May 30, 20251 yr jednog ranog jutra, dok još ni pekare nisu bile otvorile, ceo sokak je bio ispunjen nekom prelepom pesmom na turskom. zvuk je dolazio iz malog prozora u podrumu, tik uz kaldrmu. čučnula sam da pitam šta slušamo, a odozdo su provirila lepa lica mladih muških kurvi. nisu znali engleski, ali su mi uz osmeh dali telefon da uslikamed. rekla bih da pesma postoji i na srpskom, ali nisam sigurna Edited May 30, 20251 yr by bey
June 2, 20251 yr dobar istanbul. jebale ih stepenice i ostala brda. prvi dan sam se zestoko posvadjao sa google maps i ukljucivanjem metroa u rutu. nece pa nece, osim ako ne iskopas na mapi da je blizu metro pa odes tamo i kazes "e, odavde hocu da item tamo". prosto neverovatno.kad smo isli u aja sofiju, ja kakav sam, kad god udjem u crkvu, uredno se prekrstim, bez obzira da li je pravoslavna, katolicka ili protestantsko. naravno da je to jedan od redara video, prisao i uz osmeh me zamolio da to ne radim. ja se uz osmeh izvinem i kazem da nisam hteo da ne postujem danasnju situaciju gradjevine rastali se kao best friends.so, don't do it... sve vide
June 2, 20251 yr Meni je Aja Sofija oduvek toliko džamijolika, a i ja bih dobila maramu, tako da teško da bi mi se omaklo.
June 2, 20251 yr 8 hours ago, Ros said:dobar istanbul. jebale ih stepenice i ostala brda. ................prelazili smo >20 km na nogama po tim stepenicama i brdima dnevno najbolje od svega, vraćamo se u septembru, da izedem sve što nisam stigla ovog puta :D
June 4, 20251 yr On 2. 6. 2025. at 17:48, Svemir Zeka said:Meni je Aja Sofija oduvek toliko džamijolika, a i ja bih dobila maramu, tako da teško da bi mi se omaklo.kod mene je to uslovni reflekse
June 4, 20251 yr On 2. 6. 2025. at 18:20, bey said:prelazili smo >20 km na nogama po tim stepenicama i brdima dnevnonajbolje od svega, vraćamo se u septembru, da izedem sve što nisam stigla ovog puta :Disto. prosek preko 25,000 koraka na dan. moja hanuma vec pravi liste sta jos treba da se vidi, i zasto treba jos vremena za balat
June 5, 20251 yr realno, treba ceo jedan život za sve tamo.najbolje kada posle 30 km hodanja na kraju u ponoć odeš u amam da te okupaju kao bebu.iznenadi hanumu sledeći put. ima i za dvoje ;)
February 23Feb 23 Sta ima interesantno za videti u Izmiru i okolini? Ako je neko bio pre/skoro. Idem na 3-4 dana.
February 24Feb 24 10 hours ago, jms_uk said:Sta ima interesantno za videti u Izmiru i okolini? Ako je neko bio pre/skoro.Idem na 3-4 dana.Ako volis kamenje Efes. Ocuvan poprilicno, od artemidinog hrama ostao samo jedan stub
March 4Mar 4 M planirali da 28.03 odemo na 5 dana u Istanbul, davno kupili avio karte i pre 2 nedelje rezervisali smestaj. Obzirom na celu situaciju oko Irana nisam pametna sta nam je ciniti.Ako nas tamo blokiraju dal da zovemo Vucica ili Meloni u pomoc 🤔
March 4Mar 4 11 minutes ago, Serena said:M planirali da 28.03 odemo na 5 dana u Istanbul, davno kupili avio karte i pre 2 nedelje rezervisali smestaj.Obzirom na celu situaciju oko Irana nisam pametna sta nam je ciniti.Ako nas tamo blokiraju dal da zovemo Vucica ili Meloni u pomoc 🤔Istambul vredi taj rizik. Nije lep osecaj ali ne verujem da ce se ista desiti.