Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ukupan broj aktivnih slučajeva u ovom trenutku je 437.

https://www.zdravlje.gov.rs/vest/347978/informacija-o-novom-korona-virusu-na-dan-6-jun-2020-godine-u-15-casova-.php

Dakle, broj aktivnih slučajeva (437) sada je manji od broja novozaraženih u poslednjih 10 dana (466). Mašala.

Edit: Zapravo su ukinuli kategoriju hospitalizovanih i zamenili je aktivnim slučajevima (iako su na RB1 pročitali da je 437 hospitalizovano). Izgleda da se svi koji nisu u bolnici smatraju neaktivnim.

Edited by vememah

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Aflatoksinski zarez malji deca za ovo.

Hvala puno.

Naslov na B92:

INFOGRAFIK Koronu pobedilo 11.056 osoba, u Srbiji još samo 437 zaraženih

DA..sutra ce mozda biti vest da imamo 100 novih slucajeva a ukupno zarazenih samo 50 :covid19:

Moraće Crna Gora da piše nova pravila za ulazak. 

Napisala sinoć. Lista drzava iz kojih je dozvoljen u cg ulazak bice azurirana petkom :D

U subotičkoj bolnici tri doktora dobila koronu. Info iz prve ruke. 

JEBIGA IZBORI

8 hours ago, Malkmus said:

Naslov na B92:

INFOGRAFIK Koronu pobedilo 11.056 osoba, u Srbiji još samo 437 zaraženih

Krajnje je vreme da objave koliko ljudi sa spiska pozitivnih je preminulo, bez obzira na uzrok smrti.

Ранк Територија Вредност
1 Град Београд 18
2 Лесковац  15
3 Град Ниш 10
4 Нови Сад  7
5 Смедерево 5
6 Панчево 3
6 Сремска Митровица 3
8 Прокупље 2
9 Параћин 1
9 Урошевац 1
9 Тутин 1