Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ako jos jednom budem gledala, pls banujte me, mozda se opametim

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

jel pitao netko o sabicevoj tabeli ?

23 minutes ago, Milosh76 said:

U poslednja 24 sata u Srbiji 

8.349 / 359 / 10 /190.

Ova sad ne mora ni da citaju, mogu da kazu da ce svaki dan da se zarazi 350 i dumre 10

sta nam rade mafijasi jbt, nije nam dovoljno lose, bas nemamo srece

pitaju gde je :covid19:

Hteo je da kaže, ja mu nisam tata

Pa reče, neam pojma nisam zadužen za njega

11 minutes ago, Jumanji said:

Razlika od 300 zarazenih je sto se 3x neko u toku dana testirao. Mrs!

na 5% pozitivnih, od svih testiranih, su bas oni koji su isli na 3 mesta da se testiraju, pozitivni :ziga: 

radoje i ben akiba moraju iz groba ustati jer ovo niko drugi ne moze opisati 

10 minutes ago, Ros said:

na 5% pozitivnih, od svih testiranih, su bas oni koji su isli na 3 mesta da se testiraju, pozitivni :ziga: 

Zapravo mi imamo negativan priraštaj pozitivnih nego ovi višestruki jebu stvar

20 minutes ago, Caligula said:

Ova sad ne mora ni da citaju, mogu da kazu da ce svaki dan da se zarazi 350 i dumre 10

10 is a new 1.

Ja sam poludela još pre pitanja o brojevima kada ga je pitala da li imaju konačan broj zaraženih dokazano na protestu i vidi se da je poludeo zbog toga i rekao kako još skupljaju , da još dolaze zaraženi sa protesta. tačno se videlo da je iz mržnje i osvete to rekao, tonom kao u onom slučaju sa zapošljavanjem doktora iz Crne Gore

Edited by InvisibleLight

znaci, ako sam vas dobro razumeo .... razlika juce od 396 do 797 je u visestrukom testiranju obolelih

dobro™ , to bar objasnjava 10k testova dnevno kada oni koji trebaju ne mogu da se testiraju

ako im ovo prodje zasluzujete sve sto ce da vam rade u buducem periodu

4 minutes ago, cedo said:

znaci, ako sam vas dobro razumeo .... razlika juce od 396 do 797 je u visestrukom testiranju obolelih

dobro™ , to bar objasnjava 10k testova dnevno kada oni koji trebaju ne mogu da se testiraju

ako im ovo prodje zasluzujete sve sto ce da vam rade u buducem periodu

ovo smo do sad ispisali na ovom forumu u prethodnih nekoliko godina bar jedno 100x 

testiraju se svaki dan neki tamo

dacic rece da je obavio tri puta, bez simptoma, onako

Edited by villiem

Background Picker
Customize Layout