Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ja im držim plačeve svakako.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ortakinja koja radi u covid bolnici je dobila poziv da se ne potpisuje,vecina ljudi sa kojima radi isto.:isuse:

Mislim da je vreme za jedan štrajk upozorenja zbog šikaniranja potpisnika.

Zato i pisem za peglanje,zamisli u sred pandemije imas strajk u zdravstvu.:violin:

24 minutes ago, Bogotac said:

Zato i pisem za peglanje,zamisli u sred pandemije imas strajk u zdravstvu.:violin:

ako oni ne razumeju problem, a ni 'mi' ga ochigledno ne razumemo (inache bi nas bilo 200 iljada na ulici josh onomad), ja ne vidim kako ce drugachije. ma kako to nama korisnicima zvuchalo. i oni imaju neki jebeni zivot, u koji im se sad userava neki balvan kog je postavila partija. a koronu mogu da dobiju random bilo kad, ko i svako drugi.

Edited by gospa buba

Mi imamo i drugi problem, npr iz Palmoticeve su povukli gomilu lekara i tehnicara da rade u Covid bolnicama. Sta cemo sada sa regularnim pacijentima i ogromnim povecanjem anksioznih ljudi? 

S druge strane moja doktorka za srce je posle 3 meseca odvojila jednu subotu da radi privatno za nas koji cekamo. 

Sada je mozda najgore ali zdravstveni sistem je ovim i za ubuduce dodatno okrnjen. Gomila ce da zapali glavom bezobzira.  

Dobro stiso novinar N1 Vojislav Stevanovic u Danu uzivo Kona, prekida ga, postavlja prava pitanja, koprca se matori i tako, nista novo, ali dobro zvuci.

1 hour ago, Tihajeza said:

Zašto misliš da bi im bila frka? Da potpiše i 15000 lekara, kako to njih ugrožava? Sede tu i smrde gde su im rekli da sede, dlaka im neće faliti.

Frka je njima i ovako, nemoj da misliš da nije. Znaju oni da babl koji su napravili sa ovolikom količinom laži mora jednog momenta da pukne, a ovi potpisi medicinara su poslednje što im treba u ovom minutu. Šta god srali pred kamerama, odlepljuju zbog te peticije, ubeđen sam.

Hehe ali lekari se pridruzuju listi zato sto se zove "Ujedinjeni protiv Kovida" ko se ne bi tu pridruzio i upisao.
[emoji57][emoji19]

• Popular Post

110850120_934642553705806_6707988796441894671_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=110474&_nc_ohc=IrIFlRNMKmsAX8gib_I&_nc_ht=scontent.fbeg4-1.fna&_nc_tp=6&oh=d9a1fda75bb60cf21dad4433b877e921&oe=5F3FAF38

2 minutes ago, Skyhighatrist said:

I prosvetari napravili sajt, zasad bez potpisa

https://interakt.wixsite.com/prosvetna-podrska

za sada je azurirano 500 potpisa, kliknes gore levo

pardon, sad vec 700

Edited by Aleksija

Video, opravio :)

potpisao

Background Picker
Customize Layout