March 19, 20205 yr Sutra na spisku gorivo, a sire vesti i to van neta (bar nisam tamo nigde videla) da se zatvaraju pumpe, dvoje me vec zvalo [emoji55] Danas ga preskacem, overdose za ovu nedelju, ispraticete bi vec sve.
March 19, 20205 yr Ovo za Dodika nije ironija? Nisam ispratio šta ovim povodom radi/priča, a nekako mi nespojivo sa likom i delom.
March 19, 20205 yr 2 minutes ago, mraki said: Ovo za Dodika nije ironija? Nisam ispratio šta ovim povodom radi/priča, a nekako mi nespojivo sa likom i delom. nije
March 19, 20205 yr Ovo za Dodika nije ironija? Nisam ispratio šta ovim povodom radi/priča, a nekako mi nespojivo sa likom i delom.nije ironija lik cepa dvonedeljnu prednost u odnosi na sr i cro, bez vriske, uzbudjenja i kineza.sent from bubamoto
March 19, 20205 yr Načuo sam neka zabrana kretanja na 72 h od sutra ujutru... ... Shiit has hit the fan...
March 19, 20205 yr Just now, gospa buba said: nije ironija lik cepa dvonedeljnu prednost u odnosi na sr i cro, bez vriske, uzbudjenja i kineza. sent from bubamoto pa mislim da sa tim ima veze i to što su njihovi kapaciteti za borbu negde oko nule ono nije da je srbija bolja, ali tu je brat si
March 19, 20205 yr Nek sačekaju nedelju/ponedeljak, kad udari sneg i minus ionako neće biti nikog napolju
March 19, 20205 yr Just now, dùda said: pa mislim da sa tim ima veze i to što su njihovi kapaciteti za borbu negde oko nule ono nije da je srbija bolja, ali tu je brat si apsolutno pogresno, sori
March 19, 20205 yr Ja moram nešto da primetim, jeste istina da smo mi prvi poslali neku pomoć Kini i organizovali onaj koncert i svašta nešto, a i čini mi se da je Dačić prvi i jedini državnik koji je otišao u Peking kad je bilo gusto.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
March 19, 20205 yr 1 minute ago, steins said: Ja moram nešto da primetim, jeste istina da smo mi prvi poslali neku pomoć Kini i organizovali onaj koncert i svašta nešto, a i čini mi se da je Dačić prvi i jedini državnik koji je otišao u Peking kad je bilo gusto. Послато са Mi 9T помоћу Тапатока da
March 19, 20205 yr Just now, renne said: 103 50 u bolnici, 6 na respiratorima.. malo mnogo na ovaj broj
March 19, 20205 yr 1 minute ago, steins said: Ja moram nešto da primetim, jeste istina da smo mi prvi poslali neku pomoć Kini i organizovali onaj koncert i svašta nešto, a i čini mi se da je Dačić prvi i jedini državnik koji je otišao u Peking kad je bilo gusto. Послато са Mi 9T помоћу Тапатока nope