Jump to content

KK Crvena Zvezda 2019/20

Featured Replies

21 minutes ago, harper said:

Ti si ili malo priglup ili ne razumes kakve logicke veze ima to sto se bunim zbog recnika sipke i cinjenice da se taj recnik ovde zapatio.

ne znam kako sam uopste napisao nesto na ovom topicu ... bejah ubedjen da je partizanova tema

imas report za priglup

2 minutes ago, cedo said:

ne znam kako sam uopste napisao nesto na ovom topicu ... bejah ubedjen da je partizanova tema

imas report za priglup

Znaci, prozoves me bez ikakvog razloga osim sopstvenog bezobrazluka i to na topiku na koji si zalutao (sopstveno priznanje) a kad ti odgovorim onda me reportujes.

Imas report zato sto si glup i bezobrazan.

29 minutes ago, Ros said:

bolje ga nazivati refereeslayer... to se zna

btw. neverovatno je da neko ko je tukao sudiju kao kosarkaski funkcioner, kasnije postaje predsednik kosarkaske organizacije.

vec vidim kako se funkcije u vrhovnom sudu srbije pune dugogodisnjim stanovnicima zabele i sremske mitrovice 

Pokajanje je cudo.:D

Da Šakota ode,a da se Alimpijević ne vrati :fantom:

10 minutes ago, harper said:

Znaci, prozoves me bez ikakvog razloga osim sopstvenog bezobrazluka i to na topiku na koji si zalutao (sopstveno priznanje) a kad ti odgovorim onda me reportujes.

Imas report zato sto si glup i bezobrazan.

ne znam koji ti je kurac ...

nisam ja pisao da su partizanovi sipkasi dosli na ppp i od tada se ne moze pratiti sport ... ti si

a ovde predvodis sipkase u kukumavcenju do te mere da mi je bilo nezgodno sto pobedismo sinoc

imas report i za glup i bezobrazan

1 minute ago, cedo said:

ne znam koji ti je kurac ...

nisam ja pisao da su partizanovi sipkasi dosli na ppp i od tada se ne moze pratiti sport ... ti si

a ovde predvodis sipkase u kukumavcenju do te mere da mi je bilo nezgodno sto pobedismo sinoc

imas report i za glup i bezobrazan

Gde sam ja napisao "partizanovi sipkasi" (uzgred, Partizan se pise velikim pocetnim slovom)?

Imas report zato sto si lazov.

Just now, harper said:

Gde sam ja napisao "partizanovi sipkasi" (uzgred, Partizan se pise velikim pocetnim slovom)?

Imas report zato sto si lazov.

ma bezi bre ... razocarao si me kao covek i komunista ™

Edited by cedo

Just now, cedo said:

ma bezi bre ... razocarao si me kao covek i komunista

Imas report za ovo covek i komunista.

Reportometrija.:fantom:

1 hour ago, Ros said:

bolje ga nazivati refereeslayer... to se zna

btw. neverovatno je da neko ko je tukao sudiju kao kosarkaski funkcioner, kasnije postaje predsednik kosarkaske organizacije.

vec vidim kako se funkcije u vrhovnom sudu srbije pune dugogodisnjim stanovnicima zabele i sremske mitrovice 

Imao je veseli PSD pokušaj upliva i u ozbiljniji kriminal tokom privatizacije Knjaza Miloša, tu je srećom shvatio da mu je intelektualni plafon prebiti sudiju i nožakati se sa kumovima.

Postoje ljudi koji su ostvarili lepe funkcionerske karijere na krilima sportskog minulog rada. Neki su bili inteligentni, obrazovani i vispreni (to se posebno odnosi na KSJ), a neki su to postigli negujući autoritet koji im je donela sportska karijera. PSD-a od prvih deli kosmos, a od drugih galaksija. 

Ovde je naravno to problematično napisati, samo zato što postoji grupica kojoj je sva ta silna ljudska mizerija Predraga Saše inferioran argument pred činjenicom da je ovaj Grobar.

• Author

faul za izjednacenje na 8 sekundi do kraja:

Jako... :D

ovo jeste faul, povukao ga je za ruku, vidi se iz drugog ugla

ali faulovi u napadu Berona i Pantera su za oduzimanje dozvole za suđenje. i jedno i drugo su faulovi odbrane, ne sme tako da se čuva igrač bez lopte, mora da ima prostor da se kreće

Guest
This topic is now closed to further replies.