Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Kako Tiosav zna gde je najteze kad nema pristup bazi podataka?

Gde su oni botovi što su pre pet dana pričali da je sve ovo samo laž i panika i da treba pohapsiti ljude po internetu zbog širenja panike.

5 minutes ago, Jozef K. said:

Gde su oni botovi što su pre pet dana pričali da je sve ovo samo laž i panika i da treba pohapsiti ljude po internetu zbog širenja panike.

U ladovini nakon pominjanja usta skrbavih.

Dr Subotića, upravo

medicina.thumb.png.72c54d2068219d795ace579e13fb43de.png

Ajde malo u svakom slučaju da oladimo sa kvalifikacijom bot, em je pojeftinjujemo, em nije svako sa kim se ne slažemo bot.

Važi i za ostale teme.

ovi svi chekaju merenje??? :ohmy:

7 minutes ago, dvb-t manijak said:

Dr Subotića, upravo

medicina.thumb.png.72c54d2068219d795ace579e13fb43de.png

Ovo je ispred dekanata, jel upis danas možda? ne verujem da ime veze sa konradom

krenuli smo sa švedskim modelom

Upis, da da...

20 minutes ago, zoki said:

Ovo je ispred dekanata, jel upis danas možda? ne verujem da ime veze sa konradom

jeste upis danas

jedan mali ifo iz moje ustanove. Jedva se sastavlja raspored za sledeći mesec. Samo se javljaju pozitivni, srećom bez simptoma, ali pozitivni.

Kako znaju da su pozitivni, gde se testiraju?

Koga god pitam od onih koji su hteli da plate za testiranje, ili koji imaju neke simptome, niko ne može ni da prismrdi laboratoriji

Srbija posle izbora - eksplozija pozitivnosti!

:covid19:

Background Picker
Customize Layout