Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted (edited)

Klaster delta varijante u Izraelu od najmanje 75 zaraženih nastao na srednjoškolskoj proslavi kraja školske godine tako što je jedna vakcinisana osoba koja je došla iz Londona prenela drugoj vakcinisanoj osobi, a ona zatim dalje jednom od učenika.

This week, at least 75 high school pupils were confirmed to have contracted the virus at a Tel Aviv end-of-year party, after a student was infected by a vaccinated relative. That relative contracted the virus from another vaccinated individual who had recently returned from London, according to Channel 13 news.

https://www.timesofisrael.com/officials-to-weigh-reimposing-some-virus-restrictions-as-delta-variant-spreads/

Edited by vememah
Posted

Šta mu je?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Ako ja ovo dobro razumem, vakcinisane osobe mogu da fasuju i prenose lako ali će generalno proći sa lakšim ili srednjim simptomima? Šta to znači, urnisaćemo polusvesno nevakcinisane i ine? :D

Posted
1 hour ago, Mos said:

Ako ja ovo dobro razumem, vakcinisane osobe mogu da fasuju i prenose lako ali će generalno proći sa lakšim ili srednjim simptomima? Šta to znači, urnisaćemo polusvesno nevakcinisane i ine? :D

ko im jebe mater, govna antivakserska :fantom:

Posted
1 hour ago, Mos said:

8 minutes ago, aram said:

ko im jebe mater, govna antivakserska :fantom:

Jbg jedini problem s tim je da ostaje mogucnost da ce virus medju njima opet mutirati, a ko moze da garantuje da sledeca mutacija nece biti takva da urnise i nas vakcinisane? :mellow:

Posted

virus mutira u imunokompromitovanim osobama, organizam ne moze da se izbori efikasno, virus ima vremena da se reprodukuje.

Posted

E pa super, jedino još petri dish nisam stigao da budem :dry:

Posted
46 minutes ago, Radoye said:

Jbg jedini problem s tim je da ostaje mogucnost da ce virus medju njima opet mutirati, a ko moze da garantuje da sledeca mutacija nece biti takva da urnise i nas vakcinisane? :mellow:

jebi ga, ja se nadam da glupani pre pocrkati nego što se takva mutacija napravi...

Posted
13 minutes ago, Mos said:

cuvaj se, iako si vakcinisan, ako uzimas imunosupresivne lekove, obavezno maska i ceo protokol.

Posted
25 minutes ago, Mos said:

Imas vremena. Naredne 2 nedelje su kljucne :cry:.

Capture.JPG

• +1 1
Posted
2 hours ago, mlatko said:

Šta mu je?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Prije sad već 4 tjedna igralo se u Zadru finale playoffa u košarci, pred nekoliko tisuća navijača. I evo, mjesec kasnije...

• +1 1