Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

moje okruzenje (posao, vecina poznanika) apsolutno nema nameru da menja ponasanje - planiraju se ekskurzije, drugarske veceri, rodjendani, svadbe...

zabole ih za birn, za uzasan red ispred kovid ambulante, za prepunu bolnicu, za matursko vece koje je rezultovalo sa 40 zarazenih (od kojih je retko ko testiran, doduse - a vecina ima nezanemarljive simptome).

jedino ih zezaju spoljasna ogranicenja - granice, redovi, oni koronu ne primecuju. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

38 minutes ago, Filozof manijak said:

Odavno se izlečenim smatraju oni posle prvog negativnog testa.

Mislila sam na drugi uopšte. Prvi je onaj kad je bio pozitivan, kada je konstatovan covid.

Kako li onda dođu do cifre od 8k i kusur testova dnevno?
Vidis da su i benzinske pumpe pocele da testiraju
9 minutes ago, gospa buba said:

zamisli kako ti izgledash osobi :s_w:

Nema sta da zamisljam, govori mi svaki dan vec dvadeset godina kako joj izgledam (ovako asocijalan)... sada mi je sve to naplatila, posrala mi se na karantin :heart:

Evo Darije na b92 ko voli. Beše @SNARC pitao?

shta kaze darija? oslabio, mutirao, sami smo krivi?

sent from bubamoto

Vrlo verovatno imam pozitivnog člana porodice. Simptomi su tu, mada nije strašno, još je mlađa osoba u pitanju. Odlazak u ambulantu se ispostavio bespotreban, nema testiranja ako nema teže kliničke slike, obavezno pijte pan nešto i klonite se ljudi. Klonite se ljudi za svaki slučak ko debil 15 dana u vreme kad treba da se zarade pare i brine o zaista bolesnim i onemoćalim starijim članovima porodice, šta da vam radimo, testove čuvamo za elitu i naprednjake. A vi ako baš umirete, pa naravno da će predsednik Vučić sve uraditi za vas i odbraniti vaše državne i nacionalne interese. 

Edited by Malvo

Drugi pik prvog talasa kaze...

a koliko će talasa da bude, 76

kolko treba, zavisi od drzavne politike

sent from bubamoto

Treba pazariti kera nekog na vreme...

EbRw3lPWAAETaHg?format=jpg&name=900x900
možda je ipak trebalo na light side:lolol:

Edited by mraki

:hail:

3 minutes ago, mraki said:

EbRw3lPWAAETaHg?format=jpg&name=900x900