nekoga bez maske
jako rerko, plus solidna ekipa i po ulicama. ali nbg je od pochetka krize na nivou i izvolte u salonu :hihi:

sent from bubamoto

U autobusu za Borču (95) skoro svi nose maske, a za Miljakovac pola-pola. Hajlenderi ne priznaju zakone.

Oni od 95 i treba da nose masku, najrizičnija su grupa.

2 hours ago, sherman said:

al opet bolje da slusaju i nemirne pingvine sa onom pesmom ne mogu da da da da...

hihi, pingvini su bili laki, budal'ce...

4 hours ago, sherman said:

maske ne nose. 

Ovako izgleda i prosecna zurka kod nas na Ostrvu, mada ume da bude i hard varijanta kad se pocne od Vozi me do Pala preko Ledina, pa mozes da zamislis kako ide dalje. Mada nesto ne cujem Ostrvo poslednjih dana.

Background Picker
Customize Layout