Have_Fun Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 (edited) CHI od vazda POR Heat mi je sad takodje gotivna ekipa.. svidja mi se kako igraju i taj njihov team spirit Curry, Ruza, Doncic, Morant, Bogi, Jokara od igraca Jebi ga, sto neko rece, dosta se vise navija za ekipe u kojima ti igra neki gotivan igrac, nego za same ekipe Ako bas treba da se odabere samo jedan od timova, bez obzira na igrace, onda su to Bullsi Edited February 19, 2020 by Have_Fun
levi Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 Just now, Have_Fun said: CHI od vazda Jebi ga, sto neko rece, dosta se vise navija za ekipe u kojima ti igra neki gotivan igrac, nego za same ekipe Ako bas treba da se odabere samo jedna ekipa, bez obzira na igrace, onda su to Bullsi +1
MayDay Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 3 hours ago, Joe D said: glupo je sad da izdajem. detroit pissed ons it is. Eto, šta se buniš.
Mil@n Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 Čikago zbog Jordana, Denver zbog gmaza, Sac zbog Bogdana i Njemandže.
Ratamahatta Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 (edited) Kingsi na zapadu (no shit!), Madjija na istoku. (Megrejdi, Peni Hardavej i Grent Hil mi bili omiljeni spieleri kad sam bio mali). Uvek protiv Lejkersa i Niksa. Lejkersi gomilu puta pobede moje™, Niksi su mi antipaticni sami po sebi, otkad pratim basket samo jedne sezone nisu bili smece (Sprivel, Juing, Leri Dzonson, Alan Hjuston ekipa). I onaj Majami je bio sranje, ali Bostonov supertim pre toga mi iz nekog razloga nije bio sranje. (tukli Lejkerse jbg. ) Najdraze finale ikada mi je (kao i ceo plej-of) bilo ono kad je Dalas oprao Lejkerse, OKC i Majami. Novicki, Cendler, Kid, Merion, Barea, Peja, Stivenson, Teri, Mahinmi. Na kraju svake sezone svi moji poispadaju pa navijam za San Antonio. Edited February 19, 2020 by Plajvi
Fins fleet Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 Ovim redom: 1. Sacramento znog nasih, nekada i sada 2. Utah zbog fantasyja 3. Denver zbog cool kosarke, debelog I jer nervira omiljenog, a uprkos freaku I sns-ovcu 4. Gsw kad se vrate splash brothers 5. Fila zbog fantasyja a uprkos Grandiju
Filozof manijak Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 Lejkersi, zbog Medžika, Divca, Vortija, Šakule i rahmetli Black Mambe. Sad, tu je Lebron i njegova negativna aura, ali nadam se da je karatkotrajno.
pbg12345 Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 (edited) milvoki jer su najjaci toronto jer su sampioni boston posto su buduci broj 1 istoka majami zbog nasega dragica fila zbog bobanovog tobise idijana zbog arvidasovog malog bruklin zbog dzenana loncarevica orlando uprkos midletu vasington uprkos vujosevicu cikago zbog rodmana sarlot zbog nasega vlade pistonsi zbog darkana i rebrace niksi jer su smesni atlanta jer su uzeli nazad dedmona, hvala im klivlend zbog babica lejkersi zbog nasega mustanga denver zbog zvonka bogdana,nikole radicevica i rastka cvetkovica klipersi jer ce biti sampioni juta zbog hornaceka hjusto zbog olajdzuvona i barklija oklahoma zbog pola dalas zbog nasih bobana i radislava curcica memfis zbog gudure portland zbog borca iz cacka san antonio zbog nasega popa nju orleans zbog mrvice finiks zbog rajakovica sakramento zbog luke mitrovica,vanje marinkovica i naravno bodiroge minesota zato sto postoje, te kingsi nisu najgori voriorsi zbog smailage koji ste smaraci Edited February 20, 2020 by pbg12345
pbg12345 Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 ego, pisuci ovaj pre svega iroican, ali nadasve duhovit i zanimljiv post, podsetih se da hjuston ima prava na tadiju dragicevica! pa jbt, oni verovatno nisu ni svesni da vec imaju coveka koji im resava bukvalno sve probleme u ekipi rodjen za njih, dodatni snajper, ima preko im potrebnu visinu da se posiba za skok, cvrstu odbrani rodjeni zastitnik obruca posto je u godinama ,taman na 5 da ga stave i idealan za njihov smol bol
Amos Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 (edited) Denver dok je His Groundness tamo i Klipersi zbog Kavaja kao antipoda svemu što NBA želi od svog tier 1 superstara (a i da se usere Lebronu u Lejker avanturu). Ali ako bih realno navijao za nekoga zbog samog tima i bez vezanosti za konkretnog igrača, verovatno bi to bio Toronto. Kanadski small market šampion koga mediji potpuno ignorišu, naplaćene godine ispadanja i patnje u drugoj rundi, desetine gotivnih igraca u poslednjih 30 godina, odlicna košarka, pametan GM i trener car. Tako da, pišite mi tamo Toronto Edited February 20, 2020 by Mos
napadaj Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Pre ol stara LeBron izbacuje tvit sa ekipom i, naravno, samo Fat Mamba i Kawhi nemaju profile. A bilo i ovo prošle godine:
pacey defender Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 (edited) Teško mi je da zamislim identifikaciju sa nekim NBA klubom, ali evo rekapitulacije. Do 2000. u principu za Džordanove izazivače. Ne zato što nisam voleo Džordana, naprotiv, nego zbog balansa i želje da vidim da neko može da bude bolji od takvog jednog boga košarke. Znači, loženje na Barklija, Kempa i Pejtona. I Grent Hil mi je bio omiljen dok je pio sprajt ali on i Pistonsi nisu bili ozbiljni izazivači. Onda onih par godina Kingsi, razumljivo. Posle toga sam slabije pratio - tu je krenulo loženje na Lemprona i Karmela-ela-ela-e-e a mene to nije zanimalo. Ako ipak moram jedan tim da izdvojim, onda recimo Sparsi, zbog Popa, Dankana i Manua, i naših Paspalja i Baneta Đekića. Edited February 20, 2020 by pacey defender
Milošica Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 (edited) 23 hours ago, napadaj said: San Antonio oduvek, a Denver poslednjih nekoliko godina. Na istoku najsimpatičniji Detroit, zbog Bad Boysa i ekipe sa početka dvehiljaditih. Najgotivnija ekipa ikad.Posle njih Boston Dok ih je vodio Rivers. Trenutno,osim Denvera i Sakramenta,gotivim Hjuston,Majami,Finiks,OKC i Indianu. Edited February 20, 2020 by Milošica
Have_Fun Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Irving zavrsio sezonu Operisace rame, potvrdjeno od strane ekipe
Recommended Posts