Jump to content
IGNORED

Istanbul i Turska

Musharaf

Recommended Posts

Posted

deder, ko zivi tamo il' je skoro bio, kakve su temperaturne promene dan-noc ?sta treba za uvece, letnji dzemperak ili kaputic ? (uzmite u obzir da pitanje postavlja zimogrozljiva und malokrvna)

Posted
deder, ko zivi tamo il' je skoro bio, kakve su temperaturne promene dan-noc ?sta treba za uvece, letnji dzemperak ili kaputic ? (uzmite u obzir da pitanje postavlja zimogrozljiva und malokrvna)
7 punijeh dana bejah tamo, preključe dođoh. Ak si zimogrožljiva, obavezno u najmanju ruku neku jesenju jaknicu.. Zbog blizine mora ima dosta vetra, i naravno sve više što si mu bliža. Od 7 dana bilo je par toplih, ali ni jedno veče nije bilo moguće blejati bez u najmanju ruku nekog toplijeg duxa.
Posted
:s_w: pa majku mu, stavi i neki utisak, tip, sh'oces, idem u subotu, valjace mi.fala za temperaturni apdejt.
Posted
:s_w: pa majku mu, stavi i neki utisak, tip, sh'oces, idem u subotu, valjace mi.fala za temperaturni apdejt.
Bit će jedan obilati bLJog do subote for sure, samo da se nakanim da sednem da ga bacim pod prste.. O URL-u do istoga, bit će te pravovremeno obavešteni. :)
Posted

:)taman za one koji su odlozili put usled visih sila ;)

Posted

treba krajem meseca da idem u stambol.kakva je saobracajna situacija. da vozim ili da me voze?

Posted
[*]MenjacniceMenjačnice na Ataturku uzimaju grdnu proviziju.
cuo sam vrlo recent info da posta na aerodromu (PTT) ima jako dobar kurs i da ne uzima proviziju.
kakva je saobracajna situacija. da vozim ili da me voze?
super haoticna. nek te voze.
Posted
super haoticna. nek te voze.
Samo da potvrdim, prisustvovao sam barem 2 kolapsa gde svi stoje li stoje.. U bg-u se kolone barem kreću. :)
Posted (edited)

Merhaba :) samo da zahvalim svima za tipove, vrede milion novih lira, a vasudevi za preporuku za hotel.puna sam pozitivnih utisaka.traktat o İstanbulu stize za 3-4 dana.i da, ako neko slucajno ovde dolazi za koji dan, neka zaboravi na letnju odecu.edit - ko je pobedio na izborima ?

Edited by Allegra
Posted

Još ne znamo ko je pobedio na izborima, niti čitamo tvoj izveštaj, a već je 20. maj. Hajde makar ti budi ekspeditivna, Allegra, sedi pa piši.

Posted

ah, allegra ume da malo rastegne 3-4 dana... ;)

Posted

a ume i nista da ne napise kada joj ljudi bez takta sede na kicmi.doduse, ovog puta je vise onih finih.