March 19, 20205 yr Meni danas u apoteci ponudila neku plastičnu masku za 150din. "Ovo vam je samo pripomoć, preko nje stavite šal.." ma važi, prodaj ti meni tu pravu debelu masku što je nosiš preko face. Nemaju ništa za dezinfekciju, ništa. Odakle taj nagli nestanak svega, pre samo neke 3 nedelje sam uzela alkohol od 70% (i još me pitala hoćete od litre ili manje pakovanje, budala kupila manje). Bukvalno ne smeš ni da ih pitaš u apoteci, svi su nadrkani. Nigde, ništa, obišla 3 apoteke, svuda isto. Kako je moguće da u gradu koji je proglašen za jednim od najugroženijih nema jbnih maski i alkohola, kako? Prodavci nose maske, među kupcima onako odokativno 20-30%. Ne znam kako su ih nabavili kad ih nigde nema, neki ih nose ispod nosa. Mučim se sa šalom, ošamutila sam se, vrućina mi od njega. Poludeću, u meni se mešaju neviđeni strah i još veći bes. Imam želju da crknem.
March 19, 20205 yr Just now, Shaq said: 50 u bolnici, 6 na respiratorima.. malo mnogo na ovaj broj Nije mnogo. Oko 5-15% kriticnih i ozbiljnih (u zavisnosti od definicije) je bilo svuda... Pretpostavljam da bi dobar dio nekrriticnih bolnici mogla da se pusti kucama, ali ze drzi jer cene da kod kuce ne bi imali zadovoljavajucu karantinu... Pa danas je bio clanak da zadrzavaju decka koji je negativan, ali nece da ide jer se boji zarazice majku koja je hronicni bolesnik...
March 19, 20205 yr trening radim za vrijeme vucicevog obracanja, znaci barem tri puta nedeljno, a najcesce i vise, uz akcenat na eksplozivnost. mozda tv strada posto imam poriv da ga gadjam tegom, ali jebiga, vanredna situacija. Edited March 19, 20205 yr by morgana
March 19, 20205 yr 21 minutes ago, Goranz said: Priča se da se zatvaraju pumpe večeras, info sa jedne od njih. Samo kafiće da ne zatvore...
March 19, 20205 yr Sta je sa gorivom, dzona kenedija nakrcana, svi cekaju red na onom maloj pumpi Sent from my STF-L09 using Tapatalk
March 19, 20205 yr 2 minutes ago, extragluv said: Sta je sa gorivom, dzona kenedija nakrcana, svi cekaju red na onom maloj pumpi Sent from my STF-L09 using Tapatalk Vucic kaze lazna vest koju je neko verovatno namerno plasirao pa izazvao paniku - i bice privedeni pravdi (nije bas bio potpuno jasan da li su ih vec nasli ili ne). Kaze goriva ima i vise nego sto nam treba. Cak je NIS trazio dozvolu za izvoz i bice im odobreno...
March 19, 20205 yr 2 minutes ago, Spooky said: Kaze goriva ima i vise nego sto nam treba. Cak je NIS trazio dozvolu za izvoz i bice im odobreno... U ovom trenutku sam počeo da mislim da laže i uplašio se i za brašno...
March 19, 20205 yr U ovom trenutku sam počeo da mislim da laže i uplašio se i za brašno...A laže uvek pa ti vidi Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
March 19, 20205 yr Author Dakle, Jurija Gagarina, EKO pumpa red do skretanja za Oml brigada. OMV pumpa, red do skretanja u GandijevuInfo od pre 15 minuta
March 19, 20205 yr Ja sam od danas u samoizolaciji. Cerka ima grip pa je preslo na mene. Doktorka je rekla da ima obican grip pa je pretpostavljam i kod mene tako. Medjutim nieam hteo da rizikujem pa sam otisao u prazan babin stan. Kuma radi u bolnici i rekla mi da pratim stanje pa ako se pogorsa da se javim. Toliko od mene. Cuvajte mi Jugoslaviju...Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
March 19, 20205 yr Ja sam od danas u samoizolaciji. Cerka ima grip pa je preslo na mene. Doktorka je rekla da ima obican grip pa je pretpostavljam i kod mene tako. Medjutim nieam hteo da rizikujem pa sam otisao u prazan babin stan. Kuma radi u bolnici i rekla mi da pratim stanje pa ako se pogorsa da se javim. Toliko od mene. Cuvajte mi Jugoslaviju...Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkImas T? Cera?Bice sve ok, samo rokaj tecnost, cajeve, limunade, na silu sto vise da ispiskis to [emoji4]
March 19, 20205 yr Najgore mi sto sve moram sam ovako izlomljen plus stan je hladan jer tu niko ne zivi pa dok se zagreje.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
March 19, 20205 yr Mog druga koji je na Banovom i koji je ušao u zemlju u nedelju uveče, svakog dana proveravaju prilično revnosno. Dvaput su mu bili na vratima, jednom na interfonu i zovu ga dvaput dnevno.