Jump to content

PPP vs. Coronavirus - tema za praktične savete i korisne informacije

Featured Replies

12 hours ago, Indy said:

To je toliko komplikovano da je možda jednostavnije odležati koronu (makar za one ispod 70).

:laugh:

Da znas

Sva sam se pogubila sta smem pipnuti, cime, kad, gde

Kvake i veata generalno dodirnem tako sto na saku stavim onu 1 providnu keseicu za zamrzivac od 1l i odah je potom bacim

Edited by InvisibleLight

trenutno sam u depression fazi. 

7e2d7b40aac2ff3ac54afc9a7689ff56.jpg

10 minutes ago, InvisibleLight said:

Da znas

Kvake i veata generalno dodirnem tako sto na saku stavim onu 1 providnu keseicu za zamrzivac od 1l i odah je potom bacim

Tako i ja pazio na sve, da se ne dodirnem po licu slučajno (iako je u jednom momentu počeo da mi kaplje znoj sa čela, junački sam izdržao da ne uzmem maramicu) dok ne dodjem kući i dobro ne operem ruke. Posle mi sinulo da sam par puta vadio bubice iz ušiju. :lolol:

23 minutes ago, InvisibleLight said:

Da znas

Isto, ja koristim maramice i bacam odmah, ali pipam pare i korpe po marketima i ambalaže i onda to svakako, verovatno, razmazujem telefonom po licu. 

Home made

Psihoonkolog psihoterapeut Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, Beograd

Nešto mi hladnjikavo, merim T i ne prebacuje 36°C.

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

20 hours ago, mraki said:

Kakva je situacija sa higijenom hrane?

Znamo li koliko se virus zadržava na svežim namirnicama, ne sećam se da sam igde naišao na taj podatak?

Ono, uzmem sad jabuke koje su predhodno ispipane sa ko zna koliko prstiju...:ph34r:

Je l se pojavio neki dobar savet o hrani?

Pretpostavljam da treba izbegavati svežu hranu

Je l se pojavio neki dobar savet o hrani?
Pretpostavljam da treba izbegavati svežu hranu
Ono sto sam cula da tu i tamo neko od dr pomene, samo bi rekli o dobro termicki obradjenom mesu, tj kuvanoj hrani i to u jednoj recenici, onako usput. Ove nase nisam nista cula.

Jos moze da se nadje po vet apotekama dez sredstvo Oxicid S.Ja uzeo pet kesica po 50 gr od kojih se pravi rastvor sa vodom od 5 litara.Prakticno ne postoji nista u svemiru sto ne ubija Oxicid S od bakterija, gljivica do virusa.Provereno .Moze da se koristi za dez svih povrsina, za dezo barijere a u krajnjoj liniji i za ruke ako mora 

• Author
12 minutes ago, Haralampije said:

Jos moze da se nadje po vet apotekama dez sredstvo Oxicid S.Ja uzeo pet kesica po 50 gr od kojih se pravi rastvor sa vodom od 5 litara.Prakticno ne postoji nista u svemiru sto ne ubija Oxicid S od bakterija, gljivica do virusa.Provereno .Moze da se koristi za dez svih povrsina, za dezo barijere a u krajnjoj liniji i za ruke ako mora 

nemam pojma, ali ovo ću zapamtiti, pitaću prvom prilikom

au drugim vestima meni prodali ovo, kao info preko kanade a od kineza :D

nošenu hiruršku masku poprskati alkoholom pa na sunce, kao može opet da se iskoristi

a za pojačavanje hirurške maske, uzeti dnevni ženski uložak i poprskati ga proplisom, pa to na usta

jbg, ako su slagali mene itd.

Kažu neki stručnjaci da je Domestos zakon. Jedan čep na 2 litra vode.