Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, Krošek said:

i sta s tim? ti bi radije da su skole bile zatvorene ranije, jel to poenta?

Ne

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

pa svi su u službi režima ako tako gledaš, i šta sad

pa to je šou šta ti pričaš, to je na nivou desetogodišnjaka

ona prva presica je bila komunikoloski ocajna, a posto je komunicirala pozeljne mjere ponasanja sa ciljem da ne dodje do masovnog ugrozavanja zdravlja, mislim da se mozemo sloziti da je bila pucanj u nogu, a ne konov pucanj u prazno

i to ide i konu na dusu, sta je mislio ne mozemo da znamo, ali sta je rekao i kako je to moglo biti kontestualizovano, nije bas upitno

mi sad izvlacimo zakljucke post festum, kad su mjere i poruke korigovane

enivej, jutros je na n1 bio skroz ok, kao epidemiolog koji laicima objasnjava postupke odsudne za njihov opstanak

Nek radi i u službi đavola, ako ishendluju epidemiju sa minimumom mrtvih, spomenik da mu dignu. 

mi ovde treba da gledamo korist a on sada radi kako treba

KC Srbije je brži od munje

DiXx52N.jpg

Ne mogu da pristupim sajtu, verovatno zbog navale potencijalnih kandidata. Fotku je okačio drugar, lekar.

1 minute ago, morgana said:

enivej, jutros je na n1 bio skroz ok, kao epidemiolog koji laicima objasnjava postupke odsudne za njihov opstanak

pa i malo pre na rtsu odličan

Just now, villiem said:

To je kasnije ugradio, nije mu to bilo primarno, bar nije pricao

Nego ja sanjao? :D

Ili ne zatvarati ili trajno, najlosije na 2 sedmice. To je bilo kad je pretio ostavkom. 2 sedmice i vratiti decu kad je pik ... po njemu suludo sa pravom.

a šta režim ima od toga da li će škole da se zatvore nedelju dana pre ili kasnije

2 minutes ago, Krošek said:

pa to je šou šta ti pričaš, to je na nivou desetogodišnjaka

A ovo što ti radiš je na nivou poluretardirane šiparice koja balavi na Džastin Bibera, ali šta sad.

7 minutes ago, 3opge said:

ti ovo ozbiljno?

Teorija se (na Vučićevom topiku) dalje razrađuje da su kafići zbog toga ostali otvoreni.

dobro ajd' preispitacu prioritete

3 minutes ago, Filozof manijak said:

Nek radi i u službi đavola, ako ishendluju epidemiju sa minimumom mrtvih, spomenik da mu dignu. 

Slažem se i jako ću biti srećan ako tako bude.

1 minute ago, radnik said:

Nego ja sanjao? :D

Ili ne zatvarati ili trajno, najlosije na 2 sedmice. To je bilo kad je pretio ostavkom. 2 sedmice i vratiti decu kad je pik ... po njemu suludo sa pravom.

to je uradio u drugom javnom obraćanju. 
imam poverenja (ako se to tako može nazvati) u njega ali nije tako pričao u prvom izlaganju

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.