Jump to content

PPP vs. Coronavirus - tema za praktične savete i korisne informacije

Featured Replies

4 hours ago, El Guapo said:

Danas sam nepredviđeno proveo oko 1 minuta u hodniku stana pozitivne porodice, ulazna vrata su bila poluotvorena i nisam ni sa kim komunicirao, nosio sam masku, da li postoji mogućnost da se zarazim, nadam se da ne, zato sam i ušao unutra, nakon informacije.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

Svakog dana sam u kontaktu sa pozitivnima, u dužem periodu nego ti u ovom kontaktu.

Nekoliko puta nedeljno sam u nekoj od crvenih zona.

Važno je ne paničiti, važno je imati masku.

6 hours ago, Jumanji said:

Konaćno, više ne moram da se kupam i mirišim pre tjelesnog bluda, jupiiiii :thumbup:

11 hours ago, El Guapo said:

Danas sam nepredviđeno proveo oko 1 minuta u hodniku stana pozitivne porodice, ulazna vrata su bila poluotvorena i nisam ni sa kim komunicirao, nosio sam masku, da li postoji mogućnost da se zarazim, nadam se da ne, zato sam i ušao unutra, nakon informacije.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

oko 1 minut...veca je sansa da dobijes 7 na lotou, cak i ako nisi uplatio

18 hours ago, Hermetico said:

Kad može da se ima seks s upalom pluća koja lepo zaceljuje?

e sad se već praviš važan :lolol:

19 hours ago, Hermetico said:

Kad može da se ima seks s upalom pluća koja lepo zaceljuje? Malo se zadišem kad idem uz stepenice. 

Evo iz iskustva jednog sabackog erotomana, poznati zavodnik :lolol: prelezao i odma prve nedelje krenuo po starom, mada kaze nije to to, umara se brzo :rolf:

14 minutes ago, Haralampije said:

Evo iz iskustva jednog sabackog erotomana, poznati zavodnik :lolol: prelezao i odma prve nedelje krenuo po starom, mada kaze nije to to, umara se brzo :rolf:

Ja se uvek umaram brzo. :sad:

@Valkyrie Drugarice, nabijeni smo u 27 kvadrata već 15 dana. Pitanje je goruće. :dry: Nešto ćemo probati danas-sutra, pa ako iskašljem pluće na ženu će prekinemo.

Apstinencijom protiv corone :nobles:

12 hours ago, Haralampije said:

Da nije Draganče? :s_w:

• 2 weeks later...

Dr Milena Pandrc govorila je o posledicama Kovid infekcije po srčani mišić.

Ona je naglasila da skoro 3/4 ljudi koji su preležali Kovid ima upalu srčanog mišića, odnosno, maramice i dodala da takvi pacijenti zahtevaju dodatno kardiološko praćenje.

Kako se pravilno meri krvni pritisak, koliko često treba posećivati kardiologa, ko je u povećanom riziku od srčanog udara ali i o preopterećenosti zdravstvenog sistema dr Pandrc govorila je za Glas zdravlja.

Kakvo prezime. [emoji6]

.... Shiit has hit the fan!

Pitanje oko posledica po organizam posle kovida: posto sve vise izlaze vesti o posledicama posle kovida, cak i posle blaze forme, ima li nekih informacija o posledicama kovida na vakcinisane koji su se zarazili? 

Pitam jer se i ovde pominju ljudi koji su se vakcinisali pa dobili koronu ali kao blagu prehladu. Moze li i takva forma bolesti ostaviti posledice po organizam? 

• 3 weeks later...

Za ove pozitivne sa T 38 jedan dan, gubitkom cula, bolovima u misicima opstom slaboscu, i zamaranjem, gde mogu da urade rtg pluca, jer su isprepadani? Pretpostavljam privatno.
I da li je rano sada da radi, dizagnoza je od subote, moze da se spusti i posle 5-6 dana?
Pitam za drugaricu (strvarno).

Medigrup moze ceo tzv kovid pregled privatno da odradi, s tim sto moze i u kovid ambulantama, ne bi trebalo da je navala sad.

Bila je u ambulanti, tako i zna da je pozitivna, a rekli joj da dodje ako joj se pogorsa stanje, ima terapiju, aooo sto je isprepadana. A planirala vakcinu posle praznika. Meh