Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

e da, liverpul prvak, kul...ja skroz zaboravio :whistle:

Posted

Bilo to posle utakmice sa Čelsijem pre neki dan.

Posted

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:

fy941Gi.jpg

• +1 7
Posted

Kako da nedostaje kad nije igrao već sto godina? Dao čovek jedan gol u poslednje tri sezone (za 1-1 na OT).

Sad gledam, Ljiljana je Brodžersov kadar, došao u istom roku u kom je Suarez otišao? Mene su uvek žuljali ti igrači bez definisane pozicije, nit' smrdi nit' miriše, kao nekakva desetka ali u stvari igra svud okolo. Klopp ga je iz nekog razloga baš cenio, verujem da bi mu više igrao u ovim kasnijim sezonama da se nije toliko povređivao.

Hvala mu za onaj viner protiv Noriča, equalizer protiv Sekte, i možda još par korisnih stvari kojih sad baš i ne mogu da se setim.

Posted

izgleda da willian dobija novi ugovor :frust:

• -1 2
Posted
5 hours ago, copkillah said:

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:

fy941Gi.jpg

Čestitam. Iduća ovakva slika nakon još 25.000 postova. :D 

• +1 3
  • Haha 1
  • Hvala 1
  • -1 1
Posted
2 hours ago, ArleKino said:

Čestitam. Iduća ovakva slika nakon još 25.000 postova. :D 

Strepnja ti je dublja od nade :D 

• +1 1
Posted

Lovren otišao u Zenit. Daj nekog Mingsa...

• -1 1
Posted
6 hours ago, Weenie Pooh said:

Kako da nedostaje kad nije igrao već sto godina? Dao čovek jedan gol u poslednje tri sezone (za 1-1 na OT).

Sad gledam, Ljiljana je Brodžersov kadar, došao u istom roku u kom je Suarez otišao? Mene su uvek žuljali ti igrači bez definisane pozicije, nit' smrdi nit' miriše, kao nekakva desetka ali u stvari igra svud okolo. Klopp ga je iz nekog razloga baš cenio, verujem da bi mu više igrao u ovim kasnijim sezonama da se nije toliko povređivao.

Hvala mu za onaj viner protiv Noriča, equalizer protiv Sekte, i možda još par korisnih stvari kojih sad baš i ne mogu da se setim.

+1

Posted

nama izgleda i definitivno stiže feran nolito tores za otprilike pola liverpulskog golmana

šta bi sa čelsijem i čalhanogluom? ovaj, čuj mene čalhanoglu... :fantom:

Posted
1 hour ago, čekmeže said:

Lovren otišao u Zenit. Daj nekog Mingsa...

Bolje Ake, mada su on i VVD isti karakteri i cenim da bi se pobili posle 5 minuta. sad kad su ispali iz lige komotno bi mogli da ga uvezemo u Pool za taman para za koliko je Lovren otisao (plus neki procenat od Najke jer su sponzori njemu i Poolu). Lik ima 25 godina, igra centralnog i levog beka pa jos jedan backup za Robertsona em je decko za 6 godina bio ukupno povrednjen 60 dana, obe povrede lagano istegnuce.

Posted

Zar se ne priča da će zamena za Lovrena biti Kabak iz Šalkea...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...