Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

p.s.
evo introa za All the Smoke

To mi je sad alarm na mobilnom telefonu :D

Posted

Kako im je to intro? Nisam je čuo na klipovima koje sam gledao, a prepoznao bih tu pesmu na pola sekunde, znam je u svaki mogući ton. :D

Posted

pa kako nije :D

pusti evo ovo od 30te sekunde

Vidis i da u komentaru te trake koju sam postavio pisu All The Smoke :D

Posted

Mislim da si postavio pogrešnu pesmu, ovo na 0:30 nikako nije Slayer - Raining Blood :D

Posted (edited)

3 minutes ago, napadaj said:

Mislim da si postavio pogrešnu pesmu, ovo na 0:30 nikako nije Slayer - Raining Blood :D

Kakav Slayer o.O

Evo Screenshota :D

image.thumb.png.c6b22ec1ebe31deffdb0442301bd1b15.png

20_2x - Bust

Edited by Have_Fun
Posted
18 hours ago, Have_Fun said:

p.s.
evo introa za All the Smoke

To mi je sad alarm na mobilnom telefonu :D

meni stoji parkaway drive :)

Posted

Taj bi mogao da bude odličan. Dolazak u ligu i osvajanje titule iste sezone, utakmica finala u kojoj je igrao centra, izlasci, odnos sa Lerijem, HIV, Dream Team... Baš mnogo toga.

Posted

Jbt, odrobijace ih sve Lebron sto hoce da bojkotuju Orlandu. Prvo ona katastrofa od proslogodisnje sezone Lejkersa, sad ovo. Tezak baksuz.

Posted (edited)

I to Irving predvodi, iako svakako propušta plejof. :lolol:

Edited by napadaj
Posted (edited)
8 hours ago, napadaj said:

Taj bi mogao da bude odličan. Dolazak u ligu i osvajanje titule iste sezone, utakmica finala u kojoj je igrao centra, izlasci, odnos sa Lerijem, HIV, Dream Team... Baš mnogo toga.

+1

mnogo interesantnija prica. boston vs lakers, ncaa, jabbar, detroit dolazi, thomas i njihovi odnosi, dream team.. la 80-e, svasta ce tu biti, valda

draft 84. 

phila 80-ih, houston..

rajli je veliki dasa, veci i od popovica i djekson fila

Edited by bradilko
Posted
6 hours ago, napadaj said:

I to Irving predvodi, iako svakako propušta plejof. :lolol:

Pametan covek, lepo sam vec na ovoj temi rekao da je isti kao Kanye West, njih dvojica jedini imaju cojones da kazu ono sto zaista misle, a ne ono sto drugi ocekuju :)

On 23.5.2020. at 4:05, Бруклинский said:

Cak sta vise, on je kosarkaski Kanye West, apsolutno genijalan u svom poslu, ali neshvacen od strane velikog dela javnosti, bas kao Kanye.

Posted (edited)

Kajri je budala

Edited by Кристофер Лумумбо
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...