June 24, 20204 yr moje okruzenje (posao, vecina poznanika) apsolutno nema nameru da menja ponasanje - planiraju se ekskurzije, drugarske veceri, rodjendani, svadbe... zabole ih za birn, za uzasan red ispred kovid ambulante, za prepunu bolnicu, za matursko vece koje je rezultovalo sa 40 zarazenih (od kojih je retko ko testiran, doduse - a vecina ima nezanemarljive simptome). jedino ih zezaju spoljasna ogranicenja - granice, redovi, oni koronu ne primecuju.
June 24, 20204 yr 38 minutes ago, Filozof manijak said: Odavno se izlečenim smatraju oni posle prvog negativnog testa. Mislila sam na drugi uopšte. Prvi je onaj kad je bio pozitivan, kada je konstatovan covid.
June 24, 20204 yr Kako li onda dođu do cifre od 8k i kusur testova dnevno?Vidis da su i benzinske pumpe pocele da testiraju
June 24, 20204 yr 9 minutes ago, gospa buba said: zamisli kako ti izgledash osobi Nema sta da zamisljam, govori mi svaki dan vec dvadeset godina kako joj izgledam (ovako asocijalan)... sada mi je sve to naplatila, posrala mi se na karantin
June 24, 20204 yr Vrlo verovatno imam pozitivnog člana porodice. Simptomi su tu, mada nije strašno, još je mlađa osoba u pitanju. Odlazak u ambulantu se ispostavio bespotreban, nema testiranja ako nema teže kliničke slike, obavezno pijte pan nešto i klonite se ljudi. Klonite se ljudi za svaki slučak ko debil 15 dana u vreme kad treba da se zarade pare i brine o zaista bolesnim i onemoćalim starijim članovima porodice, šta da vam radimo, testove čuvamo za elitu i naprednjake. A vi ako baš umirete, pa naravno da će predsednik Vučić sve uraditi za vas i odbraniti vaše državne i nacionalne interese. Edited June 24, 20204 yr by Malvo