Jump to content

PPP vs. Coronavirus - tema za praktične savete i korisne informacije

Featured Replies

Uzeli danas prvi put. Pizza bar. 

Zena isprskala kutiju, pa posluzila

Javimti za 10 dana da li je bezbedno :Jova:

36 minutes ago, I*m with the pilots said:

Malo je van ove konkretne teme, ali pošto je čitav forum ovde: kako/čime najbezbolnije da operem slikovnice? Dobila/našla sam dosta već korištenih pa pre nego što ih dam detetu, volela bih da ih nečim malo sredim.

Nešto su slikovnice, nešto kao slagalice-knjige, sve je ~deblji karton.

Pa ako su stojale nedirnute duze od dan virus bi trebao biti odavno muerte. Zar ne? 

roknite 1 minut u microwave ako se bas toliko plasite

ja bi narucio smao ako je bezbedno da isprskam i picu :D 

1 minute ago, Ravanelli said:

Pa ako su stojale nedirnute duze od dan virus bi trebao biti odavno muerte. Zar ne? 

Ostavi i ti picu jedan dan :fantom:

Kapiram da ti je pizza najbezbednija

Izbace je iz vrele rerne onom ogromnom varjacom u kutiju i voila

Nema nebezbedne pripreme, drkanja rukama i da neko visi nad klopom par minuta

Edited by Ravanelli

4 hours ago, Joe D said:

Пацијентима ће на располагању бити и психијатријска подршка

Valjda je to to.

Masterplan™ Valjda ce i neki psihijatri da fasuju virus pa će da budu sprovedeni na Sajam... 

13 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

ja bi narucio smao ako je bezbedno da isprskam i picu :D 

Juče bio u McDrive kod fontane, svi sa maskama i rukavicama, tip na kasi oprao rukavice asepsolom (valjda) pre nego što mi je uzeo karticu. 

Edited by ZerrorR

48 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

jel narucujete hranu iz restorana? ja sam planirao da spremamo samo ono sto imamo u frizideru i da ne rizikujemo ali vec sam se smorio od piletine na 100 nacina. narucio bi iz meka ali nikad ne znas ko priprema, kako je priprema...

U meku svi nose rukavice i maske, dostavljaci isto, samo otvore kutiju u kojoj nose i ti uzmes sam. Jedino pare sire zarazu. Mi uzimamo redovno.

Ja isto uzimam pare redovno gde stignem.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Ko je iz nsa a treba mu maska:

DAA3F361-0325-4C60-995A-8E8F7A501361.png

9 hours ago, Ravanelli said:

Nema veze sa virusom toliko, takodje ne znam ni od kad su bile u kartonu ispred kuce gde smo konkretno ove danasnje nasli, vise da uklonim neke lepljive tackice i generalno prebrisem pre nego sto ih predam dalje.

pare...papirni/gvozdeni novac jbt, jel prska neko pare

papirni/plasticni materijali duze drze od metala

Edited by villiem

20 hours ago, Katikon said:

Nije taj potez, al rukavice sam nasla samo u apoteci na zelenjaku gore kad se izadje iz prolaza, blizu stanice, nigde vise

Hvala!!! Uspela sam da nađem na kraju u apoteci tačno preko puta Mašinca, kažu svaki dan dobijaju, al valja poraniti. Zaboravih kako se zove apoteka, ali zelena velika reklama i tačno na autobuskoj stanici.

edit. kakva je situacija sa bankomatima Telenor / Mobi banke? Konkretno - ima li keša:)

Edited by angelada
da ne pišem dva posta redom

Koristi neko Maksi dostavu, funkcionise li to?

2 minutes ago, FPLS said:

Koristi neko Maksi dostavu, funkcionise li to?

funkcionise, ako ubodes termin, ja sinoc nisam

rifresuj termine dostave u ponoc