Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Istanbul i Turska

Featured Replies

• Replies 762
  • Views 111.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kad smo već oživeli temu, zatekoh se jutros u gradu pa ajde da se počastim jednim skromnim doručkom:     Ovo je početna postavka, a na to je došlo jaje sa sudžukom, pa gözleme sa

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

Bice jos samo da stignem da sredim arhiv.    

Posted Images

deder, ko zivi tamo il' je skoro bio, kakve su temperaturne promene dan-noc ?sta treba za uvece, letnji dzemperak ili kaputic ? (uzmite u obzir da pitanje postavlja zimogrozljiva und malokrvna)

deder, ko zivi tamo il' je skoro bio, kakve su temperaturne promene dan-noc ?sta treba za uvece, letnji dzemperak ili kaputic ? (uzmite u obzir da pitanje postavlja zimogrozljiva und malokrvna)
7 punijeh dana bejah tamo, preključe dođoh. Ak si zimogrožljiva, obavezno u najmanju ruku neku jesenju jaknicu.. Zbog blizine mora ima dosta vetra, i naravno sve više što si mu bliža. Od 7 dana bilo je par toplih, ali ni jedno veče nije bilo moguće blejati bez u najmanju ruku nekog toplijeg duxa.
:s_w: pa majku mu, stavi i neki utisak, tip, sh'oces, idem u subotu, valjace mi.fala za temperaturni apdejt.
:s_w: pa majku mu, stavi i neki utisak, tip, sh'oces, idem u subotu, valjace mi.fala za temperaturni apdejt.
Bit će jedan obilati bLJog do subote for sure, samo da se nakanim da sednem da ga bacim pod prste.. O URL-u do istoga, bit će te pravovremeno obavešteni. :)

:)taman za one koji su odlozili put usled visih sila ;)

treba krajem meseca da idem u stambol.kakva je saobracajna situacija. da vozim ili da me voze?

[*]MenjacniceMenjačnice na Ataturku uzimaju grdnu proviziju.
cuo sam vrlo recent info da posta na aerodromu (PTT) ima jako dobar kurs i da ne uzima proviziju.
kakva je saobracajna situacija. da vozim ili da me voze?
super haoticna. nek te voze.
super haoticna. nek te voze.
Samo da potvrdim, prisustvovao sam barem 2 kolapsa gde svi stoje li stoje.. U bg-u se kolone barem kreću. :)

ok, hvala.

Merhaba :) samo da zahvalim svima za tipove, vrede milion novih lira, a vasudevi za preporuku za hotel.puna sam pozitivnih utisaka.traktat o İstanbulu stize za 3-4 dana.i da, ako neko slucajno ovde dolazi za koji dan, neka zaboravi na letnju odecu.edit - ko je pobedio na izborima ?

Edited by Allegra

Još ne znamo ko je pobedio na izborima, niti čitamo tvoj izveštaj, a već je 20. maj. Hajde makar ti budi ekspeditivna, Allegra, sedi pa piši.

• Author

ah, allegra ume da malo rastegne 3-4 dana... ;)

a ume i nista da ne napise kada joj ljudi bez takta sede na kicmi.doduse, ovog puta je vise onih finih.