Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Featured Replies

Klaster delta varijante u Izraelu od najmanje 75 zaraženih nastao na srednjoškolskoj proslavi kraja školske godine tako što je jedna vakcinisana osoba koja je došla iz Londona prenela drugoj vakcinisanoj osobi, a ona zatim dalje jednom od učenika.

This week, at least 75 high school pupils were confirmed to have contracted the virus at a Tel Aviv end-of-year party, after a student was infected by a vaccinated relative. That relative contracted the virus from another vaccinated individual who had recently returned from London, according to Channel 13 news.

https://www.timesofisrael.com/officials-to-weigh-reimposing-some-virus-restrictions-as-delta-variant-spreads/

Edited by vememah

• Replies 16.6k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @vememah jedan od heroja pandemije.

• Samo da se pohvalim da je ovo moj tim radio 

• dok sve zemlje ne uvedu obaveznu vakcinaciju i dok raspodela vakcina ne bude takva da bogati pomognu siromasnima, nece da se bitnije promeni situacija.   ono što antivakseri i ljudi koji nem

Posted Images

Ali crveni Zadar :laugh:

Šta mu je?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Ako ja ovo dobro razumem, vakcinisane osobe mogu da fasuju i prenose lako ali će generalno proći sa lakšim ili srednjim simptomima? Šta to znači, urnisaćemo polusvesno nevakcinisane i ine? :D

1 hour ago, Mos said:

Ako ja ovo dobro razumem, vakcinisane osobe mogu da fasuju i prenose lako ali će generalno proći sa lakšim ili srednjim simptomima? Šta to znači, urnisaćemo polusvesno nevakcinisane i ine? :D

ko im jebe mater, govna antivakserska :fantom:

1 hour ago, Mos said:

8 minutes ago, aram said:

ko im jebe mater, govna antivakserska :fantom:

Jbg jedini problem s tim je da ostaje mogucnost da ce virus medju njima opet mutirati, a ko moze da garantuje da sledeca mutacija nece biti takva da urnise i nas vakcinisane? :mellow:

virus mutira u imunokompromitovanim osobama, organizam ne moze da se izbori efikasno, virus ima vremena da se reprodukuje.

E pa super, jedino još petri dish nisam stigao da budem :dry:

46 minutes ago, Radoye said:

Jbg jedini problem s tim je da ostaje mogucnost da ce virus medju njima opet mutirati, a ko moze da garantuje da sledeca mutacija nece biti takva da urnise i nas vakcinisane? :mellow:

jebi ga, ja se nadam da glupani pre pocrkati nego što se takva mutacija napravi...

13 minutes ago, Mos said:

cuvaj se, iako si vakcinisan, ako uzimas imunosupresivne lekove, obavezno maska i ceo protokol.

25 minutes ago, Mos said:

Imas vremena. Naredne 2 nedelje su kljucne :cry:.

Capture.JPG

2 hours ago, mlatko said:

Šta mu je?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Prije sad već 4 tjedna igralo se u Zadru finale playoffa u košarci, pred nekoliko tisuća navijača. I evo, mjesec kasnije...