Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Sutra na spisku gorivo, a sire vesti i to van neta (bar nisam tamo nigde videla) da se zatvaraju pumpe, dvoje me vec zvalo [emoji55]

Danas ga preskacem, overdose za ovu nedelju, ispraticete bi vec sve.

Odosmo sa glasinama ukurac...

Ovo za Dodika nije ironija?:unsure:

Nisam ispratio šta ovim povodom radi/priča, a nekako mi nespojivo sa likom i delom.

2 minutes ago, mraki said:

Nisam ispratio šta ovim povodom radi/priča, a nekako mi nespojivo sa likom i delom.

nije

nije ironija lik cepa dvonedeljnu prednost u odnosi na sr i cro, bez vriske, uzbudjenja i kineza.

sent from bubamoto

Načuo sam neka zabrana kretanja na 72 h od sutra ujutru...

... Shiit has hit the fan...

vratili opet na 6 potvrđenih po objavi. ukupno 103

Just now, gospa buba said:

nije ironija lik cepa dvonedeljnu prednost u odnosi na sr i cro, bez vriske, uzbudjenja i kineza.

sent from bubamoto

pa mislim da sa tim ima veze i to što su njihovi kapaciteti za borbu negde oko nule

ono nije da je srbija bolja, ali tu je brat si :dry:

Nek sačekaju nedelju/ponedeljak, kad udari sneg i minus ionako neće biti nikog napolju

Just now, dùda said:

pa mislim da sa tim ima veze i to što su njihovi kapaciteti za borbu negde oko nule

ono nije da je srbija bolja, ali tu je brat si :dry:

apsolutno pogresno, sori

Ja moram nešto da primetim, jeste istina da smo mi prvi poslali neku pomoć Kini i organizovali onaj koncert i svašta nešto, a i čini mi se da je Dačić prvi i jedini državnik koji je otišao u Peking kad je bilo gusto.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

103

1 minute ago, steins said:

Ja moram nešto da primetim, jeste istina da smo mi prvi poslali neku pomoć Kini i organizovali onaj koncert i svašta nešto, a i čini mi se da je Dačić prvi i jedini državnik koji je otišao u Peking kad je bilo gusto.

da

Just now, renne said:

103

50 u bolnici, 6 na respiratorima.. malo mnogo na ovaj broj

1 minute ago, steins said:

nope :fantom:

comorosaid.ashx?h=450&la=en&w=750&hash=E