Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

znachi to nije za njega i nema ko da mu kaze :rolf:

sent from bubamoto

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Popular Post

Trudnica o kojoj se pisalo se porodila, dete je zdravo i pravo.

Majka i otac neće moći da vidjaju bebu neko vreme (zapravo dok se ne pokazu negativni na Covid) ... jbt priroda je čudo, hrani te jedan organizam, obavijen si njime, a ipak ne dobiješ virus (po pravilu)

Eto i jedna lepa vest.

2 hours ago, mraki said:

EbRw3lPWAAETaHg?format=jpg&name=900x900
možda je ipak trebalo na light side:lolol:

:lolol: 

Al slka, izraz,,, ko za  farmino glasanje "da ostane Kon sms na 23"

Nema labavo kod Konare, brise odreda. Treba reci, 1 jak kandidat za moderatora na pdf Epidemiologija

Kisić: Ovo je drugi pik prvog talasa epidemije

•  
Vlada Srbije, Ana Brnabić, Darija Kisić Tepavčević Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević rekla je da je u Evropi i Srbiji na delu drugi pik prvog talasa epidemije koronavirusa i da se nada da on neće dosegnuti onaj prvi.

"Imali smo jednu stagnaciju, sada imamo porast i idemo ka drugom piku. Mi se nadamo da je danas pik, a da će nadalje biti silazni deo krivulje", pojasnila je Kisić Tepavčević.

...

Kako je kazala, u Novom Pazaru su se zdravstveni radnici zarazili van radnog mesta, na proslavama.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/kisic-ovo-je-drugi-pik-prvog-talasa-epidemije/mgh2dyf

:covid19:

Just now, InvisibleLight said:

Pik pik karo

skočko 

1 minute ago, mraki said:

skočko 

Pik pik skocko karo zapravo hronoloski

• Author

105409072_3210041475723659_2772817663858

25 minutes ago, InvisibleLight said:

Pik pik skocko karo zapravo hronoloski

:laugh:

8 minutes ago, Milosh76 said:

105409072_3210041475723659_2772817663858

:cry:

"Imali smo jednu stagnaciju, sada imamo porast i idemo ka drugom piku. Mi se nadamo da je danas pik, a da će nadalje biti silazni deo krivulje", pojasnila je Kisić Tepavčević.

Koga briga cemu se nada Kisic Tepavcevic??? Jesu li epidemiologija kao naucna disciplina i ucestvovanje u donosenju odluka odjednom postali vezani sa necijim nadanjima? 

Radi, odlucuj, informisi, polozi racun. To je sve sto se trazi. Cuj, ona se nada. 

da, takođe je rekla da se struka nadala da će u ovo vreme epidemija već biti gotova, opet potvrđuju da su oni koronu videli kao još jednu epidemiju gripa i očekivali da će se isto ponašati, uprkos gomili dokaza iz drugih delova sveta, da niti se gasi za 6 do 8 nedelja, niti je iskorenjuje visoka temp ili prirodno uv zračenje

1 minute ago, gone fishing said:

da, takođe je rekla da se struka nadala da će u ovo vreme epidemija već biti gotova, opet potvrđuju da su oni koronu videli kao još jednu epidemiju gripa i očekivali da će se isto ponašati, uprkos gomili dokaza iz drugih delova sveta, da niti se gasi za 6 do 8 nedelja, niti je iskorenjuje visoka temp ili prirodno uv zračenje

Jbg, treba čitati izveštaje o ponašanju korone u Ekvadoru, UAE i Saudijskoj Arabiji... Kome bi to palo na pamet?

ali! ali! tamo je stalno leto, pa se virus navikao, kod nas izbije iznenada i virus se zaprepasti.

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout