iDemo Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Kako se moj ker #laza probudio tako je Nole krenuo da preokrece ovo... #rutina
harper lee Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 26 minutes ago, goofs said: Timi fali jos malo psihicke stabilnosti, ali tu je sve ostalo, makar on od ovih mladjanih. Sve redje ce ova tri matorana uzimati GS titule. Nolo titanium balls of steel Matorani ce uzeti i sledeca dva.
Rumpelstiltskin Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 2 minutes ago, napadaj said: xaxaxa jebanje keve in your face ugly fucks
Jumanji Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Treci set je iskusno pustio, jer se u drugom strasno istrosio prvo sa svojim propustenim sansama, a onda i onim opomenama skroz pogubio. Resetovao se, uz muke, jer je Tim bio odlican, ali ono nije bilo sanse da ispusti, iako sam bila ne na nekakvim iglama, na eksercinama.Sto rekose Englezi u prenosu, posto je od sutra ponovo prvi, on i jeste bez obzira na sve poslednjih nekoliko godina najbolji.Hvala majatore! [emoji173]
April Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Godine prolaze, slemovi se nižu, a ja i dalje zamišljam Barbarinu krofnuSent from fav toy
Rumpelstiltskin Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 nebi me cudilo da je ovaj nas ludak izracunao da ce ga laske dobiti u 5 umesto u 3 seta druga polovina cetvrtog i ceo peti set svaba se raspao, a on ga je jebo jebo jebo, razvlacio ko slinu u svim pravcima i tu su na kraju dosli na naplatu dan vise odmora i 6 sati vise na terenu na ovom turniru covek nije homosapiens gasi
W.F.C. Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 2 minutes ago, Jumanji said: Treci set je iskusno pustio, jer se u drugom strasno istrosio prvo sa svojim propustenim sansama, a onda i onim opomenama skroz pogubio. Resetovao se, uz muke, jer je Tim bio odlican, ali ono nije bilo sanse da ispusti, iako sam bila ne na nekakvim iglama, na eksercinama. Sto rekose Englezi u prenosu, posto je od sutra ponovo prvi, on i jeste bez obzira na sve poslednjih nekoliko godina najbolji. Hvala majatore! Vracao se u mec, tako nekako, koristio to vreme da podigne igru i krajem treceg seta usao u ritam koji je drzao do kraja. Malo je bilo i srece a malo i Timovih gresaka kako je mec odmicao.
Aleksandar88 Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 6 minutes ago, napadaj said: Lik je Stefan, pored njega je se cesto pojavljivao i Dzon, obojica potomci nase dijaspore .
tsva Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 11 minutes ago, harper said: Matorani ce uzeti i sledeca dva. Samo?
Recommended Posts