Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, precog said:

razlike u kolcini testiranja, u nemackoj imaju mnogo siri zahvat. u srbiji prakticno hvataju samo teske slucajeve, uglavnom.

nisi samo markantan, vec ima nesto i u toj celavoj gloovi.

to je to, kod nas otprilike cekaju da se iskomplikuje kako bi se smilovali da testiraju. znam kako je buraz prosao. na kraju ipak bez vecih problema.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ali koliko je jebeno neverovatno da smo za 20 dana od derbija s publikom, teniskog turnira, koncerata, izbora, sveeeeeega, stigli do priče o potpunom zatvaranju Beograda, što nije rađeno ni u aprilu. :hail: Mislim, i dalje sumnjam da će se to dogoditi, a i ako bude trajaće tipa nedelju dana, ali svejedno, da je ovo scenario za film, delovao bi previše glupo. 

18 minutes ago, Zlurad said:

Kako oni misle da zatvore grad od 1+ miliona stanovnika?

Gde da zatvore, pa oni puževu kućicu ne bi bili u stanju da zatvore...

Čak i da ga zatvore, velika im je vajda od toga sa ovom naprednom strategijom testiranja koju su usvojili.

Sad je samo pitanje koliko će se starija populacija sačuvati od mlađe koja se masovno zarazila tokom junskih ida.

24 minutes ago, Zlurad said:

Kako oni misle da zatvore grad od 1+ miliona stanovnika?

Kako se potcenjuje av ludilo...

2 minutes ago, Redoran said:

Gde da zatvore, pa oni puževu kućicu ne bi bili u stanju da zatvore...

Čak i da ga zatvore, velika im je vajda od toga sa ovom naprednom strategijom testiranja koju su usvojili.

Ma to zatvaranje bi bilo potpuno smešno, kapiram da bi mogli da privremeno ukinu međugradski saobraćaj, ali za sve ostalo bi prolazio svako ko bi hteo. 

Najbolje je od svega je što je Vesić samo par sati ranije izjavio kako mu je jako drago što je nađen način da ugostiteljski objekti nastave normalno sa radom uz epidemiološke mere, jer mora da se od nečeg živi. 

Tako da, stvarno fenomenalna strategija, da nas zaključaju, ali da noćni klubovi nastave sa radom, po mogućstvu da se organizuje još koncerata da bi i estrada imala od čega da živi, pa da se svi tako lepo međusobno prokužujemo. 

što ne bi mogli da zatvore i da izoluju gradove koji su žarišta, to je trebalo da bude među prvim merama, pre zatvaranja  penzionera i policijskog časa. sad je verovatno kasno, ali sama mera je ok

U, ekskluziva, zatvore nas u Beogradu a rade nam noćni klubovi, taman da ne gledamo ove seljake što se nabudže vikendajom pa dođu ovdje, prave ršum po splavovima i mažnjavaju nam dorćolske i vračarske princeze koje padaju na naglasak i slike njiva pored Morave :fantom:

Sto se brze svi zarazimo, brze cemo nastaviti sa normalnim zivotom..To jest, ako zarazeni ne mogu opet da se zaraze..Mada sad je vruce a virus ima onu masnu opnu koja se topi kad je vrucina i tako...

Minimalne su šanse da bude tako kao što su napisali, u gradovima i mestima u kojima su proglasili vanredne situacije nisu takve mere. Ovo je samo pumpanje javnog mnjenja da ljudi shvate da je ozbiljno pošto oni nisu u stanju da to populaciji predoče na civilizovan način.

Svakako će nešto pooštriti, ali ni blizu ovoga.

1 minute ago, vememah said:

Aha:fantom:

1 minute ago, vememah said:

Minimalne su šanse da bude tako kao što su napisali, u gradovima i mestima u kojima su proglasili vanredne situacije nisu takve mere. Ovo je samo pumpanje javnog mnjenja da ljudi shvate da je ozbiljno pošto oni nisu u stanju da to populaciji predoče na civilizovan način.

ali sa druge strane ni naša populacaija nije spremna da išta shvati i na sve hoće da se kurobeca.

1 hour ago, precog said:

Fauci apsolutno nije ni blizu toga.

U smislu da na duši nosi dobar deo od tih sto i kusur hiljada umrlih na duši jer im nije predočio da treba da nose makar krpu na licu i te kako jeste.

Ali juče u prevozu (jbg, bap sam morao da ga koristim), pola ljudi koristi maske pravilno, pola ili drži na ruci, onako uskurac, da bude da ima ako upadne kontrola, ili ispod brade, ili neka dva kurziv pisanim fontom istetovirana nabildana majmuna koji očigledno misle da su mudo i da im ovo ne može ništa pa ni ne nose, ali očigledno da nisu toliko mudo jer moraju da se voze prevozom. Ja zaista ne kapiram te ljude. 

24 minutes ago, Redoran said:

Ovi degenerici kompletno više ne znaju gde udaraju. Ako su ranije imali neke kretenske planove (ali ipak planove) sada su u potpunom rasulu i to se vidi već danima. Krizni štab kaže da je 80% zaraženih u Beogradu i kako je 85% testiranih u Beogradu pozitivno, a onda će popodne mrtvi ladni da objave kako su testirali 8000 ljudi od čega je 300 pozitivno. Potpuno je jasno da će im od sada pa do samog kraja jedina strategija biti agresivno poricanje očiglednih činjenica. Nama ostaje da vidimo gde će taj kraj da bude.

+1

Nemaju pojma šta da rade. Agresivni i neizbalansirani nastupi Grdane i Žvalavog su direktan prenos panike i histerije.

Ozbiljni lekari od njih peru ruke, narodu se jebe za objave Kriznog štaba, policijski sat, zatvaranje gradova i lažiranu statistiku, susedne države zatvaraju granice prema Srbiji jedna po jedna, haos uzima maha bez nade da ga se uskoro obuzda.

Buongiorno.

2 minutes ago, Arkadija said:

ni naša populacaija nije spremna da išta shvati

A toliko im se objašnjava... :fantom:

Kad bi im se nedelju dana u 20 uveče na RTS1 puštalo kako izgleda po bolnicama i kakve posledice mnogi od preživelih imaju, naravno da bi se većina urazumila.

Edited by vememah

Background Picker
Customize Layout