Brazilac Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 http://www.mfa.gov.tr/visa-fees-at-border-...for-2008.en.mfa
jms_uk Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 http://www.mfa.gov.tr/visa-fees-at-border-...for-2008.en.mfamerci
Allegra Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 deder, ko zivi tamo il' je skoro bio, kakve su temperaturne promene dan-noc ?sta treba za uvece, letnji dzemperak ili kaputic ? (uzmite u obzir da pitanje postavlja zimogrozljiva und malokrvna)
Mil@n Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 deder, ko zivi tamo il' je skoro bio, kakve su temperaturne promene dan-noc ?sta treba za uvece, letnji dzemperak ili kaputic ? (uzmite u obzir da pitanje postavlja zimogrozljiva und malokrvna)7 punijeh dana bejah tamo, preključe dođoh. Ak si zimogrožljiva, obavezno u najmanju ruku neku jesenju jaknicu.. Zbog blizine mora ima dosta vetra, i naravno sve više što si mu bliža. Od 7 dana bilo je par toplih, ali ni jedno veče nije bilo moguće blejati bez u najmanju ruku nekog toplijeg duxa.
Allegra Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 pa majku mu, stavi i neki utisak, tip, sh'oces, idem u subotu, valjace mi.fala za temperaturni apdejt.
Mil@n Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 pa majku mu, stavi i neki utisak, tip, sh'oces, idem u subotu, valjace mi.fala za temperaturni apdejt.Bit će jedan obilati bLJog do subote for sure, samo da se nakanim da sednem da ga bacim pod prste.. O URL-u do istoga, bit će te pravovremeno obavešteni. :)
pcelica Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 :)taman za one koji su odlozili put usled visih sila ;)
Parsons Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 treba krajem meseca da idem u stambol.kakva je saobracajna situacija. da vozim ili da me voze?
jms_uk Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [*]MenjacniceMenjačnice na Ataturku uzimaju grdnu proviziju.cuo sam vrlo recent info da posta na aerodromu (PTT) ima jako dobar kurs i da ne uzima proviziju.kakva je saobracajna situacija. da vozim ili da me voze?super haoticna. nek te voze.
Mil@n Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 super haoticna. nek te voze.Samo da potvrdim, prisustvovao sam barem 2 kolapsa gde svi stoje li stoje.. U bg-u se kolone barem kreću. :)
Allegra Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 (edited) Merhaba :) samo da zahvalim svima za tipove, vrede milion novih lira, a vasudevi za preporuku za hotel.puna sam pozitivnih utisaka.traktat o İstanbulu stize za 3-4 dana.i da, ako neko slucajno ovde dolazi za koji dan, neka zaboravi na letnju odecu.edit - ko je pobedio na izborima ? Edited May 12, 2008 by Allegra
Аврам Гојић Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Još ne znamo ko je pobedio na izborima, niti čitamo tvoj izveštaj, a već je 20. maj. Hajde makar ti budi ekspeditivna, Allegra, sedi pa piši.
Musharaf Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 ah, allegra ume da malo rastegne 3-4 dana... ;)
Allegra Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 a ume i nista da ne napise kada joj ljudi bez takta sede na kicmi.doduse, ovog puta je vise onih finih.
Recommended Posts